Κυριακή, Μαΐου 22, 2011

Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ;

Αλλαγές στη δομή και τη λειτουργία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προαναγγέλλει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας ότι όσον αφορά στις απολύσεις ότι «η κυβέρνηση δεν έχει ταμπού απέναντι σε κόστη και βάρη που φορτώνονται στη νέα γενιά, στον συνεπή φορολογούμενο, στον εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα και στον μη προνομιούχο».


Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" χαρακτηρίζει μονόδρομο την έμφαση στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και της ανάπτυξης ενώ τονίζει ότι "νέο κύμα περιοριστικών μέτρων θα πνίξει την ανάκαμψη που άρχισε να διαφαίνεται".

Παραδέχεται ότι η κυβέρνηση "αλλού ίσως να υποτιμήσαμε τις αντιδράσεις κάποιων εγωιστικών συμφερόντων, αλλού ίσως να καθυστερήσαμε ή να ολιγωρήσαμε μπροστά στο πολιτικό κόστος ή και στη σκληρότητα κάποιων αποφάσεων.

ΠΡΕΖΑ TV
22-5-2011

11 σχόλια:

stamatis είπε...

εγω βρε μαλακα που μετραω εφτα απολυσεις στη ζωη μουεπειδη δεν ειμαι κομματοσκυλο νοιαστικε ποτε κανενας?που γυριζω 11 το βραδυ σπιτι για ναχω να πληρωνω φορους στα τσογλανια νοιαστηκε κανενας?αντε γαμηθητε και σεις και το κρατος σας και οι υπαλληλοι του.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι απολυθούν από το Δημόσιο, θα ζήσουν από τη δεύτερη δουλειά τους την οποία πιεστικά πλασάρουν την ώρα που (υποτίθεται ότι) εργάζονται στην πρώτη τους δουλειά, καθώς και από τα λεφτά που έχουν μαζέψει από τα λαδώματα που απαιτούν από τον κάθε πολίτη.

Τη στιγμή που έχουν απολυθεί σχεδόν οχτακόσιες χιλιάδες άνθρωποι από τον ιδιωτικό τομέα, δεν θα καθήσω να σκάσω γιά το αν απολυθούν βύσματα, κομματόσκυλα και γλυφτρόνια, τα οποία εργάζομαι σκληρά γιά να ταίζω, και από τα οποία ως αντάλλαγμα παίρνω απεργίες, απειλές και ατελείωτη ταλαιπωρία.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Stamatis να δούνε τη γλύκα και το αγγούρι που βιώνουν οι 700 χιλ άνεργοι συμπολίτες μας γιαυτους τίποτα πολίτες β κατηγορίας
Ενώ τα τα κοπροκομματόσκυλα πρέπει
να τα πληρώνουμε εσαεί.

Ανώνυμος είπε...

staka staka.σιγουρα ειναι κριμα ΑΛΛΑ.
μην διαχοριζεις τουσ Ελληνες σε προνομιουχους και μη!!!
ολοι απο την αρχη. γιατι οταν κλεβαμε , μαγκες τους ονομαζαμε....αιντε τωρα μη ξεσπασω. και θα λεμε τα ιδια και τα ιδιδα αλλα ΚΟΨΕ εσυ ττους μαλακισμενουσ τιτλους. Και you know, δεν μπηκανε παιδια εργατων αλλα παλι βολεμενων. αι σιχτιρ

Ανώνυμος είπε...

σχολια του πρεζα:
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

οπως φυσικα δεν πρεπει πλεον να θεωρειται ταμπου το ξυλο της αρκουδας που θα φατε οσωνουπω.......!!!!

Ανώνυμος είπε...

ενώ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που απολ΄θονται καθημερινα και θα απολυθούν πως θα ζήσουν;;;;
Αυτό που οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλαδα τη μόνη Ευρωπαικη χωρα που μεχρι χθες στο δημόσιο μπαίναν αποκλειστικά τα χοντροβύσματα και άραζαν κανοντας τη ζωή των υπολοίπων δύσκολη, θεωρούνται και Ιερές Αγελάδες.
ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ OYYYYYY τραγικόν.
Δυ μετρα και δυο σταθμά. Βρε ουστ.
Να απολυθουν ολοι και να ξαναπροσληφθουν οι καλυτεροι με εξετασεις ( α και εννοείται μεσα σε αυτούς και τα βουλεφτονια οι χειριστοι δημοσιοι υπαλληλοι.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο πρέζα. Πώς θα ζήσει. Κάνοντας τσιμούκια στην ομόνοια

Ανώνυμος είπε...

O "stamatis" ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΩ ΕΝΤΕΚΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 32000 euro ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ 7 ΜΗΝΩΝ!! ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ stamatis ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

για καθήστε ρε...
όλους να τους πάρει η μπάλλα δηλαδή;
κι όσοι δωσαν εξετάσεις και μπήκαν με ΑΣΕΠ χωρις να γλύψουν κανα κώλο τι φταίνε;;;
όλοι ισα και ομοια, γλείφτες κομματοσκυλα με καποιον που την εβγαλε στα θρανια και εδωσε τοσες εξετασεις...
ημαρτον

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω σε όλους εσάς με τις πολλές απολύσεις, που τα έχετε κάνει όλα ίσιωμα, μιλώντας για το δημόσιο τομέα που στην πλειοψηφία κατά γενική ομολογία έπαιρνε τρεις και εξήντα, όταν εσείς (επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, παιδιά των bonus,τα καλόπαιδα της αρπαχτής κάνατε τις μπάζες σας και το κοκορευόσαστε, όταν αρκετοί από το δημόσιο περίμεναν την περίφημη σύγκλιση μισθών για να την βολέψουν.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι στο έρμο δημόσιο δεν είναι όλοι προνομιούχοι λιμενεργάτες, υπάλληλοι ΔΕΚΟ, ή γλειφτρόνια του κερατά που βολεύτηκαν και έχουν πιάσει την καλή.. δεν ξέρω πως την εννοείται.
Σας έχει μπει,όμως,στο μάτι ότι κάθε ένας που εργάζεται στο δημόσιο είναι παράσιτο, παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις ο ιδιωτικός τομέας σας ήταν κρατικοδίαιτος και τώρα που έκατσε η βάρκα,σας φταίνε όλα και όλοι και όποιος δημόσιος κατορθώνει και ζει, καλύτερα να πεθάνει.
Δεν τα βάζετε ποτέ με την κοινοβουλευτική Δημοκρατία μας, τους ανθρώπους από τον ιδιωτικό τομέα που πέρνανε τις επιδοτήσεις και πτωχεύανε τις επιχειρήσεις, εκείνους από τον ιδιωτικό τομέα που δεν απέδιδαν τους φόρους τους, αυτούς που έκαναν περιουσία από τη μαύρη εργασία.
Ξυπνήστε και συνηδειτοποιήστε τι έχει φταίξει, ποιος έχει φταίξει..