Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΧΑΚΕΡ

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΝΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ FBI...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!!!


Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 18χρονος χάκερ από το Μπραχάμι. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή στο νεαρό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό της περιοχής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δεν έκανε αυτός τις επιθέσεις στους υπολογιστές διεθνών οργανισμών, όπως της Ιντερπόλ.
Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι τα αεροβόλα όπλα που εντοπίστηκαν σπίτι του είχαν αποκτηθεί με νόμιμο τρόπο, καθώς -όπως είπε- έκανε μαθήματα σκοποβολής.
ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι όλα όπως τα διαβάζουμε..
ή που θα τον φάνε, ή που θα τον αναγκάσουν να πάει μαζί τους.
Αν,είναι όλα όπως τα διαβάζουμε..

Ανώνυμος είπε...

τέτοια μυαλά πρέπει να αξιοποιούνται....
δεν θα πάει χαμένος......
δεν τον μυρίστηκε η microsoft ακόμα;;;

Ανώνυμος είπε...

ναι μας χρειαζονται κι αλλα τετοια μυαλα που...κλεβουν στοιχεια απο πιστωτικες...μπας και ξεχρεωσει η χωρα ρε αδερφε!

Ανώνυμος είπε...

Την παλεύετε;; Τι "μαγκιά του"; Κοινός εγκληματίας είναι ο τύπος. Κλέφτης είναι, απατεώνας και πρέπει να πάει φυλακή.

Θα λέγατε τα ίδια αν είχε κλέψει τη δική σας κάρτα και τρέχατε εσείς τώρα στις τράπεζες για να βγάλετε άκρη;

Μήπως πρέπει να θαυμάζουμε και τους "επιστήμονες" διαρρήκτες που απενεργοποιούν συναγερμούς, σβήνουν κάμερες και ανοίγουν πόρτες ασφαλείας;;;;;;

Πάτε καλά;;;

Ανώνυμος είπε...

Δε γινεται να μαζεψει και την παρεα του και να διαλυσει τη διεθνη μαφια των τραπεζιτων που μας εχει καταστρεψει τη ζωη?Δεν το λεω γιατι χρωσταω,εχουν παρει τα φρυδια μου,δεν επεσα στην παγιδα,δε χρωσταω μια αλλα το λεω γιατι φτασαμε να ζουμε και να αναπνεουμε γι' αυτα τα κοπροσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο Πρέζα , έπρεπε το κλεφτρόνι όμως να άδειαζε και την δική σου πιστωτική , μετά δε θα τσαμπούναγες τέτοιες μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεγάλη κατάντια και ντροπή για μιά κοινωνία να εκθειάζει έναν νεαρό κακοποιό σαν "παιδί θαύμα".
Ο νεαρός αυτός είναι εικόνα όλων αυτών που τόν εκθειάζουν (ζηλεύοντάς τον κρυφά!) και που είναι προφανώς πρόθυμοι να κάνουν τά ίδια και χειρότερα εάν οι συνθήκες τούς τό επιτρέψουν.
Κατά πάσαν πιθανότητα, όλοι αυτοί είναι οι άνθρωποι τής "διπλανής πόρτας": οι βρωμεροί σωφέρηδες τών ταξί, τών λεωφορείων και τών φορτηγών που μάς καταδυναστεύουν καθημερινά. Οι γιατροί που παίρνουν τά φακελλάκια και δεν κόβουν αποδείξεις. Οι "άτεγκτοι" δικαστικοί, οι φροντιστές τών "ιδιαίτερων", οι σουβλατζήδες και οι χασάπηδες με τά σάπια κρέατα, οι ..., οι ..., οι ... ών ουκ έστι τέλος...!
Μα, πάνω από όλα τά άλλα, αυτός ο νεαρός αλήτης είναι τό αντεστραμμένο είδωλο τών πολιτικών, τών δημοσιογράφων, τών ποδοσφαιριστών και τών άλλων "αθλητών" τής ντόπας, τών τενεκέδων τής "Σώου-Μπίζ", τών "επιχειρηματιών" τής νύχτας μπουζουκόσκυλων και πορνιδίων, και τού "αδελφάτου" τής "ελεύθερης" αποχαυνωτικής τηλεόρασης, τών φοιτητοκομματόσκυλων που διέλυσαν τά Παν/μια και τών εργατοκομματόσκυλων που διέβρωσαν τόν συνδικαλισμό και κάνουν μερικούς αδιόρθωτους ανίατους βλάκες να νοσταλγούν ή να ονειρεύονται νέες χούντες...
Εξαιτίας όλων αυτών τών ανόητων, άθλιων, αμόρφωτων καθαρμάτων -αυτών που τώρα παινεύουν τό αφόδευμά τους- έφτασε αυτός ο τόπος στόν πάτο. Με τόσα "κατακάθια" τριγύρω μας ας μην απορούμε που δεν έχουμε πλέον καμμιάν ελπίδα. Ο Θεός ας μάς ελεήσει...
Κρίμα...!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι νομίζις ρε πρέζα,οτι ειναι κανονικός άνθρωπος ο πιτσιρικάς;Ένα καμμένο μαλακιστήρι σαν εσένα ενα πράμα.μόνο που αυτός μάλλον έμαθε ορθογραφία από μικρός ενώ εσύ πριν λίγο καιρό.Και αυτόν θα τον πάρουν σε καμια CIA,NASA,MICROSOFT ενώ εσένα το πολύ πολύ να σε πάρουν με τα γιαούρτια.Μαλάκα,ε μαλακα....εχεις αποψη για ολα,βλαμμενε...ουστ