Σάββατο, Μαΐου 14, 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΤ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

    Ο δρόμος της βίας είναι η καλύτερη υπηρεσία σε όσους εχθρεύονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας, σε όσους θέλουν να περιστείλουν τα δημοκρατικά δικαιώματα. Τέτοιες επιθέσεις είναι καταδικαστέες και δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο, μαζικό λαϊκό κίνημα.

ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2011

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εε ενταξει τωρα αφου το καταδικασε ΚΑΙ ο συριζα τελος....τη λυσσα τους παινει τους φασιστες να βγει μονο ο συριζα να καταδικασει τα επεισοδια...

Ανώνυμος είπε...

H ανευθυνότητα και η βλακεία σας σε όλο το μεγαλείο.
Αναμεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις που δεν έχει να κάνει τόσο με τους αναρχικούς ή τους φασίστες, γιατί εμμέσως πλην σαφώς παίζεται το παιχνίδι τους, καθώς και αυτοί με τη σειρά τους παίζουν το παιχνίδι του κράτους. Ο δρόμος που διαλέξατε είναι επικίνδυνος καθώς και ύποπτος.
Τελικά καλύτερα να αυτό-καταργηθείτε.
Βρίζατε τις εφημερίδες και τα κανάλια για κατευθυνόμενη ενημέρωση και γίνατε χειρότεροι.
Μάλλον η δημοκρατία, η ελευθερία του τύπου και η διακίνηση ιδεών είναι σε πειραματικό στάδιο, για τα ηλεκτρονικά μέσα!

Ανώνυμος είπε...

4.13 επαναλαμβανεσαι..

Εγω λεω οτι ειναι προβοκατσια.Στο καφενειο διπλα στη λαικη δεν ειχαν κανενα λογο να πεταξουν μολοτοφ οι αναρχικοι.

Ανώνυμος είπε...

4:26 δεν έχω μάθει να ερμηνεύω τις ακραίες ομάδες. Αυτό αποτελεί ίσως προνόμιο κάποιων που πιθανώς θα τους κατάτασσα σε δύο κατηγορίες. Στους επαγγελματίες του χώρου που δικαιολογημένα σαν έμμισθοι θα έκαναν τις «αναλύσεις» τους και στους κατηγορία «καφενείο» όπου η άποψή τους ερμηνεύεται από την πολύωρη παρουσία του στα καφέ που κυκλοφορούν. Η προσωπικές απόψεις όμως δεν έχουν σχέση με τη δημοσίευσή τους ή την ανάρτησή τους. Η είδηση και η διακίνηση της πληροφορίας είναι ιερό και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

4:26 επειδή σε πέτυχα κάπου αλλού με το ίδιο σχόλιο σου κάνω και εγώ copy paste την απάντηση μου!.

4:26 Από πάνω δεν έχεις καταλάβει μου φαίνεται τι σημαίνει ελευθερία της γνώμης ή του τύπου. Ο καθενάς μπορεί να λέει ότι θέλει και να υποστηρίζει στην δημοκρατία. Βέβαια για εσένα μου φαίνεται ότι σε ενδιαφέρουν μόνο οι αλήθεια αυτού που πιστεύεις δηλαδή της αλήθειας των μέσων των μεγαλοαφεντικών και της κυβέρνησης του ΓΑΠ.
Να ξέρεις ότι και ο Χρυσαυγήτης και ο Αναρχικός έχει άποψη και πρέπει να ακουστεί άσχετο αν συμφωνείς ή όχι, αυτό σημαίνει ελευθερία του λόγου. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΑ μου εσύ.....πιστεύεις στην δημοκρατία όσο και η Χούντα

Υ.Γ. Και ο Χρυσαυγήτης/Ακροδεξίος επιβάλεται να σχολιάση την δημοσιέυση αλλά και ο Αναρχικός-Αριστεριστής, άσχετο αν δεν γίνει κόσμια. Και να ξέρεις στην κριτική που ασκούν στον ΓΑΠ κάπου έχουν και οι δύο απόλυτο δίκιο, και ας έχουν αντίθετη ιδεολογία και πολιτικοί θέση.

