Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

ΣΤΟ #GREEKREVOLUTION ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ.-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΤΟ #GREEKREVOLUTION ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ #SPANISHREVOLUTION,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ EUROPEAN REVOLUTION...ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, 
ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ 
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

-ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ,ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΤΛ-
-ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,

ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ-
-ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ
-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΠΡΕΖΑ TV

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε από πάνω φασιστάκο!

Φέρε τα μαχαίρια σου να σφάξεις τους Πακιστανούς σου!

ΥΓ. Οι ισπανικές σημαίες δε σε χαλούσανε μεχρι τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ηλιθιε πρεζα...
λογοκρινεις ρε προβοκατορα?
μπραβο...
εισαι και πολυ δημοκρατης...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε πρέζα - μην τους λερώσεις το αγνό καθαρό Ελληνικό πνεύμα εκεί έξω απ την βουλή. "Εεεε οοοο το μνημόνιο στον κωλόοοο" "οοοο εεεε αααα ελλαδάραααααα".

Όσο δεν καταλαβαίνουνε αυτά τα ζώα ποιός τα βαράει και νομίζουνε ότι ο μετανάστης είναι ο εχθρός τόσο θα τους χτυπάνε κάτω σαν χταπόδι. Και καλά θα τους κάνουνε.

Έλα πάμε απολίτικα και αγωνιστικά για ένα καλύτερο αύριο "εεεε οοοοο αγκου γκα γκα γκα ααααα οοοοο".

Καθυστερημένοι Νεάντερνταλ που μέχρι χτες ψηφίζατε ΠΑΣΟΚΝΔΛΑΟΣ. Οι μετανάστες σας πειράξανε θεότυφλα ζώα.

Ανώνυμος είπε...

Μην του κόβεις το σχόλιο ρε!
Άστον να εκτεθεί και εδώ ο ηλίθιος όπως εκτείθεται κάθε μέρα που πάει και κουνάει τα σημαιάκια του μπροστά στους δολοφόνους των ΜΑΤ και στέλνουνε φιλάκια ο ένας στον άλλον.

Προδότες εθνικιστές.

Ανώνυμος είπε...

οπου γραφετε μεταναστες, βαζετε μπροστα και το συνθετικο λαθρο- μπροστα...
πατε να αρχισετε τα καπελωματα παλιο μαλακες...
σας ενοχλει η σημαια η Ελληνικη...
πρεπει να πεσει και να ναι μονο καμια μαυρο κοκκινη η καμια με σφυροδρεπανο...
ο κοσμος δεν κοιμαται ευτυχως, επρεπε να πεσει πεινα για να ξυπνησει αλλα δεν ειναι ποτε αργα...
πρεζα-προβοκατορας.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερο απ τους μετανάστες μου τη σπάνε τα προδοτοεθνίκια. Γιαυτό όσο υπάρχουν χρυσαύγουλα και ΛΑΟΣ και λοιπά ΣΚΑΤΑ εγώ θα χαϊδεύω τους μετανάστες όσο μπορώ.

Καταλάβατε φασισταριά;

Αν θέλετε να προσφέρετε μια υπηρεσία στην πατρίδα απλά αυτοκτονήστε.

Γιάννης είπε...

Διαβάζω τον ΠΡΕΖΑ που γράφει:
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
και διαβάζω και εσένα κομπλεξικέ φασιστάκο για Πακιστανους, Αλβανους κλπ. Δηλαδή οι ξένοι που ζουν εδώ και πληρώνουν ενοίκια, φόρους μέσω των προϊόντων που αγοράζουν ή ακόμα των ξένων που εργάζονται εδώ και πληρώνουν και φόρους ή ακόμα και Έλληνες στην δούλεψη τους φωνή ή δικαιώματα δεν έχουν; άντε βλάκα φασιστάκο μείνε μακριά από την εκδήλωση γιατί κάτι καθίκια σαν και εσένα θα την αμαυρώσουν.
Πριν λίγες μέρες εγώ σήκωνα την Ελληνική σημαία κάπου στην Ευρώπη και υπήρχαν και πολλές άλλες ξένες και κανένας δεν είχε πρόβλημα μόνο κάτι μαλάκες σαν και σένα σούπερ τάχα Έλληνες θα έχουβ πρόβλημα να δουν την Ελληνική σημαία δίπλα σε ξένες.

Γιάννης είπε...

που πήγε το σχόλιο του μαλάκα; ρε Πρέζα κακώς το έκοψες!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εχθροί των εθνών μας οδηγούν σε μια παγκόσμια φασιστική κυβέρνηση
Η μόνη σοβαρή αντίσταση μπορεί να προέρθει από τα έθνη που απειλούνται.
Καλώς η κακώς γεννηθήκαμε Έλληνες και μιλάμε αυτήν την γλώσσα. Αφήστε μας ρε αδέρφια. Στον τόπο αυτό η γλώσσα μας μιλιέται και γω δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

την ημερα που δεν θα εχει κατω elinikes σημαιεσ και τουσ καραγκιοζηδες που τισ κρατανε θα φατε πολυ ξυλο απο τα ματ το νου σασ

Ανώνυμος είπε...

Θέλεις και Πακιστανούς υπανθρώπους? Σαν τους πολιτικούς και εσύ???
Βρωμιάρη για πόσο ακόμα???
Για πόσο ρε ρουφιάνοι των πολιτικών για πόσο???

Ανώνυμος είπε...

Ua ebriza toys fasistes alla tous exoun brisei oi alloi arketa idi..

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.
ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒLOG, ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ. Ο ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

3.52 φιλικα παντα,αλλα δε με νοιαζει να υπερασπιστω την πετριδα ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.Η πατριδα που λενε εδω μεσα πολλοι δεν εχει κανει κατι καλο για μενα.Για μενα πατριδα ειναι οι ανθρωποι που ζουνε διπλα μου και με τους οποιους μεγαλωσα,με αυτους που εχω κοινους στοχους και κοινα αιτηματα και ονειρευομαι εναν παρομοιο κοσμο.Αν ο αλλος βγηκε στο δρομο απλα και μονο επειδη του εκοψαν 300 ευρω η εχασε τη ρουσφετοθεση στο δημοσιο,τοτε να παει να γαμηθει.

Ανώνυμος είπε...

οι 'φιλαθλοι" που γλυφουνε χρονια τωρα τα παπαρια των επιχειρηματιων μεγαλο-νταβατζηδων....

οι "εθελοντες" των ολυμπιακων αγωνων,οι χειροκροτητες καθε "ντοπαρισμενου' λαμογιου και καθε "εθνικου" πρεζεμπορου....

οι "ωχ αδερφε" οι "τι με νοιαζει εμενα ρε?"......

οι "παμε για κοκο και παρτουζες στη Βουλγαρια αυτο το σαββατοκυριακο?"....

οι ελληναραδες του κερατου και της παντοφλας...
οι φοιτηταραδες της μυκονου και του φλο-καφε.....
οι νοικοκυρουδες των μεσημεριανων τηλεοπτικων εμετων.....

οι "πατριωτες"
οι "θρησκοι"
οι "οικογενειαρχ(ιδ)ες.....



η θλιβερη σας υποσταση ως πολιτες τελειωνει με μια εξισου

ΘΛΗΒΕΡΗ ΣΟΥ-ΒΛΑΚΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ......

Ανώνυμος είπε...

Οι μετανάστες δεν είναι τίποτα άλλο από ευτυχισμένοι δούλοι. Τα 500 ευρώ που περνούν για μηνιάτικο εδώ στις χώρες τους θα τα βγάζαν σε 1 χρόνο. 8α δουλέψουν 5-10 χρονια , θα βγάλουνε κάποια λεφτά και θα γυρίσουνε πίσω στις πατρίδες τους. Οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ βρίσκονται εδώ για τον απλούστατο λόγο : Είναι φθηνά εργατικά χερια. Στοη καπιταλισμό που σκοπός είναι το κέρδος τα φθηνά εργατικά χερια συμφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ.

Γνώμη σου...εγώ νιώθω και είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ...όσοι θέλετε φάτε τον πρόλογο της παγκοσμιοποίησης,ομογενοποίησης,ευρω(πέοι).

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΔΕ ΣΦΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ...
ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΡΑ!!!ΑΜΕΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ !!!ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Απ ολα εχουμε ,Πατριδα,θρησκεια,οικογενεια εχουμε,δεν φυτρωσαμε,οπως μερικοι-μερικοι.Και μανα εχουμε και πατερα εχουμε και αδελφια εχουμε,και προγονους στους ταφους εχουμε επισης και αιμα ,αιμα Ελληνικο και 'βαρδα' μην ξυπνησει.Τα παντα ολα εχουμε,δεν θα μπορουσε να μην εχουμε και τους 'εφιαλτες' μας.Σ αυτο το οικοπεδο που λεγεται ΕΛΛΑΣ ,βγαινουν ανθη -ηρωες,ημιθεοι,βγαινουν ομως και αγκαθια -προδοτες,γενιτσαροι,για αντισταθμισμα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 15ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις τι αισχροκερδια κυκλοφορει στην πλατεια? τεσσερα κομματακια αθλιο χοιρινο σε καλαμακι κι ενα μικρο μπουκαλι νερο 5 ευρω...!!!
Το ωραιο ειναι πως ο χοντρος αξεστος καντινιερης ειχε κολλημενο στο κουτελο του ενα αυτοκολλητο πουλεγε "φερτε πισω τα κλεμενα" καθως το αλαλαζον πληθος σχηματιζε ουρα για να αγορασει σουβλακι απο τον νεοκοπο φοροφυγα....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ αρχιδάκο 1:07 πμ και όλοι οι όμοιοι σου. Γιατί είναι ο Πακιστανός-Αλβανός-Σκοπιανός υπάνθρωπος και ο ΕΛληνάρας δεν είναι ; Με αυτην την συμπεριφορά οι μόνοι υπάνθρωποι είναι τα σκατοπρόβατα οι φασίστες και οι μαλάκες πολιτικοί, όχι ο καθε καημένος μετανάστης. Παπάρες τα βάλατε όλοι με αυτούς, αντί να κοιτάξετε το αληθινό πρόβλημα. Καλά είδαμε τόσα χρόνια με τα ΠΑΣΟκια και με τα ΝΔακια. Ο καθένας πήρε οτι πρόλαβε και συνεχίζουν να τα παίρνουν με τους "μικρότατους" μισθούς τους...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μας ενοχλουν οι σημαιες!!! Γιατι δεν ειναι προβλημα μονο των Ελληνων αυτο. Σαν κατι μαλακες που σκασανε στο συνταγμα με Ελληνικη σημαια που στο κεντρο ειχε τον Κολοκοτρωνη!! ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!!!! Δεν ειναι εθνικη γιορτη κωλοζωα , διαμαρτυρια ειναι!

Ανώνυμος είπε...

χαχα #GREEKrevoluton χωρις "GREEK" δηλαδή ωραίος είσαι ,τι σόι διεθνιστικές βλακείες είναι αυτές, θα το διαπιστώσεις όταν οι ισλαμοφασίστες που εκτρέφεις σφάξουν πρώτα εσένα που είσαι κοντά τους.Προς το παρόν αρκέσου στο ρόλο του "χρήσιμου ηλίθιου" του συστήματος.Φιλικά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΖΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Tην μάχη την δίνουμε οι Έλληνες μόνοι μας. Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι αράζουν ξανά στις καναπεδάρες τους μετά την μικρή επαναστατική γυμναστική. Πού είναι οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι ή οι Γερμανοί;
Έχουμε τους πασόκους που μας παραμυθιάζουν ότι θα σώσουν την χώρα, έχουμε και τους διεθνιστές που ακόμα ονειρεύονται την παγκόσμια επανάσταση!!!
ΥΓ. Η Ομόνοια είναι πολιπολιτισμική πλατεία;
χαχαχαχαχαχααχαχα

Ανώνυμος είπε...

5:56 σκατοπουστα φασιστα... εσεις οι μισοι 'ελληνες' ειστε ο λογος που δε ζω πια στην ελλάδα. εγω στρατο δε πηγα γιατι ολοι οι ανθρωποι ειναι αδερφια μου κ πατριδα μου η γη. κιεγω ελληνας ειμαι ρε νουμερο. ελληνικα μιλαω, εκει μεγαλωσα.. ουτε περηφανος ειμαι ουτε ντρεπομαι. δεν ειναι κατι που ΄καταφερα στη ζωη'. εσεις οι 'ελληνες' κ η αρχαιολαγνεια κ το κομπλεξ σας ειστε γελοιοι. κ δω εξω σας κοροιδευουν. ειστε μοναδικο παγκοσμιο φαινομενο. σολες τις χωρες υπαρχουν κ μερικοι γραφικοι ηλιθιοι σαν εσας. κ ειναι στο περιθωριο. δυστυχως στην ελλαδα υπαρχει τοση πλυση εγκεφαλου απο σχολεια, οικογενεια μεσα μαζικης εξαπατησης κ εκκλησια που ουτε καν καταλαβενεται ποσο ανωμαλοι ειστε. ξυπνα βλακα, κοιτα γυρω σου. μαθε καμια γλωσσα κανε κανα φιλο απο αλλου ταξιδεψε μαθε. θα δεις οτι εισαι απλα αλλος ενας ανθρωπος. γαμω τη σημαια σας κ ολες τις σημαιες καργκιοζηδες

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονος πως η πλατεια εχει γεμισει απο εθνομαλακες με καταβολες Πασοκ ΝΔ και Λαος που στο κατω κατω ειναι και οι μονιμοι θιασωτες στο παιχνιδι της εναλλαγης της εξουσιας γι αυτο μπορουν και συνυπαρχουν κατω απο την σκέπη της γαλανολευκης πατσαβουρας.

Ανώνυμος είπε...

Εξ αιτίας κάποιων βαρεμένων τύπων σαν κι εσας που όλα τα βλέπουν γαλανόλευκα, το ονομα Ελληνας και Ελλαδα έχει πλήρως ταυτιστεί σε πολιτισμένη Ευρώπη και Αμερική με τις έννοιες....κρετινος,κλέφτης,απατεώνας!