Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

 Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο
Την οδό Σταδίου ανεβαίνει αυτή την ώρα η πορεία του ΠΑΜΕ ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης. Οι περίπου 3.000 διαδηλωτές έδωσαν «αγωνιστικό» ραντεβού στις 10 στην Ομόνοια και τώρα κατευθύνονται στην πλατεία Συντάγματος.
Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει το συλλαλητήριο που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως.
Το κέντρο αυτή τη στιγμή είναι απροσπέλαστο καθώς έχει κλείσει η Πατησίων από το ύψος της Ομόνοιας και τμήματα της Σταδίου, της Πανεπιστημίου και της Αμαλίας.
teras.gr
ΠΡΕΖΑ TV
11-5-2011


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσφορά σε όλα τα μέλη του ΚΚΕ που θα συμμετέχουν στην πορεία: 30%έκπτωση στις καφετέριες του Θησείου μετά βέβαια από το γρήγορο περπάτημα στην πορεία!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ,ΣΠΑΕΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ..ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ:
ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ;
ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ...

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τους καναπεδάτους που έχουν και άποψη για το ΠΑΜΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Πως μεταμορφώνει το neawsbeast μερικές δεκάδες χιλιάδες σε 3.000 αυτό είναι αξιοθαύμαστο !!

Δεν τους κάνεις 500, για να γουστάρουμε ?

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε μεγαλε απο τη πορεια το στελνεις το μηνυμα;και τι εχεις να μας πεις για τις απολυσεις στον 902;και γιατι ειναι το παμε υπερανω κριτικης;επειδη παει περιπατο μπροστα απο τη βουλη μηπως;

Ανώνυμος είπε...

αυτα που λεει ο καζακης στο ραδιο 9 στον καλαμανο και τα οποια ειναι απο επισημα στοιχεια,γιατι ενω τα μετεφερε στην ηγεσια του ΚΚΕ για να τα καταθεσει στη βουλη δεν κατατεθηκαν ποτε απο την ηγεσια σου;ξερεις μηπως να μας πεις;

Ανώνυμος είπε...

Από τότε που έπεσε το τείχος, το ΚΚΕ θα έπρεπε να είχε μπει στο μουσείο. Ο λόγος που υπάρχει ακόμα σε αυτή τη χώρα, είναι ότι γενικώς έχουμε συνηθίσει να έχουμε αρχαιότητες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ..
ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ..