Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

VIDEOS ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.ΝΟΜΙΚΗ 6-5-2011


vatikiotis from www.aformi.gr on Vimeo.


valavani from www.aformi.gr on Vimeo.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
sakorafa from www.aformi.gr on Vimeo.


kazakos from www.aformi.gr on Vimeo.


marias from www.aformi.gr on Vimeo.


papatheodorou from www.aformi.gr on Vimeo.


http://www.aformi.gr/

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ,ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ VIDEOS ΑΠΟ ΤΟ THE PRESS PROJECT,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ VIDEOS ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η πλάκα είναι πως όλοι αυτοί οι γελιοι κουλτουριάρηδες καθηγητές του κώλου που τους διόρισαν τα αριστερά φιλαράκια τους πληρώνονται από το ελληνικό κράτος από το οποίο απαιτούν να δανείζεται για να τους πληρώνει. Να πληρώνει ο μαλάκας ο άνεργος όλους αυτούς τους κοπρίτες που επειδή πηραν ένα πτυχίο θεψρούν πως απέκτησαν και το δικαίωμα του τεμπέλη. για όσους δεν γνωρίζουν οι πανεπηστιμιακοί εργάζονται 7 με 4 ώρες την εβδομάδα. Θυμάστε τον γιωτόπουλο? όλο στην πάτμο ήταν.
αυτούς ενα τους αφήσεις χωρίς μισθό κρατικό δεν μπορούν ούτε 20 ευρώ να φέρουν σπίτι τους την ημέρα

Ανώνυμος είπε...

9:29, εσύ τι προτείνεις;;;;; ρε εξυπνάκια;;;;;; αυτοί κάτι λένε, εσύ;;;

Ανώνυμος είπε...

Mην αναφερετε σε φασιστες τους ορους οπως "διαγραφη χρεους" ή "απεχθες χρεος". πρωτον) Μπορει να καει ο μονοκύταρος εγκεφαλός τους δευτερον) Χανετε την ώρα σας 3) Καταλαβαίνουν μόνο από Τσο+λο ,και γενικα από καταγματα.

υγ. Το 80% και πλεον τους χρέους είναι απεχθές,πού είναι ομως ένας καθαρός εισαγγελέας να κίνήσει διαδικασίες.Ελλαδαρα...