Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

ΠΑΤΡΑ: ΈΝΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε χθες στην πορεία του διοργάνωσε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο στην Πάτρα, όταν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ πέρασαν μπροστά από αντιεξουσιαστές. Ευτυχώς όμως, χάρη στην πολύ καλή περιφρούρηση της πορείας από το ΠΑΜΕ δεν υπήρξε συνέχεια.



Η διαδήλωση του ΠΑΜΕ που έγινε χθες το πρωί στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας, πέρασε μπροστά από το Παράρτημα επί της οδού Κορίνθου. Εκεί υπήρχε συγκεντρώμενη ομάδα αντιεξουσιαστών, που μόλις είδε την πορεία του ΠΑΜΕ να περνάει από μπροστά της, ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα.



Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ φώναζαν και αυτοί συνθήματα, με αποτέλεσμα στο σημείο να υπάρχει ένταση. Αυτή η ανταλλαγή συνθημάτων κράτησε για αρκετά λεπτά της ώρας, καθώς η πορεία του ΠΑΜΕ ήταν μεγάλη.



Κάποια στιγμή όμως, όταν η πορεία του ΠΑΜΕ πλησιάζε στο τέλος, οι αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να σπάσουν την ισχυρή ομάδα περιφρούρησης του ΠΑΜΕ που είχε παραταχθεί μπροστά της και να εισβάλει στην πορεία. Μάλιστα, κάποιοι θερμόαιμοι από τους αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να πάρουν τις σημαίες που κρατούσαν οι του ΠΑΜΕ.



Ωστόσο, χάρη στη ψυχραιμία των διοργανωτών της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ δεν υπήρξε συνέχεια της έντασης, καθώς καλούσαν τον κόσμο να συνεχίσει και να μην απαντήσει στους αντιεξουσιαστές. Έτσι, η πορεία συνεχίστηκε κανονικά.



Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της έντασης:



thebest.gr



ΠΡΕΖΑ TV

12-5-2011


Δεν υπάρχουν σχόλια: