Τετάρτη, Μαΐου 25, 2011

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ…ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ…ΕΤΣΙ ΚΙ’ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!

Περισσότερες αποκρατικοποιήσεις ζήτησε ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τάζοντας ως αντάλλαγμα μια ήπια αναδιάρθρωση χρέους στο μέλλον.
"Η Ελλάδα πρέπει να πάρει και νέες δεσμεύσεις, η Ελλάδα πρέπει να διευρύνει περαιτέρω το πρόγραμμά της για τις αποκρατικοποιήσεις, και να εξαγγείλει και άλλες δομικές μεταρρυθμίσεις" δήλωσε ο Γιούνκερ προφανώς ανικανοποίητος από τις εκποιήσεις που ανακοίνωσε χθες η ελληνική κυβέρνηση.



"Εχουμε θέσει έναν ορισμένο αριθμό απαραίτητων προϋποθέσεων εκ των οποίων ορισμένες, σε ένα βαθμό, εκπληρώθηκαν χθες από την ελληνική κυβέρνηση" πρόσθεσε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι θα πρέπει πρώτα να αποφανθεί η τρόικα για την πορεία των μεταρρυθμίσεων, τάζοντας και μια ήπια αναδιάρθρωση σε περίπτωση που η Ελλάδα εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις.

"Εάν οι εκτιμήσεις της τρόικας είναι καλές, τότε μπορούμε να περάσουμε στα προσεχή στάδια , αλλά είναι πολύ νωρίς τώρα για να αναφερθώ στο ποιά θα είναι αυτά τα προσεχή στάδια" τόνισε για να καταλήξει στις δηλώσεις του πως "εάν όλες οι προϋποθέσεις εκπληρωθούν , τότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια ήπια αναδιάρθρωση".

ΠΡΕΖΑ TV
25-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: