Σάββατο, Μαΐου 14, 2011

ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ;ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ;
15 άτομα μεταφέρθηκαν ως το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» και άλλα τέσσερα στην Πολυκλινική Αθηνών, ως αποτέλεσμα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Δεκαεπτά εξ αυτών είναι μετανάστες, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων κατά τη διάρκεια της πορείας τους νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρουν τραύματα από ξυλοδαρμό, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή τους.

Από τους 19 τραυματίες, ένας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.


Όλα τα περιστατικά ξυλοδαρμού των μεταναστών συνέβησαν στην περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας.

Προσήχθησαν συνολικά 47 άτομα (40 ημεδαποί και 7 αλλοδαποί) και συνελήφθη ένας αλλοδαπός για σωματική βλάβη και φθορές.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, συγκέντρωση στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης, στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν περίπου 2.000 άτομα.

Ακολούθησε πορεία προς το Δημαρχείο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της οποία διαδηλωτές επιτέθηκαν σε μετανάστες που βρίσκονταν στο δρόμο τους, ενώ συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών σημειώθηκαν στο ύψος της Βίλα Αμαλίας, στην Αχαρνών.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι στο σημείο της δολοφονίας, συμμετείχαν σε τρισάγιο που έγινε αρχικά και στη συνέχεια άκουσαν τους χαιρετισμούς από κατοίκους της περιοχής, αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκαν 48 προσαγωγές από την περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας.

Ακόμα και μετά τη λήξη της πορείας, η ατμόσφαιρα παραμένει «ηλεκτρισμένη» γύρω από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 44χρονος.

Μικρές ομάδες ακραίων στοιχείων βρίσκονται στο σημείο της δολοφονίας και μεμονωμένα ορμούν και προπηλακίζουν αλλοδαπούς.

Επιπλέον, μοτοσικλετιστές περιφέρονται στους δρόμους γύρω και από την πλατεία Βικτωρίας, χτυπώντας επίσης αλλοδαπούς.

Το προηγούμενο βράδυ της Τετάρτης επικράτησε ένταση όταν μέλη της Χρυσής Αυγής σχημάτισαν ομάδες και άρχισαν να καταδιώκουν και να χτυπούν μετανάστες.

Οι αλλοδαποί που διατηρούν καταστήματα επί της οδού Ηπείρου φοβήθηκαν και αναγκάστηκαν να τα κλείσουν και να αποχωρήσουν από την περιοχή.

Στη συνέχεια, ακροδεξιοί επιχείρησαν να εισβάλουν σε δυο κτίρια που βρίσκονται στη περιοχή και τελούν υπό κατάληψη από άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, ωστόσο εμποδίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις.

ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2011

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκατοφασιστες εναν εναν θα σας φαμε. να ναι καλα οι σκατομπατσοι που σας προστατευουν. θα ερθει ομως η ωρα σας που τολματε να βγαινετε απο τις τρυπες σας και να χτυπατε ανημπορους μεταναστες. και οι πατεραδες σας στην γερμανια προσφυγες ηταν τσατσοι των μπατσων και του συστηματος. θα σας καψουμε ζωντανους σκατορουφιανοι

Ανώνυμος είπε...

οκ.δε λεω.αλλα αυτο στο τελος οτι η αστυνομια προστατευσε τις καταληψεις απο τους χρυσαυγητες ειναι γελιο.οι φωτο και τα βιντεο δειχνουν ξεκαθαρα πως οι ματατζηδες κανουν πλατες στους χρυσαυγητες. και δευτερον, η περιφρουριση ηταν τετοια που και σε μερικες περιπτωσεις οι γερμανοτσολιαδες/ταγματασφαλητες, που πλησιασαν εφυγαν σαν κοτες!!!!
ΥΓ:μην αναπαραγουμε τις καθεστωτικες ειδησεις ετσι αμασητες. ειδικα σε τετοια μπλογκς

Ανώνυμος είπε...

Πλεόν οταν περνάς απο το κέντρο οπου γυρίσεις το κεφάλι μόνο ξένους βλέπεις. Κάθε μέρα ακούμε για ληστείες και αλλα χειρότερα. Πότε θα ξυπνήσεις λαε;; Φαντάσου μια Ελλάδα χωρίς αλλοδαπούς.. Ότι θέλουν κάνουν οπότε ας έχουν και κάτι να φοβούνται. Ας έπεφτε θύμα κάποιος δικός σας, να δω τι αντιληψη θα υπήρχε. Να εύχεστε μην είστε τα επόμενα θύματα. Να πάνε στο διάολο όλοι. Δε θα βάλουμε φίλτρο να κάνουμε επιλογή ποιός είναι καλός και ποιός κακός. Πίσω στις χώρες τους όλοι. Δε σηκώνει το κράτος άλλο. Μας έχουν καταντήσει μπουρδέλο ούτως η άλλως οι 300.

Ανώνυμος είπε...

Καλά το τσογλάνι με το μαχαίρι, σουγιάς ή ότι σκατά είναι, θα φτύσει αίμα, γειτονάκι μου είναι, αυτή την σκατόφατσα δεν την ξεχνάω! Τάσο με λένε ρε μουνί, θα με θυμηθείς για τα καλα!

ΑΝΤΙFA

Ανώνυμος είπε...

καλά τους κάνουν τους μετανάστες οι χρυσαυγήτες μπας και καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας, όσο για τους μπάτσους μπράβο τους αν τους ξέρουν και τους κρύβουν. Κάποιος πρέπει να κάνει την δουλειά της αστυνομίας αφού το σκατο-κράτος μας δεν αφήνει τα όργανα να κάνουν την δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε στο Πακιστάν να καθαρίζεις παρ μπρις και άμα δε σου ρίξουν οξύ στη μούρη, να μου τρυπήσεις τη μύτη. Ας παλέψουν να αλλάξουν τη χώρα τους αντί να τρέχουν σε εμάς και να γίνονται έρμαια επεκτατικών και καταστροφικών ιμπεριαλιστικών πολιτικών παιχνιδιών... Άλλο η ανθρώπινη αλληλεγγύη και άλλο η αφελής αποδοχή των πάντων στο όνομα της αριστερίστικης σκέψης.

Ανώνυμος είπε...

Σε απάντηση προς το σχόλειο που ανεβάστηκε στις 4:19μμ, μπουρδέλο γίναμε από μόνοι μας... Με όλα τα ελληνικά λαμόγια που κατέστρεψαν τη χώρα

Ανώνυμος είπε...

Να είναι καλά τα παληκάρια..... Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, ας φοβηθούν και οι ξένοι. Γιατί να φοβάμαι εγώ στον τόπο μου? Ας φοβούνται εκείνοι. Κρίμα που δεν έχουμε κράτος να ελέγξει τους μετανάστες, αφού όμως δεν έχουμε, κάποιος ας προστατέψει και τους Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ενω αν φυγουν ενα πρωι ολοι οι ξενοι μεταναστες τοτε οι εναπομειναντες στον παραδεισο ελλαδα ελληνες θα παψουν να ειναι δυστυχεις και φοβισμενοι παρα θα χαμογελασει το χειλακι τους που επιτελους πια σταματησε η τυρρανια η αδικια η κλεψια το ψεμα η ασχημια η ανοησια ο φονος ο φανατισμος η μολυνση ....

Ανώνυμος είπε...

Βρε, ουστ !!! Βρωμιαρηδες αλλοδαποι !! Να σηκωθειτε να φυγετε ολοι ! ΔΕΝ σας θελουμε εδω ! Κ*λο-αλβανοι-πακιστανοι-βουλγαροι,κ.α. !
Σταματηστε να τους δινετε δουλειες ! Οι Ελληνες ΠΕΙΝΑΝΕ !! Ελεος πια !
ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !! Να ξεκουμπιστουν απ' εδω !!!

