Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

Ελεύθεροι οι 4 για το έγκλημα στη Marfin

Σοβαρά ερωτήματα γεννά η σπουδή της Αστυνομίας να ανακοινώσει την προσαγωγή τεσσάρων ατόμων ως υπόπτων για τη δολοφονική επίθεση και τον εμπρησμό της Marfin στην οδό Σταδίου, ακριβώς πριν από ένα χρόνο, που είχε οδηγήσει στο θάνατο τριών υπαλλήλων της τράπεζας. Χωρίς να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, τέσσερις νεαροί προσήχθησαν την Παρασκευή στη ΓΑΔΑ και τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι παίρνοντας προθεσμία να δώσουν ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι στα μέσα της εβδομάδας στην Κρατική Ασφάλεια. Η δικογραφία για την υπόθεση θα σταλεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει δίωξη εις βάρος τους και για ποιες κατηγορίες.




Στοιχεία
Ωστόσο, τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι τι νέο στοιχείο προέκυψε ένα χρόνο μετά και οι αστυνομικοί προχώρησαν στις προσαγωγές. Από την Ασφάλεια τονίζουν ότι τέλειωσε η έρευνά τους, οι καταθέσεις δεκάδων μαρτύρων και ο έλεγχος δεκάδων βίντεο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Προφανώς οι αστυνομικοί πίστευαν ότι θα μπορούσαν να βρουν στα σπίτια των υπόπτων στοιχεία με τα οποία θα τους ταυτοποιούσαν με τους δράστες της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, ο ένας από τους υπόπτους, ηλικίας 36 χρόνων, θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ένα κλομπ, ένα τόξο και μια σφεντόνα.

Τα στοιχεία προέκυψαν κυρίως από το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου.

ΠΡΕΖΑ TV
2/5/2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποτε οι κλεφτοπροδοτες της βουλης εχουν να ανακοινωσουν καποια καινουργια προδοσια, κουκουλωμα η αποτυχια, εμφανιζουν και μια δηθεν επιτυχια κατα της "τρομοκρατιας". Προφανως δεν συγκεντρωσαν αρκετα στοιχεια, γιατι η marfin θα ηταν το τελειο θεμα για να μην ασχοληθουμε με τα χαρατσια που ερχονται. Αν σκεφτει κανεις οτι απο τους τελευταιους "τρομοκρατες" κανεις δεν σκοτωσε και προφυλακιστηκαν ολοι, τοτε θα επρεπε να μπουν τουλαχιστον ισοβια η συμμορια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που ειναι ηθικοι αυτουργοι για μεσο ορο τουλαχιστο 2 αυτοκτονιες-δολοφονιες τη μερα

Ανώνυμος είπε...

1.22 ++++++++++++++