Δευτέρα, Μαΐου 16, 2011

ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ-ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Σε προσαγωγές περίπου 20 ατόμων, μελών ακροδεξιών οργανώσεων, προχώρησε πριν από λίγο η αστυνομία στην Ικτίνου, απέναντι από το δημαρχείο Αθηνών, όπου έχουν συγκεντρωθεί μέλη αριστερών οργανώσεων και σύλλογοι αλλοδαπών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας.

Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στο σημείο ενώ η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε επιφυλακή καθώς στις 15.00 , στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Γ΄ Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής της πλατείας Βικτωρίας, στην οποία αναμένεται όπως και τις προηγούμενες ημέρες να συμμετέχουν και μέλη της «Χρυσής Αυγής», με στόχο να κινηθούν επίσης προς το Δημαρχείο.
ΠΡΕΖΑ TV
16-5-2011

12 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ είπε...

Ο ελληνικος λαος στεκεται διπλα στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που διαδηλωνουν Κ-Α-Τ-Α της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!
Η ελληνικη πολιτεια να συλλαβει τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που εχουν το ΘΡΑΣΟΣ νσ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ κιολας οπως επισης του ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ που Σ-Κ-Ο-Τ-Ω-Σ-Α-Ν στη ΜΑΡΦΙΝ και στη ΛΑΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτισμένε πολίτη χαλάρωσε λιγάκι γιατί θα πάθεις εγκεφαλικό. Φονιάδες είναι οι δειλοί της χρυσής αυγής και το ξέρεις αυτό...

Ανώνυμος είπε...

04:10 Ναι διαδηλωνουν κιολας γιατι εχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αν σου λεει κατι αυτο φασιστομουτρο!Πηγαινε να αμαυρωσεις καμια πορεια στο πλευρο των μπατσων μπας και νιωσεις "πατριωτης" και "προστατης" της Ελλαδας. Οι φονιαδες που αναφερεις δεν ειναι περισσοτερο φονιαδες ουτε απο τους μπατσους που εστειλαν στο νοσοκομειο δεκαδες διαδηλωτες, ουτε απο τα φασιστοειδη που επιτεθηκαν σε αλλοδαπους.

Ανώνυμος είπε...

Αναρχο-απλυτοι ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΠΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

"ποια δεν πειθουμαι?" Ουτε εσεις μας πειθετε αγραμματε φασιστα.

admin είπε...

Από ότι φαίνεται "πλυμένε", ρετάρεις. Μήπως πλύθηκες με χλωρίνη και ξέβαψες την ορθογραφία στον ανύπαρκτο εγκέφαλό σου ;
Το ΔΝΤ έφερε στηρίζει και συντηρεί το παρακράτος για να μην εξεγερθεί η κοινωνία απέναντι στους πραγματικούς ενόχους

Ανώνυμος είπε...

ανθρωπος αγραμματος,ξυλο στους φασιστες

Ανώνυμος είπε...

Ρε πατριώτη που δεν πείθουμαι ποια για πες μας τις απόψεις σου για την τρόικα. Για πες μας για αυτή τη μικρή στρατιά ξένων που ευθύνεται για τις δεκάδες αυτοκτονίες ομοεθνών μας. Εκεί δεν είσαι ρατσιστής; Οι ομόθρησκοι κατά τα άλλα τροικάνοι δεν καταστρέφουν τη χώρα μας; Απάντα μου αν έχεις κάτι να πεις ανορθόγραφε ελληνάρα...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά αλλά ένας συμπολίτης μας χαροπαλεύει από τις μολότοφ στη λαϊκή των Εξαρχείων.
Ελεος, που κρυφτήκατε δημοκράτες.
Το ίδιο και με τον πρεζέμπρα νεαρό από το Μπαγκλαντές που πήγε βιαστικά η πράσινη "ασφάλεια" να μιλήσει υπάρχει ρατσιστική βία από πίσω.
Ρατσιστική βία όπως και κρατική βία υπάρχει, αλλά ένα συγγνώμη, δεν βλάπτει, πρέζα που είσαι.
Μη γίνεστε βαποράκια της κάθε εξουσίας και προπαγάνδας.
Δημοκρατικής, Αναρχικής, Πασοκικής, Φασιστικής, Φιλομεταναστευτικής κ.λπ.
Μη γίνεστε πελάτες.
Κάποιοι ωφελούνται απόόλα αυτά.
Ξυπνάτε κορόιδα.
Για αναρωτηθείτε ποιοι "φίλοι" μας ωφελούνται?

Ανώνυμος είπε...

5:40 ξέρεις ποια υπηρεσία έβαλε βόμβα στα γραφεία της Χ.Α. και ανατινάχθηκε ολόκληρος όροφος. Τα ρίξανε κατόπιν σε οργανώσεις της άκρας αριστεράς.
Οπως και οι τούρκοι στη Κύπρο έκαιγαν τζαμιά για να ρίξουν στους ελληνοκύπριους.
Γνωστό το κόλπο, της προβοκάτσιας.

Ανώνυμος είπε...

“Η χρήση της βίας από άτομα που προέρχονται από αφρικανικές και ασιατικές χώρες δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς υπό ποίες συνθήκες ζουν αυτοί οι άνθρωποι στις χώρες τους. Αυτό όμως που θα πρέπει να προκαλεί απορία είναι η ελαφρότητα του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας που πιστεύει ότι οι άνθρωποι αυτοί θα μπορέσουν κάποτε να μάθουν να ζουν σε μία ευνομούμενη κοινωνία δαν την δικιά μας με αναμφίβολα διαφορετικές αξιακές αρχές από τις δικές τους.”

Ανώνυμος είπε...

πελατες της καθε ακραιας πολιτικης κοινοπραξιας ειστε ζωα.
με τους αριστεροδεξιους απο το 1946 και μετα πηγε στο διαολο η χωρα!