Πέμπτη, Μαΐου 19, 2011

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ REAL FM,ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΓΑΠ...ΕΑΝ ΟΧΙ...ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ...

Στην έμμεση αποδοκιμασία των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό «έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων», προχώρησε η Νέα Δημοκρατία. Ο βουλευτής είχε διατυπώσει για πρώτη φορά τον ισχυρισμό πριν από δύο εβδομάδες, τον επανέλαβε όμως χθες και σήμερα, στο πλαίσιο εμφανίσεων του σε ΜΜΕ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε "γελοιότητα" και "αθλιότητα" τους ισχυρισμούς του βουλευτή της Ν.Δ.  και μίλησε για "απέραντη συνωμοσιολογία".  Ο Γ. Πεταλωτής υποστήριξε ότι ο Παν. Καμμένος "βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία" και κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να τον αποδοκιμάσει.



Από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης μίλησε για συστηματική προσπάθεια στοχοποίησης του πρωθυπουργού. Έκανε λόγο για θέμα Σαμαρά και όχι Καμμένου και τόνισε πως είναι θέμα πολιτικής και  ηθικής τάξης αν θα κρατήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. στο κόμμα τον βουλευτή.

Η αντίδραση της Ν.Δ.

"Μίλησε, ήδη, για το θέμα αυτό ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, ο κ. Κ. Τασούλας. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, όποιος εκφράζει τέτοιες απόψεις, οφείλει να φέρνει και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν", ήταν η τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ. Μιχελάκη.

Ο Κ. Τασούλας είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι όσα είπε ο Παν. Καμμένος αποτελούν δική του θέση και όχι του κόμματος.
ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΠΗΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: