Τρίτη, Απριλίου 26, 2011

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΩΝ…ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ… JEEP!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ;
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ, γνωστό ως το Μοναστήρι των «Παπαροκάδων» φέτος αποφάσισαν να κάνουν έναν ξεχωριστό Πασχαλινό δώρο στους πιστούς.
Έβαλε λοιπόν σε λαχειοφόρο ένα πολυτελέστατο Jeep αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Πάντως, όπως φαίνεται, οι «Παπαροκάδες» αντιλαμβάνονται την δύσκολη οικονομική συγκυρία κι έτσι στην περίπτωση που ο υπερτυχερός δεν μπορεί να συντηρήσει το αυτοκίνητο, του έχουν έτοιμη την λύση.

Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που έχουν αναγράψει, ένα μήνυμα που τα λέει όλα: «Με ένα λαχνό των 2 ευρώ κερδίζετε αυτό το αυτοκίνητο. Εάν δεν θέλετε να το κρατήσετε μπορείτε να το πουλήσετε!».

thebest.gr

ΠΡΕΖΑ TV
26-4-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ??? ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 5 euro Ο ΛΑΧΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΙΛΙΑΡΑΚΙ!!! ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΣΚΑΛΩΜΑ ΕΑΝ ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ!!! ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!! ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ??? ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕΕΕΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ: "ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΕΖΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ" ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

4.02 swsta ta les ti kazino ti monasthria to idio...