Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κηρύξει την έναρξη των Special Olympics «Αθήνα 2011», το Σάββατο 25 Ιουνίου, με οικοδεσπότες της τελετής έναρξης τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Μενούνος, πολλούς επίσημους προσκεκλημένους, αρχηγούς κρατών και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών.
Η τελετή έναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011», έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας.



Σύμφωνα με την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Γιάννα Δεσποτοπούλου, καλλιτεχνικός δημιουργός των τελετών έναρξης και λήξης θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

"Τη μουσική επένδυση της βραδιάς πρόκειται να αναλάβουν ο μύθος της σόουλ Στίβι Γουόντερ με την 9μελή μπάντα του και ο τενόρος Βιτόριο Γκριγκόλο, ο οποίος μαζί με τη δική μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσουν ζωντανά σε παγκόσμια πρώτη μετάδοση, το ειδικά γραμμένο από τον Στέφανο Κορκολή επίσημο τραγούδι των Αγώνων", τόνισε η Γ. Δεσποτοπούλου.

Ενώ στο τέλος της παρουσίασης προέτρεψε το κοινό: "Πρόκειται για τη μοναδική εκδήλωση των Αγώνων που απαιτεί την αγορά εισιτηρίου. Προσκαλούμε όλες τις οικογένειες να παρακολουθήσουν ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών και παράλληλα να συνεισφέρουν στο κίνημα των Special Olympics".

ΠΡΕΖΑ TV
24-5-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: