Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

ΑΘΛΙΟ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΤΑ ΝΕΑ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΤΑΦΟ ΠΤΩΜΑ ΕΝΟΣ ΘΥΜΑΤΟΣ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ..ΑΣΧΕΤΑ,ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!

ΤΗ ΓΩΝΙΑ 3ης Σεπτεµβρίου και Ηπείρου έχω περάσει πολλές φορές στα εφηβικά µου χρόνια. Εκεί έζησα. Εκείµεγάλωσα. Στην Πατησίων, τηνΚυψέλης, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τους γύρω δρόµους. Μια περιοχή αστική,φιλήσυχη, καλοκάγαθη και ασφαλής.

ΗΤΑΝ. ∆ιότι µαζί µε τα εφηβικά µας χρόνια φαίνεται ότι έφυγε και η πόλη που τα γνώρισε. Στις γωνίες που δίναµε τα πρώτα φιλιά, σκοτώνουν πλέον ανθρώπους.

ΤΩΡΑ, το κέντρο της πόλης έχει καταληφθεί από απροσδιόριστες φυλές, οι οποίες ανεξαρτήτως προέλευσης,χρώµατος και θρησκείας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το έγκληµα. ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, η ζωή είναι φτηνή – ξεκινώντας από τη δική τους. Το αίµα ξοδεύεται χωρίς ενδοιασµούς. Για µια κάµερα. Για ένα τίποτα.


--ΔΗΛΑΔΗ,Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!--

Ετσι, η Αθήνα που µας κανάκεψε έχει µεταβληθεί σε ένα απροσπέλαστο γκέτο βίας, ανοµίας, παραβατικότητας καιτρόµου. Ζει σε καθεστώς κατοχής. Μετανάστες και πρεζόνια, έγχρωµοι και εγχώριοι ντίλερ κάθε παρανοµίας.

Η ΠΟΛΗ έχει µεταβληθεί σε ένασκηνικό πρωτόγνωρο από αυτά που µόνο σε ταινίες γνωρίζαµε έως τώρα. Το αστικό τοπίο έχει εξαθλιωθεί ακόµη καιαισθητικά. Τα µαχαίρια και οι ενέσεις έχουν αντικαταστήσει τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς. Μας πήραν την Αθήνα… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ καταφέρει ποτέ, αν η Ελληνική Πολιτεία δεν είχε χρεοκοπήσει συνολικά και παταγωδώς. Ανδεν είχε αφήσει την πόλη ανυπεράσπιστη. Αν δενείχε εγκαταλείψει τους εναποµείναντες κατοίκους στη µοίρα τους, χωρίς την περιφρούρηση και τη φροντίδα που δικαιούνται.

ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που γίνεται προφανής αλλά και πιοοδυνηρή όταν ακούς ακόµη και τη µέρα του φόνου φτηνές δικαιολογίες για «δηµοσιονοµικές δυσχέρειες» ή για ένα«ευρύτερο ζήτηµα πολιτιστικό, οικιστικό, κοινωνικό».

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΦΟΝΟΣ ενός ανθρώπου στο πεζοδρόµιο του σπιτιού του δεν ρυθµίζεται από το Μνηµόνιο, ούτε είναι ευρύτερο ζήτηµα. Ο φόνος είναι φόνος µε όσο πόνο, δάκρυ και σπαραγµό ένας φόνος µπορεί να περικλείει.

ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΗ θα είχε ποτέ καταληφθεί, αν η κοινωνίαδεν το είχε επιτρέψει. Ανείχε εγκαίρως υπερασπιστεί τον εαυτό της. Αν είχε ξεκαθαρίσειότι η ανοχή έχει όρια, ότι η ανοµία δεν είναι τρόπος ζωής, ότι η µετανάστευση δεν αποτελεί δικαίωµα αλλά ότι η ασφάλεια είναι θεµελιώδες δηµοκρατικό δικαίωµα των πολιτών.


ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, όµως, µας πήραν την Αθήνα. Μας εξόρισαν από τους δρόµους των παιδικών µας χρόνων. Ή µας υποχρέωσαν να τους διαβαίνουµε µε κίνδυνο και χτυποκάρδι.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ειλικρινής δεν ξέρω αν και πότε θα ξαναπάρουµε αυτήν την Αθήνα πίσω. Εστω και µόνο για να τη γνωρίσουν και τα παιδιά µας.

    Ο φόνος ενός ανθρώπου στο πεζοδρόµιο του σπιτιού του δεν ρυθµίζεται από το Μνηµόνιο, ούτε είναι ευρύτερο ζήτηµα. Ο φόνος είναι φόνος µε όσο πόνο, δάκρυ και σπαραγµό ένας φόνος µπορεί να περικλείει

ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2011

18 σχόλια:

Stefanos Papanikos είπε...

μια σωστή κουβέντα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρετεντέρης και εσείς του την πέφτετε..... ανοίξαμε τα σύνορα σε όλους τους δολοφόνους, αυτή είναι η αλήθεια, δεν είναι ρατσισμός

Ανώνυμος είπε...

as kanei kamia bolta o karagkiozis..8a ton baraei o ka8e pikramenos...oloi re leme..

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά συμφωνώ με τον καραγκιόζη. Εσύ είσαι ο ρατσιστής που προσπαθείς να μας τους επιβάλλεις

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/mesa-mazikis-eximerosis/arthra/396.html

Ανώνυμος είπε...

gia vges kamia volta sto metaxourgeio kai sti victoria -Ag Panteleimona - filis meta tis 02:00, kai krata kai esi mia tsanta . THA SE DOUME STA KANALIA FILE ANASKELA.
krivomaste piso apo to daktilo mas ?? afou pinane kai zoune mesa sta ipogeia kai tin vroma xestikane an tha se katharisoun i oxi . Xoris aurio zoune

Ανώνυμος είπε...

