Παρασκευή, Απριλίου 01, 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Γ. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ EXPRESS SERVICE.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ

Για τις 11 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη του επιχειρηματία Γιάννη Ραπτόπουλου, ιδιοκτήτη της Express Service, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ψευδείς βεβαιώσεις. Επίσης, απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας η αίτηση του επιχειρηματία για ασφαλιστικά μέτρα κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».


Συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση για πράξεις ψευδών βεβαιώσεων, είναι έξι υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας.

Σύμφωνα με την κατηγορία, την περίοδο 1999-2001 εκδόθηκαν 24 ασφαλιστικές ενημερότητες εταιρειών του Γ. Ραπτόπουλου, παρόλο που υπήρχαν οφειλές του για άλλες επιχειρήσεις συνολικού ποσού 7 δισ. δραχμών. Η δίκη αναβλήθηκε, καθώς στο δικαστήριο έχει ήδη ξεκινήσει η εκδίκαση άλλης υπόθεσης που αναμένεται να διαρκέσει μεγάλο διάστημα.

Εν τω μεταξύ, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας Γ. Ραπτόπουλος σε βάρος της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", προκειμένου να μη γίνει ξανά αναφορά στο όνομά του. Το αίτημα αυτό ήρθε έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο δύο φορές το υπουργείο Οικονομικών ήρε δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία, παρόλο που υπήρχε οφειλή προς το Δημόσιο ύψους 70 εκατ. ευρώ.

ΠΡΕΖΑ TV
1-4-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ήτανε κανενας φτωχος η μικρομεσαιος και θα τον ειχανε γαμισει οι "ανεξαρτητοι"...
Αληθεια,ποτε θα δημοσιοποιηθούν οι περιουσιες των δικαστών? (το 2068 μαλλον?) Ξεχασα, αυτοί είναι υπεράνω νόμων,και το παραδφικαστικό αποτελουνταν απο τους εξής δεκαπεντε, το Γιοσάκη και το Σακη (Κεχαγιόγλου),αυτοί εκαναν τα πάντα,εβγαζαν αποφάσεις κλπ...<Η δικαιοσυνη απεφανθη!
Ενα να θυμούνται "Φοβού αυτον που τιποτα δεν εχει πια να χασει",και η στιγμη που δεν θα τρομοκρατουν πια το λαο ειναι πια πολυ κοντα...

barron είπε...

Και ο λόγος της αναβολής παρακαλώ?Ασθένεια κατηγορουμένου?Κώλυμα συνηγόρου?Ωράριο δικαστικών υπαλλήλων?Τί απ΄όλα αυτά