Πέμπτη, Μαΐου 26, 2011

ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΤΥΓΝΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ‏

Από την πρώτη στιγμή οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών που έστειλαν χιλιάδες Μισθοφόρους τους για να συμμετέχουν στον νατοϊκό στρατό κατοχής προσπάθησαν να δώσουν «ανθρωπιστικό χαρακτήρα» στην αποστολή τους. Η πάλαι ποτέ αποικιοκρατική και σύγχρονα, ιμπεριαλιστική Ευρώπη καμουφλαρίστηκε και επιχείρησε να παρουσιαστεί σαν δύναμη που χτίζει νοσοκομεία και σχολεία, ανοίγει δρόμους, γιατρεύει αρρώστους και επιβάλλει την Τάξη!


Γρήγορα όμως αποκαλύφθηκε ότι οι Ευρωπαίοι κατακτητές είναι το ίδιο σκληροί και αμείλικτοι με τους Αμερικανούς, ακολουθούν τις ίδιες σκληρές και διαφθαρμένες μεθόδους φτάνοντας να συνεργαστούν με τους ντόπιους βασανιστές και τους εμπόρους ναρκωτικών, συμμετέχουν σε μαζικά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, βομβαρδίζοντας συχνά με την ίδια ευκολία, αμάχους και γυναικόπαιδα.

Ποιος ξεχνά τη μαζική δολοφονία των δεκάδων κατοίκων ενός χωριού που έσπευσαν να προμηθευτούν καύσιμα από φορτηγά του ΝΑΤΟ που είχαν πέσει σε ενέδρα της Αφγανικής αντίστασης. Ήταν τότε, ο Γερμανός Υπουργός Άμυνας και το στρατιωτικό κατεστημένο που αντί να τιμωρήσουν όσους διέταξαν και επιχείρησαν την σφαγή των αμάχων, αυτοί απέκρυψαν το γεγονός, προστατεύοντας τους στρατιωτικούς δολοφόνους και το γόητρο της χώρας τους.

Συνέπεια αυτών των πρακτικών και αυτών των αντιλήψεων είναι το νέο έγκλημα που θέλει Γερμανούς Μισθοφόρους να ανοίγουν πυρ κατά διαδηλωτών στο Αφγανιστάν σκοτώνοντας 12 και τραυματίζοντας δεκάδες!
Η Γερμανική κυβέρνηση προσπάθησε ξανά να συγκαλύψει την σφαγή και το Γερμανικό Επιτελείο υποχρεώθηκε μετά από πολλές υπεκφυγές να επιβεβαιώσει ότι οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον των διαδηλωτών. Ακόμη όμως και τότε, με ψέματα αμφισβήτησε την πραγματικότητα και παραδέχτηκε μόλις ένα θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε ένα γερμανικό στρατόπεδο στην αφγανική πόλη Taloqan, στην επαρχία Takhar κατά τη διάρκεια κηδείας τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες, που είχαν σκοτωθεί από αμερικανικά στρατεύματα. Η Bundeswehr είχε ισχυριστεί αρχικά ότι οι στρατιώτες της είχαν πυροβολήσει μόνο προειδοποιητικές βολές για να προστατεύσουν το στρατόπεδό τους από περαιτέρω επιθέσεις εξαγριωμένων διαδηλωτών που συμμετείχαν στην νεκρική πομπή. Στη συνέχεια, άλλαξε τακτική και κάτω από το βάρος των διεθνών επικρίσεων ισχυρίστηκε ότι οι διαδηλωτές έριξαν πολλές χειροβομβίδες και βόμβες μολότοφ προς τους περίπου 40 Γερμανούς στρατιώτες.

Το ερώτημα όμως παραμένει και αποκτά νέα βαρύτητα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις:

Τι δουλειά έχει το ΝΑΤΟ και μαζί με αυτό τα ελληνικά κατοχικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
26-5-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΗΚΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΜΗΚΑΖΙ .....ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.....ΔΕΝ ΜΗΛΑΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.....ΤΑ ΑΜΕΡΗΚΑΝΑΚΙΑ ΠΗΓΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΘΟΤΗΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΤΥΧΗ .... ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ .......ΕΛΑ ΟΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΗΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ.....ΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ....ΚΑΙ ΕΤΣΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΤΑΛΗΜΠΑΝ.....Η ΜΑΧΗ ΕΙΑΙ ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΗΣΤΕΨΕΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΕΙΑ....