Παρασκευή, Μαΐου 27, 2011

ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h simaia den itan mia apli kokkinh simaia htan to ''kke''

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βλέπω μια κόκκινη σημαία πάντως...Μήπως ήταν του Ολυμπιακού;

Ανώνυμος είπε...

Sugxarhthria stous aganaktismenous tou facebook....Alitheia den eida tetoio menos enantia se aftous pou kratousane ellhnikes shmaies...H upokrisia exei oria opws kai h malakia...Gia afto to ellhniko kratos einai katadikasmeno,afou exei malakes polites...

Ανώνυμος είπε...

skata stous aganaktismenous tis poutsas

Ανώνυμος είπε...

1:35 μαλλον κομματοσκυλο ή συνδικαλιστης πρεπει να σαι για να μιλας ετσι. Δεν πειραζει ομως, θα γινετε ολοι σας μια θλιβερη μειοψηφια αργα ή γρηγορα...

Ανώνυμος είπε...

Nai re gamioli enas akuros tis OKDE se peirakse pou eixe mia kokkini simaia tis 4is diethnous kai oxi oi poustides me tis ellinikes simaies.
Eimai uper sto na min sikothei apolitos tipota alla stin periptosi pou sikothike kati tetoio kai to katevasan me tin via giati den katevasan kai tis ellinikes simaies?

Ανώνυμος είπε...

Τα αλβανάκια που γράφουν greeklish και καταφέρονται κατά της Ελληνικής σημαίας, καλά θα κάνουν να φύγουν για την Χώρα τους γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά γι αυτούς!

ΦΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ατσα! Ωραιος ο braveheart o 6:32! Προσεχε μη σκονταψεις και μπει το τσεκουρι στον κωλο σου.

Ανώνυμος είπε...

2:21 πμ δεν θα εχουμε ελληνικες σημαιες μες την χωρα μας? την παλευεις? φαε κανα γλυκο να ηρεμισεις γιατι η πολυ φουντα βλαπτει..

Ανώνυμος είπε...

αν και είμαι υπέρ της όποιας μορφής διαμαρτυρίας μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι αυτό το κίνημα των υποτίθεται ''αγανακτισμένων'' θα κρατήσει όσο και τα θαύματα, δηλ, τρεις μέρες. Όσο και αν τους επαινούν από διάφορες μεριές μάλλον με χαβαλετζήδες μοιάζουν και με ανθρώπους που ψάχνουν άλλοθι προκειμένου μετά να συνεχίσουν στην απραξία τους και την μίζερη βολή τους.

Ανώνυμος είπε...

μην μαλωνουμε μεταξυ μας αλλα οταν η οκδε εβγαινε στις πορειες κατα του συστηματος οι πιο πολλοι απο τους αγανακτισμενους ελληναραδες κοιμομασταν και δεν ειμαι της οκδε πληροφοριακα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καταιβειτε και σημερα και μην αυτοδιαιρειστε ...ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Αν για καθε μερα το ραντεβου ανανεωνεται τοτε θα βαλουν και ασφαλητες να κανουν επεισοδια και τοτε θα μπουκαρουμε στην Βουλη να τους καψουμε!

Επισης καθε μερα στην πλατεια υπαρχει ανοικτη συγκεντρωση.Αμεση Δημοκρατια!τι καλυτερο εχετε να κανετε???Εγω φυσικα θα ειμαι καθε μερα εκει

Ανώνυμος είπε...

αρχισαμε...ειπαμε χωρις κομματικες σημαιες,τωρα για τις ελληνικες σημαιες αν και θεωρω τον εαυτο μου αναρχοσυνδικαλιστη με επιρροες απο ελευθεριακο σοσιαλισμο δεν μπορω να τις απορριψω εντος της Ελλαδας,θελωντας και μη αυτη ειναι η σημαια της χωρας,το οτι την εχουνε καπηλευτει τα φασισταρια και οι εκαστοτε κυβερνησεις και χουντες δε σημαινει οτι θα την απορριψω,ουτε οτι εκφραζει αυτο που μου πασαρουν οι συγκεκριμενοι οτι σημαινει..αν δω σημαια της χρυσης αυγης θα τους κραξω..η Ελληνικη σημαια ειναι γεωγραφικος προσδιορισμος λαου και ιστοριας..δεν ειναι η ωρα της ενοποιησης των λαων υπο τη κυριαρχια του λαου και των αποφασεων της ζωης τους μεσω συνελευσεων του κοσμου και χωρις συνοριακους περιορισμους..αργει ακομα αυτο..προς στιγμη ειναι η διαμαρτυρια και η αγαναχτιση του λαου στις συγκεκριμενες πολιτικες που βιωνουμε και η απαξιωση του υπαρχον κοινοβουλευτικου συστηματος..τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω..

Ανώνυμος είπε...

ta xrysaygoula briskonato mprosta kai sti mesi kai tis dyo meraw , alla den tolmoun na kanoun propaganda para mono se kati ilikiomenes kyries kai me xamili ti foni. Min tous dinoume simasia tha tous apoballei monos tou o kosmos. tha epanelthw me fwtw!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ελληνικες σημαιες!!

Οποιος δεν θελει, ας παει σε αλλη συγκεντρωση. Απλα και ομορφα.

Το εργο το εχουμε δει εκατο χιλιαδες φορες..

Φτανει!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ GOOGLE ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΚΕ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΚΕ Η ΚΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ.ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΑ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΤΣΚΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΚΔΕ.ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΄΄ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.... ΚΟΝΤΕΝΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σεβομαι και κατεβαινω στους δρομους πολυ καιρο πριν "ξυπνησουν" οι "αγανακτισμενοι". Πηγαινω και τωρα στο Συνταγμα.
Ομως ειναι ΝΤΡΟΠΗ στα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ εκεινα που αφου αποδοκιμασαν ΕΡΓΑΤΕΣ προχτες, ερχονται στη συνεχεια να αποδοκιμασουν εναν κομμουνιστη που τολμησε να εκδηλωσει τα φρονηματα του (ακριβως οπως ενας πατριωτης εκδηλωνει τα δικα του με τη σημαια). Εφοσον ΔΕ ΣΑΣ πειραξε η ελληνικη σημαια, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να προπηλακιζετε τον οποιοδηποτε φερει ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σημαια (πλην φασιστων). Ναι μαλακα φεισμπουκακια, πριν απο σενα και περισσοτερο απο σενα αγωνιζεται αυτος που αποδοκιμασες. Και ειναι και μαζι σου. Ουτε καπελωμα, ουτε τιποτα δεν επιχειρησε!

Γιατι αλλιως οι "αγανακτισμενοι πολιτες" θα αρχισουν να μυρισουν τη βρωμα των γνωστων και μη εξαιρετεων "αγανακτισμενων" της ακροδεξιας.

Η λαικη συνελευση του Συνταγματος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να παρει θεση και να καταδικασει τετοια φασιστικα φαινομενα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 6:04 μμ
Μαλάκες ακούστε το καλά, δεν έχει να μην έχει κανένας τίποτα κι από την άλλη εξαίρεση για τους ελληναράδες μόνο.