Ανώνυμος είπε...

sorry 4:26 Ο 4:59 ΕΊΜΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 4:13 και πάλι συγνώμη φίλου καλά το έθεσες..

Ανώνυμος είπε...

Βοήθησε κι εσύ την e-Ελλάδα και άσε τις αηδίες: http://www.erepublik.com/en/referrer/Xitiroglou

Ανώνυμος είπε...

“Aν τον Μανώλη τον έλεγαν Αλέξη… και δεν τον είχαν σφάξει σαν τραγί κάτι λαθρομετανάστες…
Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Μαΐου 14, 2011

…αλλά τον είχε σκοτώσει ένας αστυνομικός θα είχε καεί όλη η Ελλάδα.” • Θα είχαν βγάλει πύρινους λόγους όλοι οι κουλτουριάρηδες και οι αριστεροί για την αξία της ανθρώπινης ζωής. • Θα είχε κάνει δακρύβρεχτες εκπομπές ο τιμητής των αδικημένων Λαζόπουλος…

• Θα είχαμε πάθει… πλύση εγκεφάλου από τις χιλιάδες ώρες τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών εκπομπών σε ειδήσεις, talkshow και αφιερώματα (τύπου Τσίμα και Θοδωράκη) για το δυνάστη αστικό σύστημα.

• Θα είχε “αγιοποιηθεί” ο νεκρός και θα είχε “δαιμονοποιηθεί” ο δολοφόνος.

• Θα είχε αλλάξει όνομα ο δρόμος που έγινε το γεγονός.

• Θα είχαν κλείσει σχολεία.

• Θα είχαν πετροβοληθεί αστυνομικά τμήματα.

Τώρα, τα σκεπάζει όλα η σιωπή και όποιος τολμήσει να πει κάτι κηλιδώνεται ως ακροδεξιός και ρατσιστής. Θύματα όπως ο Μανώλης, η Αγγελική, η Παρασκευή, ο Επαμεινώνδας, αλλά και το αγέννητο παιδί της Αγγελικής έχουν την “ατυχία” να μην είχαν πεθάνει κάτω από τη σημαία της Αριστεράς. Αλλιώς Μανώλη, Αγγελική, Παρασκευή και Νώντα θα ήσασταν ήρωες, δρόμοι, πλατείες, τραγούδια, σύμβολα, συνθήματα. Τώρα είστε απλώς ένα κεράκι στη μνήμη των ταλαίπωρων ανθρώπων που σας αγαπούσαν και που θα τους λείπετε για πάντα, τόσο πολύ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια γιατι πρεπει να ειναι οπωδηποτε αναρχικοι η προβοκατορες αυτοι που επιτεθηκαν στο Α.Τ???
θελω καποιος να μου απαντησει ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη επιτυχία η επίθεση των συντρόφων στη λαϊκή αγορά. Συμβολίζει τον αγώνα ενάντια στην μικροαστική τάξη. Εμείς οι αγωνιστές μένουμε Βόρεια προάστια και ψωνίζουμε από τον Βασιλόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός του Σάμινα θέλει να βυθίσει και την ασφάλεια της χώρας

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον, πριν 3-4 μερες οι αστυνομικοι χτυπουσαν γυναικες και παιδια με μια αγριοτητα που δεν ταιριαζει σε δημοσιους υπαλληλους. Εγω νομιζω, οτι αυτοι οι αστυνομικοι ηταν υπο την επιροια ναρκωτικων ουσιων. Γι αυτο αναγκαστηκε και ο Παπουτσης να πει το ποιημα. Η ηγεσια της αστυνομιας εθεσε ομως μια αλλη τακτικη στο προσκηνιο. Εστειλε τους "κουκουλπφορους" της να επιτεθουν το ΑΤ Εξαρχειων. Παραμυθια;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ

Ανώνυμος είπε...

Kανένα μέσο δεν μίλησε για Αναρχικούς, απλά για κουκουλοφόρους. Tην δουλεία αυτή θα τα αναλάβουν τα bloq που τόσο κόσμος τα διαβάζει
Και όποιοι και να είναι η μαλακία έγινε 3 συνάνθρωποι τραυματίστηκαν έχει σημασία ποιος το έκανε; Και για την μαλακία αυτή σπηλόνεται ένας όλοκληρος πολιτικός χώρος και αγώνες. Και ένα χρόνο μετά την MARFIN με ίδιο αριθμό θυμάτων
Και εσύ που άνέβασες το σχόλιο της ΧΑ σε πληροφορώ ότι εμφανίστηκε και σε άλλο Blog του χώρου τους ....
Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ όπου και αν ανήκουν.

Ανώνυμος είπε...

8:46
Εσυ απο που το ξερεις, οτι το παραμυθι ειναι του Χανς Κριστιαν Αντερσεν; Πως μπορεις και διαβαζεις το IP μου; Πρεζα που εχεις γραφειο αγορι μου, στην Ασφαλεια;

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 14 Μαΐου 201155χρονος στη ΜΕΘ από την επίθεση

Από την επίθεση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Α.Τ Εξαρχείων όπως ανακοίνωσε η αστυνομία τραυματίστηκε σοβαρά 55χρονος ιδιώτης και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα 25 έως 30 ατόμων περίπου, που φορούσαν κουκούλες, πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ κατά του κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας λοστούς, έσπασαν τους υαλοπίνακες τριών (3) αυτοκινήτων και με εύφλεκτο υλικό που έριξαν εντός της καμπίνας προκάλεσαν σε αυτά εκτεταμένες ζημιές. Πρόκειται για δύο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και ένα συμβατικό όχημα του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων.
Ταυτόχρονα, άτομα από την ίδια ομάδα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό τρεις (3) ιδιωτικής χρήσης μοτοσικλέτες αστυνομικών που ήταν σταθμευμένες πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων, οι οποίες καταστράφηκαν.
Αμέσως μετά, η ομάδα των κουκουλοφόρων, κατά την αποχώρησή της από το σημείο, επιτέθηκε σε δύο (2) δικυκλιστές αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή τη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου, όπου και λειτουργούσε λαϊκή αγορά και, αφού περιέλουσαν τη συμβατική μοτοσικλέτα, της έβαλαν φωτιά.
Από τη φωτιά προκλήθηκε έκρηξη στο ντεπόζιτο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ένας (1) άνδρας και μια (1) γυναίκα, ημεδαποί ηλικίας 48 και 55 χρονών αντίστοιχα, που εργάζονταν στη λαϊκή αγορά, καθώς και ένας 48χρονος αλλοδαπός, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο. Και οι τρεις ιδιώτες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Ο Έλληνας είναι διασωληνομένος και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Ο κ. Παπουτσής δήλωσε για την επίθεση:

«Το σημερινό χτύπημα τυφλής βίας στα Εξάρχεια είναι εγκληματική ενέργεια, η οποία αποδεικνύει ότι ορισμένοι με συστηματικό τρόπο επιζητούν με κάθε τρόπο να χυθεί αίμα και να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή.
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή δράση στο κέντρο της Αθήνας. Γίνεται εκτεταμένη έρευνα για τη σύλληψη των υπευθύνων, αλλά και για την αντιμετώπιση κάθε άλλης παράνομης δραστηριότητας.
Η ασφάλεια είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη. Και αυτό το δικαίωμα θα το εγγυηθούμε με κάθε τρόπο. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να εγκλωβιστεί η κοινωνία στον κύκλο της βίας, του φόβου και της ανασφάλειας».

Ανώνυμος είπε...

PARAPLEURES APOLIES

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το σχόλιο του 8:08.

''Θύματα όπως ο Μανώλης, η Αγγελική, η Παρασκευή, ο Επαμεινώνδας, αλλά και το αγέννητο παιδί της Αγγελικής έχουν την “ατυχία” να μην είχαν πεθάνει κάτω από τη σημαία της Αριστεράς.''

Ουσιαστικά αυτό είναι τύχη: Η μνήμη τους δεν έχει συνδεθεί γιά πάντα με καταστροφές, λεηλασίες, και γεγονότα που προκαλούν αηδία και ντροπή σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο.