Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΩΝ


Στον αέρα καταγγέλλουν ότι βρίσκονται οι αγροφύλακες, οι οποίοι πήραν τους μισθούς τους με τα αποδεικτικά να γράφουν “διακοπή μισθοδοσίας”.Σε επιστολή τους τα μέλη της ομοσπονδίας τους ζητούν διευκρινίσεις από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη για το αν έχει ολοκληρωθεί η μετάταξή τους στη νέα δασική υπηρεσία.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην επιστολή τους, κανένας από τους αγροφύλακες δεν έχει ενημερωθεί για το νέο καθεστώς, όπως δεν γνωρίζουν από ποιον φορέα θα καταβάλλονται οι μισθοί τους από την 1η Αυγούστου, αφού η μισθοδοσία τους ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μέχρι την 31η Ιουλίου.
Ακόμη, σε μορφή ερωτημάτων προς τον υφυπουργό Μανώλη Όθωνα τονίζουν ότι δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές πράξεις, ούτε γνωρίζουν αν έχει δημοσιευτεί σχετικό διάταγμα και τι προβλέπεται για τα καθήκοντα και τη βαθμίδα τους. Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να στραφούν και εναντίον υπαλλήλων οι οποίοι προχώρησαν στη διακοπή μισθοδοσίας χωρίς σχετικές αποφάσεις και εγκυκλίους.

ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε, ρε βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζονται...