Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

KΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ:"ΈΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ"

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στον MAX FM για το χθεσινό επεισόδιο στα διόδια του Ρίου, ξεκαθάρισε εξαρχής ότι έχει αποφασίσει να μην πληρώνει αντίτιμο διέλευσης στη Πατρών- Κορίνθου, καθώς όπως  είπε πρόκειται για έναν δρόμο καρμανιόλα, μίλησε για κοροΐδία και υποστήριξε ότι η εταιρεία, που εισπράττει τα διόδια, τον κρατούσε εγκλωβισμένο, καθώς η μπάρα δεν ανέβαινε.


Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι πρόκειται για παράνομη ενέργεια και πως η εταιρεία μπορεί να του κρατήσει τα στοιχεία και να του κάνει αγωγή, αλλά όχι να του εμποδίσει τη διέλευση. Είπε ότι η μπάρα πρέπει να ανοίγει για συνταγματικούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας. "Δεν έχουν δικαίωμα να με παρακρατάνε", ανέφερε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και μάλιστα κατήγγειλε τη στάση της. "Είναι τραγικό η ΕΛ.ΑΣ να φορά τη φόρμα για να μην πω τη ρόμπα της Ολυμπίας Οδού", δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι η ΕΛ.ΑΣ μετατράπηκε σε εισπράκτορα.

Διευκρίνισε επίσης ότι το ζήτημα της μη καταβολής των διοδίων δεν εστιάζεται στο ποσό, αλλά στο γεγονός ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος.

thebest.gr

ΠΡΕΖΑ TV
2-5-2011

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΤΗΛΕΩΡΑΣΗ

Μέσα στα επιχειρήματα σε βρίσκω μεγάλε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RtOioX45UmU&feature=player_embedded

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ... κάτι τυπάκια σαν τον 11.58 είναι για πολλές κλωτσιές...
Αντώνης.

Ανώνυμος είπε...

11:58 εισαι απιστευτος βλακας. "κοσμος" ειναι οι μπομπολες και οι αλαφουζοι?

xazoulhs είπε...

Ένας δημοσιογράφος που μας θυμίζει τι σημαίνει δημοσιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ- ΠΑΤΡΩΝ,ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΟΝΙΟΡΔΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟ..., ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑΓΑΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ? ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα 11:58, έχεις περάσει πρόσφατα απο το δρόμο? Ηλίθιοι σα και τη πάρτη σου μας έχουν φέρει στα σκατά που είμαστε...Αι σιχτήρ που σου χάλασε τη ζαχαρένια, ο Βαξεβάνης, κουραδα!!!

Ανώνυμος είπε...

ο 11:58 ειναι μετοχος στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ!!!! Εαν δεν βγεις να πεις απο μονο σου ποιος εισαι θα σε καρφωσω εγω.........(ονομα -διευθυνση - τηλεφωνα)

Ανώνυμος είπε...

Ο 11,58 είναι απλά μπάτσος ρε παιδιά,η μόλις βλέπει μπατσο τον στήνει

Sloth είπε...

Ρε μαλακα 11.58 πληρωνε εσυ διοδια σε εναν σκατοδρομο που σκοτωνονται τοσοι ανθρωποι. Αντε δες μαλακα κανα ριαλιτι γιατι για να λες σκατοεκπομπη το κουτι της πανδωρας καταλαβαινουμε ολοι το επιπεδο σου. Και επιτελους παραδεξου οτι εισαι μπατσος ρε μουνοπανο. Μη ντρεπεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Οι ηλίθιοι όπως ο 11:58 είναι οι εχθροί μας...είτε είναι βλαξ είτε στημένος!! και στις 2 περιπτώσεις αυτοί στηρίζουν το σάπιο κατεστημένο και αυτοί πρέπει να φύγουν από την μέση μαζί με τα αφεντικά τους!!
Αν δεν το έχετε καταλάβει έχουμε πόλεμο!! και προκειμένου να πεθάνουν οι μισοί Έλληνες, για να μην επεκταθώ στον υπόλοιπο πλανήτη, καλύτερα να ψοφήσουν αυτοί που ευθύνονται κυρίως για την κατάντια μας μαζί με τα τσιράκια τους!!