Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΑΝΑΛΜΑΝΕΙ ΔΡΑΣΗ...
ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ...
 ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ...
...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ...

Με αύξηση της αστυνόµευσης, κοινές περιπολίες ΕΛ.ΑΣ. και Δηµοτικής Αστυνοµίας και µεγαλύτερη συµµετοχή της Οµάδας ΔΙΑΣ στις περιπολίες στα γκέτο του Κέντρου θα προσπαθήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να επαναφέρει το αίσθηµα ασφάλειας στο Κέντρο της πρωτεύουσας.

Το ιστορικό Κέντρο της Αθήνας χωρίστηκε σε τοµείς ανάλογα µε το είδος του εγκλήµατος που «ανθεί» σε καθέναν από αυτούς. Σε πρώτη προτεραιότητα της ΕΛ.ΑΣ. µπαίνει η αποτροπή επιθέσεων ακροδεξιών αλλά και αντιεξουσιαστών στις «ευαίσθητες» περιοχές Αγίου Παντελεήµονα, Οµονοίας και Εξαρχείων.


Η Οµάδα ΔΙΑΣ γίνεται η αιχµή του δόρατος στο νέο σχέδιο αστυνόµευσης, µε 300 µηχανές και 600 αστυνοµικούς να περιπολούν στην περιοχή που εκτείνεται από την οδό Πειραιώς µέχρι τον Αγιο Ελευθέριο. Το επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλει προσπάθειες ώστε να είναι ετοιµοπόλεµες όσο το δυνατόν περισσότερες µοτοσυκλέτες της Οµάδας ΔΙΑΣ, καθώς το 1/3 αυτών βρισκόταν σε αχρηστία ελλείψει κονδυλίων για τη συντήρησή τους.

Οι περιπολίες της Οµάδας ΔΙΑΣ θα αυξηθούν χρονικά και πέρα από τη 1 π.µ.

που έπαυε η παρουσία τους στους δρόµους της Αθήνας.

Την Οµάδα ΔΙΑΣ θα πλαισιώνουν και οι λίγες εναποµείνασες δυνάµεις της Οµάδας Ζήτα αλλά και τα περιπολικά της Αµεσης Δράσης που θα βρίσκονται σε σταθερά σηµεία, εάν και εφόσον δεν κληθούν για την αντιµετώπιση περιστατικού. Η Οµάδα ΔΙΑΣ θα αναλάβει την αποτροπή επιθέσεων από ακροδεξιές οµάδες εναντίον µεταναστών, αλλά και τον περιορισµό του µικροεγκλήµατος που ανθεί στο Κέντρο της πρωτεύουσας µε «πρωταγωνιστές» κυρίως αλλοδαπούς.

Επίσης, οι περιπολίες της Οµάδας ΔΙΑΣ εκτιµάται πως θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά και για τις οµάδες αντιεξουσιαστών που επιχειρούν εµπρηστικές ενέργειες. Στις περιοχές αυτές θα αναπτυχθούν πεζές και εποχούµενες περιπολίες, ενώ θα εντατικοποιηθούν οι αστυνοµικές περιπολίες µε τους ειδικά εκπαιδευµένους σκύλους της ΕΛ.ΑΣ. Η Οµάδα Δέλτα που είχε δηµιουργηθεί για την αποτροπή των επιθέσεων αναρχικών οµάδων, θα συνεχίζει να περιπολεί πέριξ των Εξαρχείων. Στο νέο σχέδιο προβλέπεται και η συνδροµή µονάδων της Οµάδας ΔΙΑΣ µαζί µε την Οµάδα Δέλτα προκειµένου να αποκτήσουν οι αστυνοµικές δυνάµεις αριθµητικό πλεονέκτηµα έναντι των αντιεξουσιαστών σε περίπτωση καταδίωξής τους. Επιπλέον η αστυνόµευση στο Κέντρο θα ενισχυθεί µε 500 ειδικούς φρουρούς.


ΠΡΕΖΑ TV
17-5-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα σας βαραμε οσο και να κλαψομουνιαζετε φλωροαντιφα!και τους γαμιαδες σας θα τους βαραμε μεχρι να ασπρισουν!

Ανώνυμος είπε...

ναι και μετα παρτε φορα να μας κλασετε τα παπαρια ηλιθιοι χρυσαυγουλοι,για κοπιαστε ρε χεστηδες 10 ατομα σε ενα κακομοιρη μονο δειχνετε τη μαγκια σας

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο σχόλιο επιβεβαιώνει μια βασική αρχή της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας:
Η φτώχεια, σε συνδυασμό με την ηλιθιότητα και την ατομική δυστυχία, αποτελεί μια απ'τις βασικότερες αιτίες προσχώρησης σε φασιστικές απόψεις

Ανώνυμος είπε...

2,10 ειστε κοτες και το ξερουν ολοι!αντιεξουσιαστες κρυβεστε πισω απ τα ματ που φυλαν τις καταληψεις σας!κατεβειτε κατω ρε φλωροι που μας ψαχνετε! κατεβειτε που στε ταμπουρωμενοι 6 μερες κι ουτε για τσιγαρα δεν πατε!κιλωτες!

Ανώνυμος είπε...

4:22 δεν μπορεί να είσαι σοβαρός. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το σχόλιό σου και με πιάνουν απίστευτα γέλια. Ποιος κρύβεται πίσω από τα ΜΑΤ; Όχι πάντως οι αντιεξουσιαστές. Κάτι μαλάκες με ξυρισμένα κεφάλια που το παίζουν άντρες σε περιπτώσεις που είναι 10 εναντίον ενός συνήθως κρύβονται πίσω από τα ΜΑΤ. Άσε που οι περισσότεροι ματατζήδες είναι και δικά σας παιδιά. Να λέμε τα πράγματα όπως έχουν ασπόνδυλο. Α και που είσαι όταν έρθει η τρόικα πάρτους ένα τσιμπουκάκι μαλακάκο. Γιατί εκεί βαράτε προσοχή ελληνάρες που δήθεν αγαπάτε τη χώρα. Τόσο κότες είστε..

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να δώσουμε στους Χρυσαυγίτες και τους αναρχικούς έναν χώρο μακριά από την πόλη γιά να πάνε να τσακωθούν με την ησυχία τους, έτσι ώστε να βρούμε κι εμείς τη δική μας ησυχία.