Ανώνυμος είπε...

γαμω το χριστο σας μουνοπανα αριστεροαναρχικα!ξυλο κ σκοτωμα θελετε μαζι με τα βρωμοσκυλα που μας εχετε κουβαλησει εδω γαμω τα σπιτια σας!οπου σας βλεπω σας γαμαω ανθελληνικα πουστρακια!

Ανώνυμος είπε...

να υποθεσω τωρα και εγω οτι ειμαι φασιστας μιας και ο υπαλληλος του πατερα μου τον μαχαιρωσε και αρπαξε 3500ευρω λεφτα τα οποια προοριζονταν για την ασφαληση τους τοσο ιδιου του πατερα μου οσο και του ευγενους μαροκινου που τα τελευταια 10 χρονια δεν πεινασε δεν κρυωσε δεν αντιμετωπισε ποτε θεμα ρατσισμου μιας και ο πατερας μου τον μαζεψε εξαρχης με το που πατησε το ποδι του στο νησι.
Οποτε τωρα που δεν εχω πια πατερα υποθετω οτι πιο εγκεφαλικοι απο τους αρθρογραφους θα με αποκαλουν ρατσιστη απο δω και μπρος μιας και δεν θα υποπεσω ποτε στο ιδιο λαθος που εκανε ο πατερας μου.
Ετσι στα 19 μου χρονια εμαθα με τον δυσκολο τροπο τι ειναι να μην μπορεις να εμπιστευτεις κανενα,οσο και αν σου τον περιγραφουν ως καλο γιατι τα γεγονοτα μιλανε οπως μιλησαν και με τον πατερα μου.
Επισης θελω να συμπληρωσω οτι επαψα οποια δραστηριοτητα μου με την ΚΝΕ απο τοτε,γιατι θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο για τον θανατο του ανθρωπου που με ανεστησε μιας και οι θεσεις που διατυπωνα ηταν υπερ αυτων των ανθρωπων μεχρι τοτε,δυστυχως...
Βεβαια θα πει καποιος οτι ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια μα το κακο ηρθε στην οικογεννεια μου απο ενα φαινομενικα "καλο" δαχτυλο.
Κλεινωντας αυτος ο ανθρωπος παραμενει ασυλληπτος με κινδυνο να επαναλαβει αυτο που εκανε εις βαρος καποιου αλλου καλου ανθρωπου που θα παραπλανηθει απο τις εξισου καλες προθεσεις τοσο του μαροκινου αλλα και των πρωην συντροφων που τοσο με εχουν απογοητευσει...λυπαμαι αν σας χαλασα την διαθεση αν και πιστευω πλεον πως δεν σας αγγιζουν τετοια θεματα και κυνηγατε ειδησεις σαν την/ις παραπανω,ποτε τι μπορει να το προκαλεσε...Εδω σε αυτο το σημειο να πω πως και ο πατερας μου καταγοτανε απο την Αιγυπτο και το επαγγελμα του ηταν μαρμαρας,τιμιος ανθρωπος και υπομονετικος με τους ανθρωπους που δεν μας αγαπουσαν,ποτε ομως δεν μας εκαναν τιποτα απο τα παραπανω γιατι απλα κοιτουσαμε την δουλεια μας και μονο αυτη...το κακο ομως ηρθε απο κει που δεν επρεπε.
Την αριστη γραφη της γλωσσας την οφειλω στους τοσο καλους δασκαλους που ειχα και εχω ακομα ως φοιτητης πλεον.
Ισως να μην το δημοσιευσετε διοτι δεν μιλαει για βια ρατσιστων εναντια σε μεταναστες αλλα απο μεταναστες σε μεταναστες,μα πιστευω οτι θα ηταν δικαιο και προς τους μεταναστες και τους ελληνες αναγνωστες σας να γνωριζουν ολες τις πλευρες του νομισματος.
Ευχαριστω για την υπομονη σας...