Τρίτη, Μαΐου 31, 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

καντε κλικ για μεγέθυνση
ΠΡΕΖΑ TV
31-5-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τα 250.000€ αναδρομικα που ζηταει ειπε τιποτα ο επαγγελματιας επαναστατης-οπου φυσαει ο ανεμος πολιτικα, ή μουγγα στη στρουγγα;

Ανώνυμος είπε...

9:05 αντε γαμησου ρε μαλακα προβοκατορα οταν φωναζε το 70 εναντιον της χουντας και ακομα φωναζει στην ηλικια που ειναι,εσυ τι εκανες γιαυτην την χωρα τουλαχιστον αυτος τα αξιζει για ολους τους αλλους που μας τα εκλεβαν και μαλιστα χωρις να το ξερουμε και μας εφεραν σε αυτη την κατασταση ΓΙΑΤΙ δεν λες τιποτα ρε αντε ο καθε μαλακας λεει την παπαρια του καμια τσιπα πια αμορφωτε ε αμορφωτε.

alki-noos είπε...

Οι Λειτουργοί του Κράτους μας είναι ανίκανοι διαχρονικός χωρίς να εξαιρείται και ο μίκης. Αυτό το στηρίζουν καθημερινά. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει και ο ποιο ανίδεος, ότι οι πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους πλουτοκράτες είχε σαν αποτέλεσμα να βολευτούν στο δημόσιο και τις κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ όλοι όσοι είχαν αρκετά κεφάλαια για να φτιάξουν δουλειές για τους υπόλοιπους. Η Δανία του νότου το πρώτο που θα έκανε, θα ήταν να απολύσει από τις αγκάλες του δημοσίου όλους όσους έχουν περιουσιολόγιο πάνω από ένα ποσό. Το κάνανε;
Καλά που μας δουλεύουν όλοι οι Ευρωπαίοι, για το ότι ψηφίζουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Στην πραγματικότητα όμως με την ανοχή της κοινοβουλευτικής αριστεράς φτιάξανε εκλογικό σύστημα, που αποκλείει κάθε καινοτόμα πολιτική και στις δημοτικές ακόμη, που ελπίζαμε πως θα είναι απλή αναλογική. Ποιος μπορεί να λάβει μέρος αν δεν στηρίζεται από τους διεφθαρμένους που μας έφεραν εδώ που είμαστε; Μόνο το Κίνημα των αγανακτισμένων μας σώζει.
Να απαιτήσουμε την απλή αναλογική. Όχι άλλη αναβολή. Που ο μίκης δεν ανάφερε καν.
Την δική μου χαμένη ζωή ποιος θα μου την δώσει πίσω;
Όσο αφορά την ιδεολογία μας. Υπάρχει ιδεολογία και είναι, μετά την καθιέρωση της απλής αναλογικής η ευελιξία με ασφάλεια, μας την προτείνουν και οι τεχνοκράτες των Βρυξελλών. Αλλά οι εδώ πολιτικοί μας το κρύβουν. Οι Αγανακτισμένοι δεν είναι αριστεροί η δεξιοί είναι απλά φιλόκαλοι και υπάρχει πετυχημένο σύστημα λειτουργίας της κοινωνίας μας δοκιμασμένο. Ας πάνε οι ανίκανοι πολιτικοί μας να την μάθουν.

Ανώνυμος είπε...

9:21 Την μαλακία του-τους(να ρίξουν την Χούντα) πληρώνουμε τώρα!

Ανώνυμος είπε...

από τον Σπιθαίο του 9.05 στον χουνταίο του 9.21 ο Θεοδωράκης μια χαρά τα κατάφερε, έχουν βγει όλα τα ζωα με΄σηλικες απο τις σπηλιές τους και λένε ότι μαλακία τους κατέβει. στα αρχίδια τους για τους νεότερους. ο ένας χούντα και ο άλλος πολιτικό ζόμπι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίκης πολλές κωλοτούμπες κάνει, απο αγωνιστής του πολυτεχνείου έγινε δεξιός υπουργός και απο υπερασπιστής του μεταπολιτευτικού συστήματος τώρα είναι οπαδός του κανένα... Τραγούδα Μίκη...

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει ρε μαλάκες,τσούζει;20.000 και βαλε έχει ο Μίκης ενώ οι ψευτοαγανακτισμένοι μετα βίας 1.000.Και ξέρετε γιατί ρε πανηλίθιοι;Γιατί τα κάνατε πάλι μπουρδέλο.Για ακόμη μια φορά καπηλευτήκατε ένα μαζικό γεγονός και αρχίατε να μιλάτε για ανοιχτές συνελέυσεις και παπάρια μέντολες,λες και οι αναρχικοί το ξεκίνησαν.Άνοια ο Μίκης,κωλόγερος και άλλες μπούρδες.Η καλύτερη απάντηση στο γαμοσαίτ σας που λέει για ανησυχητικά πολύ κόσμο είναι αυτή.Γιατί ο κόσμος ζητάει πλέον το αυτονόητο,να περάσει η Ελλάδα στους Έλληνες.Αντε και γαμηθείτε λοιπόν αναρχικοί του λαπτοπ και αν δεν σας αρέσει η χώρα που σας θρέφει ψοφίμια,στα τσακίδια.Τα σύνορα είναι ανοιχτά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΙΣΗ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