Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ...

Φάκελο στην UEFA, που θα περιέχει DVD με όλες τις σκηνές οπαδικής βίας, προτίθενται να στείλουν βουλευτές όλων των κομμάτων. Μάλιστα, ο βουλευτής της Δημοκρατικης Αριστερας, Γρηγόρης Ψαριανός, που είχε την πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη κίνηση, έχει αρχίσει να μαζεύει υπογραφές, ώστε να ζητήσει τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα!
Ο φάκελος θα περιέχει 32 σκηνές βίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ξεκινώντας από την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς το καλοκαίρι, στο φιλικό της ΑΕΚ με την Καλλιθέα και θα καταλήγει στις εικόνες ντροπές του τελικού Κυπέλλου.
Την ίδια κίνηση είχε κάνει η αγγλική κυβέρνηση τη δεκαετία του 1980. Οι ομάδες της χώρας αποκλείστηκαν για δύο χρόνια από την Ευρώπη, με το φαινόμενο της βίας να εξαφανίζεται μια και καλή.

ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σα να καταδιδεις το παιδι σου ,που ειναι πρεζακι, στους μπατσους.Ανοητε ψευτοαριστερε...

Ανώνυμος είπε...

Είμαι κατά των όσων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Άνθρωποι που, κανονικά, θα έπρεπε να αγωνίζονται μαζί για καλύτερη κοινωνία, σκοτώνονται μεταξύ τους. Όσο για τον Ψαριανό, θα προτιμούσα να μαζεύει υπογραφές εναντίον του ΔΝΤ, και όχι εναντίον των ομάδων. Το πρόβλημα είναι πολιτικό, αφού υπάρχει σχέση παραγόντων του αθλητισμού, εκδοτών, μεγαλοεργολάβων, και φυσικά βουλευτών. Στην "Δημοκρατική Αριστερά", λέω να κάνει αντιπολίτευση εναντίον του Μνημονίου, να σταματήσει την υπόγεια στήριξη στην κυβέρνηση, να κοιτάξει δηαλαδή το δάσος και όχι το δέντρο. Δεν μπορεί να σφυρίζουμε αδιάφορα για τη στάση της αστυνομίας, όταν απέτυχε να φυλάξει το γήπεδο, και όταν χτυπάει αδιακρίτως. Συμφωνώ ότι χρειάζονται μέτρα κατά της βίας, τα οποία όμως θα είναι δίκαια, θα εφαρμόζονται για ΟΛΟΥΣ το ίδιο. Αυτό θέλει πολιτική βούληση, και να συνδιάζεται με τη γενικότερη πολιτική πχ πραγματική καταδίκη της διαφθοράς σε όλους τους τομείς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ...

Ανώνυμος είπε...

ουγκ!

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να μαζεψουν υπογραφες να στειλουν κανα λαμογιο απο την καστα τους στην ψειρου που κατασπαταλησανε το δημοσιο χρημα γιατι οταν βγει ο κοσμος στους δρομους τελειωτικα μονο τα πτωματα τους θα μαζευουν..

makales είπε...

ρε 2ρε Ανώνυμε, ακόμα και εδώ eRep? νισάφι!!!!

Ανώνυμος είπε...

οταν μεταξυ των προεδρων των ΠΑΕ ακουγουντε αλληλοκατηγοριες πχ αρχιλαμογιο , μπαρμπαθωμα και οτι εχουν γινει γνωστα και οτι δεν εχει γινει θα την πεσουμε λοιπον για ακομα μια φορα στον αδυναμο και αυτον που τον πριμοδοτη οα μεινει ατιμωρητος Οσο για τον ψαριανο οτι και να πω .......

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμακης καιγετε απο την κριση και ο Ψαριανος κτενιζεται.Τετοια αριστερα να μας λειπει.Γιατι δεν κανει το ιδιο με ολους αυτους που υποφερουν καθημερινα?.Αντε και υπουργος,αξιος ο μισθος του.

Ανώνυμος είπε...

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Π....

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται κανένα τέτοιο μέτρο πλέον. Από χθές το ελληνικό ποδόσφαιρο καθάρισε ρίχνοντας τον ΗΡΑΚΛΗ για δεύτερη φορά εξωαγωνιστικά στη Β'...
Ελλάς Ελλάς η χώρα της πουστιάς..
Ο λαός του Ηρακλή σας δείχνει το δρόμο για την αντίδραση στην επερχόμενη απεργία!!
1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