Και όμως ντρέπομαι που το λέω ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. Και εγώ εκεί δουλεύω και είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει. Εσύ που γράφεις αυτό το άρθρο που ζεις; ΒΠ;

Ανώνυμος είπε...

Kαι λίγα λέει ο Πρετεντέρης...

Αγρινιώτης είπε...

Ο Πρετεντέρης είναι μαλάκας και σε αυτό συμφωνούμε οι περισσότεροι.
Εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες όπως και οι πολιτικοί για να περάσει το μήνυμα.
Αλλοδαπός δεν σημαίνει και εγκληματίας και κατα βάθος το ξέρετε.
Δεν κρύβομαι όμως πως κάτι πρέπει να γίνει με τους εγκληματίες πάσης εθνικότητας γιατί παράγινε το κακό!
Αίσχος!

Stefanos Papanikos είπε...

Αγρινιώτη : σε άλλες χώρες ισχύει αυτό που λες αλλά δυστυχώς στην Μπανανία προσελκύουμε μόνο τις χειρότερες περιπτώσεις μεταναστών. Σε άλλες χώρες υπάρχει έλεγχος και δεν μπαίνει όποιος θέλει, εδώ είναι μπάχαλο.

Ανώνυμος είπε...

καλα παιδιά καθηστε εσείς και κάντε αναπαραγωγή της προπαγάνδας των καναλιών και τις ακροδεξιά,,

μη μασάτε , μετά από τους προσφυγές είστε οι επόμενοι...καλά μυαλά


το ενδιαφέρον είναι ότι και με το φονικό του Ρέντη αποδείχτηκε ότι ήταν και έλληνες στη συμμορία και μάλιστα ο ένας ήταν και αστυνομικός..

αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση πόσοι μπάτσοι κρύβονται απο πίσω?

και όταν θα γίνουν οι συλλήψεις θα βγαίνει ο Πρετεντέρης να μιλάει για την μαφία?

μπα.... οι μαφιόζοι τους μαφιόζους προστατεύουν..

εσείς ασχοληθείτε με τους εξαθλιωμένους...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΖΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ,ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΗΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ 2 ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΑΤ..ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΙΜΟΝΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΗΠΟΛΙΚΟ.. ////Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ//////ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΕΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...

χαζούλης είπε...

Ο Πρετεντερης στοχοποιεί το σύνολο. Αυτό είναι άκρος χυδαίο και επικίνδυνο αφού μόνο σε χειρότερες καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει.

Καταρχήν να νομιμοποιηθούν ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ τα άτομα που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

Πρέπει να φυλαχτούν σοβαρά τα σύνορα και τελευταίο αλλά σημαντικότερο να πούμε στους Ευρωπαίους ή ν'αλλάξουν το Δουβλίνο 2 ή να το βάλουν στο κώλο τους.

Ανώνυμος είπε...

Σε κλέβουν ,σε βαράνε ,σε σκοτώνουν είσαι ρατσιστής αν πεις την αλήθεια. Πονάει η ωμή αλήθεια αλλά οι λαθρομετανάστες είναι το δεύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα μετά τους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

οι λαθρομεταναστες δεν ακουσανε οτι εχει ωραιο κλιμα στην Ελλαδα και ηρθανε εδω..κατι πολιτικους σαν και τους δικους μας ειχανε και τους οδηγησανε στην εξαθλιωση..ασε που οι περισσοτεροι δεν θελουνε να μεινουνε εδω,οι ελληνικες αρχες δεν τους αφηνουνε να φυγουνε για να προστατευσουν τους νταβατζηδες μας στην Ευρωπαικη ενωση απο φτωχους απελπισμενους ανθρωπους των της πολιτικο-οικονομικης χουντας που τους ασκησασε στη χωρα τους η ελιτ του οικονομικου συστηματος..

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις. Γιατί στερείτε απ τους μετανάστες το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό? Είναι κάποιοι που ήρθανε και θέλουν να ναι παράνομοι και τσακάλια. Γιατί τους καλουπώνετε και τους εντάσετε στο στρατό σας? Το υγιές και δίκαιο δεν είναι να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει? Ζήτω οι μετανάστες! Ζήτω η πολυ-πολιτισμικότητα. Θα πω στις αδερφές μου να πάνε με μπικίνι αύριο βράδυ κάτω απ την ομόνοια να τους καλοσορίσουν με κουραμπιέδες!

Ανώνυμος είπε...

πεσ τα μεγαλε να γιασουν τα πεθαμενα σου αν και δεν τον παω τον μαλακα ειπε και μια σωστη κουβεντα τον πουλο ολοι

Ανώνυμος είπε...

Kalispera kai apo emena...Vlepw oti eutuxws i dustixws uparxoun apopseis kai apo tis duo meries...Auti i suzitisi nomizw oti den 8a lu8ei pote...Den 8a i8ela na topo8eti8w...Aplws na ek8esw mia apopsi stous anagnwstes...Kalws i kakws ena an8rwpos exase ti zoi tou ADIKA apo ena metanasti.Stin oikogeneia tou,sti gunaika tou,kai to paidi tou den pisteuw oti tous endiaferei ti odigise ws ekei ton metanasti,alla oti exasan to agapimeno tous proswpo...Egw rwtaww loipon me to ftwxo mou to mualo:Sto paidi tou aurio ti 8a poune???Pws 8a to ma8oun wste na min ginei ratsistis???To paidi 8a ftaiei an ginei melos akrodeksias organwsis???