Δευτέρα, Μαΐου 30, 2011

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ !!!(ΑΣΤΕΙΟ)


Ποινική δίωξη σε βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη και άλλων 4 προσώπων για κακουργηματική απιστία από κοινού και κατ' εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αυτή, άσκησε κατά περίσταση η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.
Η υπόθεση αφορά σε συμβάσεις της περιόδου 2005-2007 για την προμήθεια πληροφοριακού συστήματος της Intralot στον ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τη σύμβαση η αξία του έργου ανέρχονταν σε 96 εκατ. ευρώ, όμως στην πορεία φέρεται να έφτασε τα 300 εκατ.



Για ένα πρόσωπο η δικογραφία διαχωρίστηκε και η έρευνα συνεχίζεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ για δύο άτομα η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.
ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα ποιό είναι το κόκκαλο και ποιό το αστείο. Μια εταιρεία που απασχολεί 10 άτομα στη Κύπρο έκανε μήνυση στον ΟΠΑΠ γιατί έχασε τη δουλειά. Το άλλο με τον Τοττό το ξέρεις. Μη παπαγαλίζεις τις μαλακίες που λένε δημοσιογράφοι-ρουφιάνοι εκπρόσωποι ξένων συμφερόντων παρέα με κάποιους πολιτικούς.
Από την ώρα που ο Σωκράτης έπαψε να τους ταϊζει εδώ και χρόνια, ακούμε τα ίδια και τα ίδια.
Δεν έχεις μάθει ποιος είναι ο κύκλος της διαπλοκής στην Ελλάδα.
Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες παρέα με πολιτικούς και δημοσιογράφους και μερικούς δικαστές κανονίζουν το φαγοπότι.
Οταν κάποιος πάει να τρυπώσει αρχίζει η βρώμα.
Ο εισαγγελέας γιατί δεν έχει καλέσει ακόμα το Σαραντόπουλο της Απογευματινής. Εκλεισε το μαγαζί και έχει αφήσει στη πείνα 100 εργαζόμενους. Εχουν γίνει μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές. Εδώ η δικαιοσύνη γιατί είναι τυφλή. Που είναι η δικαιοσύνη?
Πρέζα να αναδείξεις λίγο το θέμα έχει ξεχαστεί.