Κυριακή, Ιουνίου 05, 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ 211 ΕΜΑ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Άλλη μια επιστολή καταγγελίας φαντάρων προς την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων αποκαλύπτει τι πραγματικά βιώνουν οι συνάδελφοι φαντάροι καθημερινά στις μονάδες και ιδιαιτέρα στα τεθωρακισμένα.
Παρά τις υποσχέσεις των υπουργών Ευ.Βενιζέλου-Π.Μπεγλίτη για σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων, αλλά και τις δεσμεύσεις του ΓΕΣ ότι θα φροντίσει να τηρούνται οι νόμοι και ο Στρατιωτικός Κανονισμός, βλέπουμε ότι σημειώνονται σοβαρές παραβιάσεις και αυθαιρεσίες.


Την ώρα που οι πολιτικοί των αστικών κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τσακώνονται για το ποια στρατόπεδα θα κλείσουν προσπαθώντας να υπερασπίσουν τα ρουσφετολογικά τους δίκτυα, τα οικονομικά συμφέροντα των τόπων εκλογής τους και τις πελατειακές τους σχέσεις, οι φαντάροι πήζουν σε μονάδες με ελάχιστη επάνδρωση, χωρίς έξοδο και άδεια, αλλά με ατελείωτες υπηρεσίες.

Εμείς καλούμε το ΓΕΣ να παρέμβει άμεσα γιατί η κατάσταση που βιώνουν οι φαντάροι είναι ακραία και ελλοχεύουν τεράστιοι κίνδυνοι.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Θα ήθελα να σας αναφέρω την κατάσταση που επικρατεί στην τεθωρακισμένη επιλαρχία μέσων αρμάτων της Κομοτηνής την 211 ΕΜΑ.

Οι στρατεύσιμοι μπορεί να κάνουν ακόμα και 16 ώρες υπηρεσία τη μες γιατί τα πρωινά νούμερα σκοπιάς τους αφήνουν (2 φαντάρους) στη σκοπιά 4, 6,8 έχει τύχει και 10 συνεχόμενες ώρες για να κάνουν τα νούμερα των στελεχών (ΕΠΟΠ) επειδή παίρνουν απαλλαγές ή προφασίζονται ότι έχουν εργασίες.
Κανείς φαντάρος δεν είναι υποχρεωμένος να μένει στη σκοπιά πάνω από 2 ώρες...Αυτό πρέπει να σταματήσει...

Πόσο μάλλον όταν στην συγκεκριμένη μονάδα η εμπλοκή φτάνει και τις 19 μέρες....

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 69329554637

Diktiospartakos.blogspot.com

ΠΡΕΖΑ TV
5-6-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

stamatiste na klaigeste i ellada exei gemisei aderfes pou klaigontai sto strato ELEOS pia!
kata tin gnomi mou (piga fantaros stis feres 2002/2003 kai mas pigene 35 mesa 1 ekso) o stratos eprepe na exei toulaxiston 2-3 megalitero bathmo diskolias.aytin tin stigmi o stratos einai kolegio giayto stamatiste na klaigeste!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά να πάθετε μουνιά, μείωση-μείωση θητείας τι νομίζατε, παρασυρθήκατε από τα αληταριά τα αριστερά και τα δεξιά για μείωση τώρα πάρτε τα αρχίδια του στρατού. Φαντάσου έχουν κλείσει και οι μισές μονάδες.
Οσο για κάτι παλιοαδελφές πράκτορες Τουρκοσκοπιανούς που αυτοαποκαλούνται ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, τρομάρα τους, μετρημένα είναι τα ψωμιά τους.Πλησιάζει η ώρα να κάνουν τζάμπα διακοπές στα νησάκια του Αιγαίου.