Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΗΕ

Δέκα ξένοι εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στην πόλη Μαζάρ-ι-Σαρίφ στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας στο γαλλικό πρακτορείο τα δέκα άτομα σκοτώθηκαν από διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το πρόσφατο κάψιμο ενός Κορανίου στις ΗΠΑ.
"Δέκα υπάλληλοι του ΟΗΕ σκοτώθηκαν από τους διαδηλωτές . Όλοι οι νεκροί ήταν ξένοι", δήλωσε ο Λαλ Μοχάμαντ Αχαμντζάι, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Μαζάρ-ι-Σαρίφ, στο γαλλικό πρακτορείο.



Σύμφωνα με δημοσιογράφο του γαλλικού πρακτορείου, οι διαδηλωτές περίπου 200 στον αριθμό έκαναν προηγουμένως πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στην Καμπούλ για να διαμαρτυρηθούν τόσο για το κάψιμο του Κορανίου στις ΗΠΑ όσο και για την εγκατάσταση μόνιμων βάσεων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν.
Οι διαδηλωτές, που έκαψαν μια αμερικανική σημαία φώναζαν συνθήματα "Δεν θέλουμε την Αμερική στο έδαφος μας", "Θάνατος στην Αμερική" κ.α.
Ο εκπρόσωπος της αποστολής του ΟΗΕ στο Αφγανιστάν, Ντον μακ Νόρτον, δήλωσε: "Είμαι ενήμερος για το περιστατικό στη Μαζάρ. Προσπαθούμε να επαληθεύσουμε τα γεγονότα".

ΠΡΕΖΑ TV
1-4-2011

6 σχόλια:

ELLEPOLIS είπε...

Ύστερα από την σπορά ανέμων,
έρχεται η ώρα να θερίσουν θύελλες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας, οι ανοιχτόμυαλοι προοδευτικοί

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε πυρηνικά στα ζώα. Εκαψε ένας μαλάκας προβοκάτορας το γαμοκοράνιο και αποκεφάλισαν άσχετους υπάλληλους του ΟΗΕ που βοηθούσαν για την ανόρθωση του Αφγανιστάν.
Τα μουνόπανα οι μουσουλμανοι έχουν κάψει εκκλησίες, ευαγγέλια, ανθρώπους, κανείς δε μιλάει στο Δυτικό κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχουν καμμια δουλεια οι δυτικοι στο αφγανισταν στο ιρακ...να γυρισουν στις πατριδες τους.και να αφησουν τους αραβες στην ησυχια τους

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν έχουν καμμιά δουλειά οι δυτικοί στο Αφγανιστάν έξω οι αλήτες Αφγανοί από την χώρα μου. Εγώ αρχιμαλάκα εκεί παρέχω τεχνική υποστήριξη φτιάχνω σχολεία, ιατρεία, νοσοκομεία. Δεν κλέβω, σκοτώνω, βιάζω.
Γαμώ τους κολομουσουλμάνους τα βόδια.
Πυρηνικά τώρα σε όλα τα ζώα, που αποκεφαλίζουν, βιάζουν ή πετροβολούν μέχρι θανάτου νεαρές δασκάλες και κορίτσια που πάνε στο σχολείο.
Που τις αναγκάζουν να παντρεύονται 88ρηδες.
Παλιομαλάκες κανείς δε μιλάει για αυτά. Εδώ θέλουν τζαμιά και δημόσιες προσευχές.

Dexter είπε...

Οσο μαλακες φανατικοι ειναι οι μουσουλμανοι αλλο τοσο εισαι και εσυ σαν χριστιανος.Παραλληλα με την τεχνικη υποστηριξη 'προοδευτικε τεχνοκρατη'τρεχει και μια παραλληλη μπιζνα εκατονταδων εκατομμυριων δολλαριων.Να σου ξανατονισω ομως οτι σαν φανατικος χριστιανος που εισαι δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας για θρησκεια αλλων...Και οι δυο πλευρες ζειτε ενα απαισιο παραμυθακι..