Σάββατο, Ιουνίου 04, 2011

ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ….

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Τραγικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν χτες στο 3ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ, που συγχωνεύτηκε με την Πολυκλινική Αθηνών, στο πλαίσιο της απόφασης της κυβέρνησης για την ένταξη των νοσοκομείων του ΙΚΑ στο ΕΣΥ, καθώς ξεκίνησε η είσπραξη των 5 ευρώ για τους ασφαλισμένους και έπεται συνέχεια και με τις πληρωμές για τις εργαστηριακές εξετάσεις.
Χτες οι ασφαλισμένοι και ασθενείς που έφταναν στο 3ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ για τα προγραμματισμένα ραντεβού τους καλούνταν να πληρώσουν 5 ευρώ προκειμένου να εξεταστούν.
Μετανάστρια που είχε ραντεβού έβαλε τα κλάματα μπροστά στο Ταμείο του νοσοκομείου, γιατί δεν είχε να πληρώσει τα 5 ευρώ και έφυγε χωρίς να εξεταστεί!


Πολλοί ήταν οι ασφαλισμένοι και χαμηλοσυνταξιούχοι του ΙΚΑ που διαμαρτύρονταν για το 5ευρω. Κάποιοι αρνούνταν να πληρώσουν και αποχωρούσαν χωρίς να εξεταστούν, ενώ σε μια άλλη περίπτωση που ασθενής δεν είχε να πληρώσει, οι εργαζόμενοι του Ταμείου έβαλαν τα χρήματα απ' την τσέπη τους. Οσοι ασφαλισμένοι είχαν κλεισμένα περισσότερα από ένα ραντεβού με γιατρούς την ίδια μέρα καλούνταν να πληρώσουν και να ξαναπληρώσουν το 5ευρω χαράτσι.

ΠΡΕΖΑ TV
4-6-2011

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχος συνανθρωποι μας να μην μπορουν να πανε στο νοσοκομειο!!
Θα σας φαμε αλητες ολους!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 2:26. Είναι ντροπή άρρωστοι άνθρωποι να στερούνται περίθαλψης επειδή δεν έχουν να πληρώσουν. Εδώ λοιπόν καταντήσαμε;

Ανώνυμος είπε...

..συγνώμη έχετε σκεφτεί πόσοι καλούνται να πληρωσουν σε ασφαλιστικά για να νοσηλευθούν ποιοί και πόσοι?

Ανώνυμος είπε...

πάω και εγώ Γαλλία και λέω "για σας βάλτε με, με 5 ευρώ στο νοσοκομείο σας".. Καλό?

Ανώνυμος είπε...

.. μεμονωμενα βλεποντας το περιστατικο ειναι λυπηρο. Ομως, ερχοντουσαν (ισως και τωρα) πουλμαν γεματα γερους απο τα Βαλκανια, στα νοσοκομεια μας εξεταζοντο ή χειρουργουντο ΔΩΡΕΑΝ (και χωρις βιβ. Υγειας, βεβαια) και επιστρεφανε "εν μια νυκτι" πισω.
Καλο ;; Φιλανθρωπο ;;
Καντε τωρα οικονομικες αναγωγες και δεχτητε, σεις φιλανθρωποι, το γκρεμισμα τις Προνειας μας, ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ !!
ΗΜΑΡΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

4.55 ποσο μαλακας εισαι ρε φιλε?ακου πουλμαν απο τα βαλκανια..βλακα ε βλακα..

Sloth είπε...

4.16 αν πληρωνεις κανονικα τις εισφορες σου στη Γαλλια δε θα χρειαζονταν να δωσεις 5 ευρω. Αλλα προφανως εδω σε πειραζει οτι η γυναικα ειναι μεταναστρια κ δε θα πρεπε να μιλαει κιολας. Ξυπνα ρε μαλακα. Τα 5 ευρω τα χρεωνουν κ σε σενα που πληρωνεις κ συ τις εισφορες σου κ εισαι ελληνας. Αντε γαμηθειτε πια υπανθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

πριν ενα χρονο τρακαρα με τη μηχανη,κουτσα κουτσα κ επειδη ειμουν κοντα στο κατ πηγα μονος μου στο νοσοκομειο κ αφου πηρα κατι παραπεμπτικα για εξετασεις με στειλανε ταμειο να πληρωσω 150 ευρω!!!τι εκανα? εφυγα πηγα εξω απο το νοσοκομειο εριξα κατω τη μηχανη κ εβαλα ενα περαστικο να παρει το 166..σαν επειγον πριστατικο δε πληρωσα τιποτα..
μαλακια αυτο αλλα τη να κανω?ουτε τσιγαρα δεν ειχα να παρω

Ανώνυμος είπε...

τζετ με αστεγους απο την αμερικη ερχονται και εξεταζονται στα νοσοκομεια μας δωρεαν!!!!!!!τι αλλο θα ακουσουμε;;;ακου πουλμαν απο τα βαλκανια,ουτε ο Λοβερδος δεν εχει σκεφτει να πει τετοιο παραμυθι...

Ανώνυμος είπε...

Telika edo mesa uparxoun xeiroteroi apo to loberdo.Gia kati tetoious ftasame edo pou ftasame.\gia tin skatopsixia merikon

Ανώνυμος είπε...

11:40 File eisai polu brosta! Bravo file makari na tin ixera k egw autin tin patenda!

Oso afora ta poulman apo ta Valkania distixws einai magali alitheia.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ!!!! ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΣΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 5 ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ Η 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΙΚΑ, Η ΕΧΩ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ Ο ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα νοσοκομεία είναι γεγονός ότι έχουν τεράστια ελλείμματα. Το μέτρο των 5 ευρώ στοχεύει στο να τα αντιμετωπίσει. Όμως είναι παράλογο να ζητάνε από ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν. Πρέπει να γίνει αλλαγή στο μέτρο ώστε να πληρώνουν μόνο όσοι έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι διώχνονται από τα νοσοκομεία γιατι δεν έχουν ή γιατι αρνούνται
να πληρώσουν να πηγαίνουν αμέσως
στον εισαγγελέα ακροάσεων και να
υποβάλλουν μήνυση για έκθεσή τους
σε κίνδυνο υγείας.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

@5.29
Μάθε κάτι: έχουμε ακριβοπληρώσει
και ακριβοπληρώνουμε με φόρους
και ασφαλιστικές εισφορές
για να έχουμε υγεία, παιδεία,
συντάξεις κλπ

Ανώνυμος είπε...

να τα βαλει ο μαλακας ο λοβερδος απο τη τσεπη του αυτος και τα λαμογια η παρεα του τα εχουνε φαει. οταν ο μαλακας ο λοβερδος παει στο νοσοκομειο δινει τα 5 ευρο? να πανε να γαμηθουνε. οι μεταναστες εχουνε και μια δικαιολογια οτι ερχονται απο χωρες που για να δουν γιατρο πρεπει να πανε με τα ποδια μια αποσταση απο αθηνα κορινθο. εμεις τι δικαιολογια εχουμε που ψηφιζουμε τους αχρηστους και τα λαμογια?