Σάββατο, Ιουνίου 04, 2011

ΑΙΣΧΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ! ΚΟΒΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!‏

Πρίν απο λίγη ώρα στα διόδια της Λεπτοκαρυας η αστυνομία έδειξε ακόμα μια φορά ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.
Σταματούσε τα φορτηγά 10 χιλιόμετρα μετά τα διόδια και τους έκοβε κλήση επειδή δεν πληρώσανε τα διόδια!!!!!
Ας μας πούνε οι κυρίοι αστυνομικοί πως γνωρίζανε ποιός πλήρωσε διόδια και ποιός όχι!!
Άραγε είναι σε αγαστή συνεργασία με την εταιρία ή το μαντεύουν??
Ας τελειώσει πια αυτή η φαρσοκωμωδία και οι τροχονόμοι να πληρώνονται απο τις εταιρίες και όχι απο τον λαό!!
Αφού δεχτήκανε να γίνουνε εισπράκτορες των εταιριών ας προσληφθούνε και επίσημα ώστε και οι πολίτες να γλιτώσουνε απο τους μισθούς τους!!
www.oxidiodia.gr    και    www.denplironodenplirono.com

ΠΡΕΖΑ TV
4-6-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς,η ωρα που η αστυνομια θα γινει ιδιωτικη και επισημα,γιατι ανεπισημα ειναι απο καιρό ιδιωτική,δεν ειναι μακρυά...απλά περιμενουν να καθαρισουν τωρα με τα μνημονιακα τους και μετα θα τους πληρωσουν οπως ξερουν...τοτε να δω τι θα κανουν μερικοι -μερικοι,οταν θα πεφτουν οι απολυσεις σαν το χαλαζι...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι καινουρια τακτικη. Στα διοδια του Κιατου τον Σεπτεμβρη ειχαμε αρνηθει να πληρωσουμε αλλα η μπαρα δε σηκωνοταν ούτε σπροχνωταν. Την ειχαν μπλοκαρει πραγμα που επισης δεν επιτρεπεται για λογους ασφαλειας των διερχομενων οδηγων. Κανουμε οπισθεν και φευγουμε απο διπλα ενω απειλουσαν οτι θα φωναξουν αστυνομια για προκληση φθορων (υποτιθεται οτι στραβοσαμε τη μπαρα πραγμα που δεν ισχυε). Με τα πολλα φευγουμε και λιγο πιο κατω ακουμε να τρεχει απο πισω μας περιπολικο και να μας φωναζει με ντουντουκα να σταματησουμε στο πλαι. Αφου βγαινουν οδηγος και συνοδηγος -χωρις να εχει ερθει ο τροχονομος κοντα μας ακομα- μας λενε "Δε φορουσατε ζωνη", μας παιρνουν το διπλωμα και κοβουν μια κλησάρα που ουτε θελω να τη θυμαμαι. Βαλαμε λητους και δεμενους, ειπαμε τις αρλουμπες της ζωης μας, τι περι εκδικητικοτητας για τα διοδια, τι περι παρακωλησης μεταφορας ασθενους σε νοσοκομειο, ξυπνησαμε γιατρο να στηλει φαξ εισαγωγης σε κεντρο υγειας και παραπεμπτικο για νοσοκομειο, ξαναπηγαμε την αλλη μερα το πρωι και καταφεραμε και τα ακυρωσαμε ατύπως (ο αξιωματικος αφου τον ειχαμε πρηξει 1μιση μερα ειπε να το παιξει καλος μπατσος αν και τα βγαζουμε απο το μυαλο μας αυτα τα περι εκδικητικοτητας) To περιστατικο ειναι γνωστο και στην επιτροπη "διοδια στοπ" Αυτα με τους φιλους μας τους τροχαιους.

Ανώνυμος είπε...

τσουτσέκια ήταν πάντα τσουτσέκια θα παραμείνουν.
Τσάμπα οι ροχάλες με δαύτους.