Δευτέρα, Απριλίου 11, 2011

ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ!!!ΕΙΠΑΜΕ…ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΖΟΥΜΕ!!!

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΣ...ΠΩΣ ΟΙ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ!!!

Απρόσμενη επίθεση δέχθηκε ελεγκτής λεωφορείου στον Πειραιά, όταν ζήτησε εισιτήριο από ζευγάρι, με αποτέλεσμα όταν κατέβηκαν από το λεωφορείο ο άνδρας να τον πυροβολήσει δύο φορές και να τον τραυματίσει ελαφρώς.
Μέσα στην ατυχία του ο ελεγκτής στάθηκε τυχερός, καθώς η μια σφαίρα βρήκε στο κινητό τηλέφωνο που είχε στην τσέπη του, ενώ η δεύτερη πέρασε ξυστά από την κοιλιά του.
Το περιστατικό έγινε στο λεοφωρείο που εκτελεί το δρομολόγιο 843, Πειραιάς - Πέραμα όταν βρισκόταν στη συμβολή των οδών Λεοφώρου Δημοκρατίας και Γρηγορίου Λαμπράκη. Ο ελεγκτής κατέβασε από το λεοφωρείο νεαρό ζευγάρι, που δεν είχε ακυρώσει εισιτήριο για να πάρει τα στοιχεία τους και τους εκδόσει πρόστιμο. Όταν κατέβηκαν από το λεωφορείο, ο νεαρός τον πυροβόλησε δύο φορές με 22αρι όπλο στα πόδια.



Ο ελεγκτής μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Σημειώνεται πως σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που θα μπορούσαν να κόψουν πρόστιμο οι ελεγκτές, καθώς οι έλεγχοι ξεκίνησαν πιλοτικά την προηγούμενη Δευτέρα, χωρίς όμως την επιβολή προστίμων.

ΠΡΕΖΑ TV
11-4-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή είπαν για αλλοδαπό που μετά έγινε Έλληνας. Αλλα ΜΜΕ λένε για αεροβόλο και άλλα για πυροβόλο όπλο.Κάτι περιέργο έχει αυτή η υπόθεση;Και γιατί συνέβει την πρώτη μέρα ελέγχων; Σαν προβοκάτσια βρωμάει με την τόση διαφορετική ενημέρωση που σε άλλες περιπτώσεις δίνεται λεπτομερή ενημέρωση. 'Ενα θύμα περνάει ποιο εύκολα πρακτικές και στηλεύει κινήματα στην κοινή γνώμη.Και αλήθεια τι έγινε πραγματικά;;

Ας είναι καλά ο ελεκτής που την γλύτωσε φτηνά ο άνθρωπος, είτε πρόκειται για ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ είτε για την ενέργεια κάποιου ΜΕΓΑΛΟΥ-ΜΑΛΑΚΑ, η κατακριτέα από όλους η ενέργεια αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι ο όλος ο κόσμος πλέον έχει ή κοντεύει να τρελλαθεί. Ακούμε συνέχεια για αυτοκτονίες, δολοφονίες...αν συνεχίσουν έτσι, στο τέλος θα μουρλαθούμε όλοι (όσοι μείνουν)...

30+ είπε...

Μμμ και εμένα κάτι μου βρωμάει εδώ... Ας είναι καλά ο άνθρωπος..