Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011

ΝΕΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Νέο συλλαλητήριο για το Σάββατο 9 Απριλίου στην πλατεία Καραϊσκάκη αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ για το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο. Αποφασίστηκαν επίσης κλιμακωτές απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι το Πάσχα.
Κατά τη σημερινή της σύσκεψη με τις ομοσπονδίες των δημοσίων υπαλλήλων, η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε επίσης συλλαλητήριο για την Τετάρτη 13 Απριλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος, για το πάγωμα των προσλήψεων, τη μείωση προσωπικού και τις αναδιαρθρώσεις στους τομείς Υγείας και Παιδείας.

Παράλληλα με την Ελλάδα, στις 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ευρωδιαδήλωση στην Πλατεία Ηρώων της Βουδαπέστης, την οποία οργανώνει η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων Ευρωπαϊκών Συνδικάτων. Η ΣΕΣ αντιδρά στην ιδεολογία που καθιστά τον ανταγωνισμό κύριο στοιχείο της κοινωνικής ζωής, στα μέτρα λιτότητας που έχουν παρθεί από όλα τα κράτη και οδηγούν στην κατακρεούργηση των εργασιακών κεκτημένων.
 

ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tό έχετε πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος γελάει με τις απεργίες σας του κώλου καί της πλάκας,που είναι ευκαιρία γιά κοπάνα από την ταχα "δουλειά" σας?
Και σεις οι ίδιοι είσαστε που εξακολουθείτε να το παιζετε παπαδοπουλάκα στον κάθε αδύναμο πολίτη που βρίσκεται στό έλεός σας,τσογλαναράδες...
Γελοιοποιήσατε και τη λέξη ακόμα "απεργία" ,μουνόπανα...
Οσους δημοσιους ρουφιάνους ξερω (γιατι αυτό είναι,κομματόσκυλα και ρουφιάνοι),όλοι κοπρόσκυλα,γλοιώδεις και ρουφιάνοι είναι,σιγά ρε,μη σας συμπαρασταθεί ο κόσμος ...Ειδικα ορισμενοι,οπως οι ΕΚΑΒΙτες (αμα δε τους δωσεις το εικοσαευρο στο χέρι σε παρατανε κι ας πεθαινεις,μου εχει τυχει δυο φορες προσωπικα)και ο ι εφοριακοι ,να πανε να γαμιθουνε,να το βρουνε απο αυτους που τους διορισανε ,στ αρχιδια μας!
αι η μαλακισμενη αριστερά τους γλειφει,νομιζοντας οτι θα πάψουν να ψηφιζουν τα δυο πουστοκομματα!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα φίλε 11:31. Έχεις απόλυτο δίκιο.