Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2011

ΔΝΤ: 5Η ΔΟΣΗ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ!

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ...ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ...ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!

Αστοχίες στην εκτέλεση του προϋπολογισμού και μεγαλύτερη ύφεση βλέπει για την Ελλάδα η έκθεση του ΔΝΤ, ζητώντας παράλληλα περισσότερα μέτρα, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο σημεία της. Όπως επισημαίνει η επόμενη δόση δεν θα μπορέσει να εκταμιευθεί εάν δεν διορθωθεί η υποχρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος. Με λίγα λόγια η Ελλάδα θα πρέπει να βρει χρήματα, από το 2012 -ενδεχομένως και με νέο δάνειο- για να αποδείξει ότι θα μπορέσει να αποπληρώσει την 5η δόση εάν και εφόσον την πάρει.

"Η στρατηγική χρηματοδότησης θέλει αναθεώρηση. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα πλέον αναμένεται να βγει στις αγορές το 2012, το πρόγραμμα υποχρηματοδοτείται", αναφέρει η έκθεση. Η τρόικα προειδοποιεί ότι η επόμενη δόση δεν μπορεί να δοθεί πριν βρεθεί λύση στο πρόβλημα της χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με το Reuters, επίκειται η δημιουργία φορέα αποκρατικοποιήσεων, στον οποίο η Κομισιόν και η Ευρωζώνη θα τοποθετούν μέλη της επιλογής τους.


Παράλληλα, η ανάπτυξη που θα έρθει το 2012 εκτιμάται τώρα στο 0,6% αντί 1,1%, ενώ η ύφεση για το 2011 υπολογίζεται στο 3,8%.

Toνίζει τέλος, ότι η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, αλλά βλέπει συναίνεση στον στόχο της μείωσης του ελλείμματος και του χρέους.
ΠΡΕΖΑ TV
8-6-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΟΥΣΤΩΔΙΑ