Τρίτη, Απριλίου 05, 2011

MΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:"MΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ!"-ΖΗΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΟΥ

Το σχηματισμό επαναστατικής κυβέρνησης με τρόπο ειρηνικό από ολόκληρο τον ελληνικό λαό προκρίνει ο Μίκης Θεοδωράκης ως μοναδική λύση για να βγούμε από την «πραξικοπηματική κατάσταση» στην οποία ζούμε, όπως είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα.
«Μας κυβερνούν πραξικοπηματικά, άλλοι το έκαναν με τανκς», είπε κάνοντας λόγο για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας που απαγορεύεται από το Σύνταγμα.



«Έχουν δώσει την ελληνική κυριαρχία, κάτι που ούτε ο λαός ολόκληρος και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει, υποθηκεύσαμε όλο τον πλούτο της χώρας», πρόσθεσε ο Μίκης Θεοδωράκης μιλώντας για συνωμοσία με στόχο την κλοπή του ορυκτού μας πλούτου.«Οι ίδιοι μας είπαν τεμπέληδες, κοπρίτες, ότι τα φάγαμε μαζί», πρόσθεσε τονίζοντας: «Είμαι ένας απλός Έλληνας πατριώτης».

Ο Μίκης Θεοδωράκης χαρακτήρισε παράνομες τις ενέργειες της τρόικας γιατί βασίζονται σε απόφαση άκυρη της κυβέρνησης καθώς θα έπρεπε να έχει εγκριθεί από τα τρία πέμπτα της Βουλής, κάτι που δεν έγινε, και θα έπρεπε επίσης να έχει υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στον αντιπρόεδρο της Τουρκίας που είπε πως η Ελλάδα σε λίγο θα ζητιανεύει ο Μίκης Θεοδωράκης απάντησε: «εκεί μας οδηγούν αλλά θα κόψουμε το χέρι μας και δεν θα ζητήσουμε ελεημοσύνη από κανέναν»!

ΠΡΕΖΑ TV
5-4-2011

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε? Πήρε μπρος ο Μίκης? Τώρα μη φοβάστε τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ 12:37 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

2.13 den ksero ti kanei o apo pano,pantos ypourgos epi mitsotaki de nomizo na itan

Ανώνυμος είπε...

Eίναι πολύ κρίμα, άνθρωπος που έγραψε τόσο ωραία μουσική να μας έχει πρήξει με τα παραληρήματα και τις φαντασιώσεις του τώρα στα γεράματα...

Ανώνυμος είπε...

ο Μίκης και μιλάει και αγωνίζεται αλλά που περιμένετε να τα δείξουν; Στο Mega, το Star ή στον ΣΚΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

καποτε ολοι τρωγαν με χρυσα κουταλια ειτε διορισμενοι σαν υπουργοι ειτε σαν "μουσες" της τεχνης και δεν ξερω γω τι αλλες πουτσες μπλε!τωρα που το καραβι παει απατο εμφανιζονται ολοι σαν επαναστατες και οτι ταχα μου δεν ηξεραν...οταν πηγαιναν επισκεψεις στις βιλλες τους δεν ρωταγανε "καλε,που το βρηκατε τετοιο σπιτι";;Τωρα μας το παιζουν Τσε ΓκεΒαρα..
και δεν παει μονο για τον Μικη αυτο..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΟΛΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΚΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙ.