Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 Κανονικά θα διεξαχθούν οι αγώνες των πλέι-ιφ της Σούπερ Λίγκας, αλλά με αυστηρές συστάσεις της κυβέρνησης προς την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα που θα πρέπει (μαζί με την Αστυνομία) να εγγυηθούν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Στην ευρείας μορφής κυβερνητική σύσκεψη στη Βουλή υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου δεν ελήφθησαν ριζοσπαστικές αποφάσεις, αλλά ούτε και αποφάσεις εν θερμώ όπως θα ήταν η αναβολή και κατ' ουσίαν ματαίωση των πλέι-οφ.


Στη σύσκεψη πήραν μέρος υπουργοί Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γερουλάνος, Χυτήρης, Νικητιάδης), Προστασίας του Πολίτη (Παπουτσής), Δικαιοσύνης (Καστανίδης), Οικονομικών (Κουσελάς), ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης και ο επιτελάρχης του αρχηγείου της Αστυνομίας, Νίκος Παπαγιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ και Αστυνομία θα κληθούν να εγγυηθούν γραπτώς πως θα διεξαχθούν ομαλά τα παιχνίδια. Και αν γίνουν επεισόδια, θα αναβληθούν οι υπόλοιποι αγώνες.

“Αν δεν δοθούν οι εγγυήσεις ή δοθούν και γίνει το παραμικρό, έστω και ένα άτομο να μπει στο γήπεδο, τότε το ποδόσφαιρο θα υποστεί τις συνέπειες” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.
ΠΡΕΖΑ TV
5-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: