Σάββατο, Μαΐου 14, 2011

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ

Στο πλαίσιο εκστρατείας δυσφήμισης του δημοσκοπικού φαβορί των επερχόμενων γαλλικών προεδρικών εκλογών, Ντομινίκ Στρος-Καν, ενέταξε ο συνεργάτης του, Ζαν-Μαρί Λε Γκεν, τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πολυτελή και σπάταλο τρόπο ζωής του σοσιαλιστή πολιτικού.

  "Υπάρχει τώρα μια πλήρως ενορχηστρωμένη εκστρατεία κατά της προσωπικότητας του Στρος-Καν, την οποία έχει ήδη ανακοινώσει ο Σαρκοζί και οι στενοί συνεργάτες του", δήλωσε στο ραδιοσταθμό Europe 1 ο Λε Γκεν.



Ο Ντ. Στρος-Καν έχει κινηθεί δικαστικά κατά γαλλικής εφημερίδας, η οποία έγραψε -μεταξύ άλλων- ότι ράβει πανάκριβα κοστούμια σε έναν διάσημο Γαλλο-αμερικανό ράφτη, ο οποίος έχει ράψει κοστούμια για προέδρους των ΗΠΑ, αλλά και για το Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Πολλά σχόλια είχε προκαλέσει και μία φωτογραφία, η οποία απεικόνιζε τον Γάλλο πολιτικό και επικεφαλής του ΔΝΤ να επιβιβάζεται σε μία Porsche Panamera.

Ο Στρος-Καν προηγείται στις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται ενόψει των εκλογών του επόμενου Απριλίου, δεν έχει όμως ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του.
ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκστρατεία εκτέλεσης του πρέπει να γίνει κανονικά..