Τρίτη, Ιουνίου 21, 2011

ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ! Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ "ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ"! –ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ--

Σήμερα Tρίτη 21 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για την “νέα” του κυβέρνηση. Χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι “φυλλοροούμε”, αλλά εμείς κάθε Κυριακή γινόμαστε περισσότεροι.
Την Τρίτη στις 19:00 δίνουμε και εμείς στην δική μας κάλπη του Συντάγματος ψήφο “ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά.
Το μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει.

http://real-democracy.gr/
  
ΠΡΕΖΑ TV
21-6-2011

2 σχόλια:

ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ είπε...

Γιατί κύριε Μπεγλίτη μήπως τώρα έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? οι αποφάσεις που ψηφίζετε έχουν την λαϊκή έγκριση? εσάς σαν κοινοβουλευτική ομάδα πλην ελαχίστων πατριωτών σας ενδιαφέρει η θεσούλα σας και η εξουσία! Τιποτα άλλο!! Τα κόμματα εξουσίας και κυρίως εσείς οι πολιτικοί ευθύνεστε για το κατάντημα και το επικείμενο ξεπούλημα της Ελλάδας!Ξέρετε πολύ καλά ότι στη συνείδηση των πολιτών έχετε απαξιωθεί και σαν κοινοβούλιο και σαν πολιτικό σύστημα!! Αυτή τη δημοκρατία σας, αυτή τη "φασίζουσα" διακυβέρνηση σας τη χαρίζουμε!! Οι πολίτες σήμερα ζητούν πραγματική ΆΜΕΣΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΑΣ!! και τιμωρία των ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΑΖΊ και των όποιων παρατρεχάμενων που κατασπατάλησαν το δημόσιο πλούτο της χώρας. Η εκτόνωση της λαϊκής οργής και αγανάκτησης θα έρθει μόνο μέσα από ένα νέο ΓΟΥΔΙ!! Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΉ σας έχει βιάσει κατά βούληση το σύνταγμα της χώρας! ΕΊΣΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ "ΧΟΥΝΤΑ" Ντυμένη με κοινοβουλευτικό ΜΑΝΔΎΑ!! ΕΊΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΌ ΕΡΙΣΜΑ! ΕΊΣΤΕ ΑΝΑΞΙΌΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΥΠΌΛΟΓΟΙ ΟΥΣΤ!! ΑΠΟ ΔΩ ΤΡΩΚΤΙΚΆ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

η αμεση δημοκρατια δεν εχει να κανει με πατριωτες ρε συ ακροδεξιούλη. μη καπελώνετε το κόσμο