Τετάρτη, Ιουνίου 08, 2011

ΠΑΤΡΑ -ΤΩΡΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ

ΤΟΥΣ "ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ" ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Μετά από μια αιφνιδιαστική επιχείρηση που ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα και συνεχίζεται με την συμμετοχή της Αστυνομίας, του δήμου και του ΟΣΕ, γκρεμίζονται συνεχώς τα δεκάδες παραπήγματα των μεταναστών, που βρίσκονταν μέσα στο αμαξοστάσιο του Αγίου Διονυσίου.Έγιναν δεκάδες προσαγωγές μεταναστών, ενώ η περιοχή καθαρίζεται από τόνους σκουπιδιών που την είχαν κατακλύσει.



Η επιχείρηση έγινε μετά από τα συνεχή παράπονα της τοπικής κοινωνίας και τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών και πολιτών, αλλά και υπαλλήλων του ΟΣΕ, με αποκορύφωμα την προχθεσινή απόπειρα ληστείας, με στόχο τις εισπράξεις του οργανισμού.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει και η πληροφορία, πως σε λίγες ημέρες θα επισκεφτεί την Πάτρα ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Χρήστος Παπουτσής!

 Νίκος Ξανάλατος-thebest.gr

ΠΡΕΖΑ  TV
8-6-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι είναι θύματα της ακολουθούμενης πολιτικής, η οποία σαν αποτέλεσμα έχει τη φτώχια, την ανεργία. Η αύξηση της εγκληματικότητας και η εξαθλίωση δεν αντιμετωπίζονται με το να διώξεις τους φτωχούς από ένα μέρος. Τα τελευταία χρόνια η έλλειψη κοινωνικής πρόνοιας έχει ολέθριες συνέπιες. Kαθημερινά βλέπω συνανθρώπους μας (μετανάστες και Έλληνες), να ψάχνουν στα σκουπίδια. Στα νοσοκομεία δεν πάνε άνθρωποι ακόμα και άρρωστοι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν! Την ίδια ώρα οι βουλευτές προκλητικότατα απομυζούν τα χρήματα του λαού...

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα παρουμε κονδυλια απο την ΕΕ να φτιαξουμε φουρνους να τους κανουμε σαπουνι για να αυξησουμε τις εξαγωγες μας..θα φερουνε και γερμανους υπευθυνους για τους φουρνους να μας μεταφερουνε τη τεχνογνωσια και τη πειρα τους επι του θεματος..

Ανώνυμος είπε...

2.20 εγω λεω να κανουμε εισαγωγη κονσερβων,να τις φαμε πρωτα και τα κονσερβοκουτια ολο και κατι θα βρουμε να τα κανουμε...

Ανώνυμος είπε...

10.57 επιτελους μια ανθρωπινη λογικη πραγματικη αναλυση.Μπραβο.

Ανώνυμος είπε...

την καραμέλα αυτή με τους μεταναστες να την κοψετε επιτελους. Ειναι ολοι τους νεοι ανθρωποι κ το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ηρθαν στην Ελλαδα για να δουλεψουν, εχουν βαλτωσει εδω με το προσχημα οτι θελουν να φυγουν, να πανε που? Εχουν μετατρεψει την πατρα απο αρχοντουπολη σε ενα βουρκο βρωμας κ δυσοδιας.'Οσοι μου το παιζετε φιλανθρωποι εκει ειναι ολοι, στην Οθωνος Αμαλιας κ Ακτη Δυμαιων μπορειτε να πατε κ να παρετε μερικους σπιτι σας, εκει θα σας παραδεχτω. Θα ηθελα πολυ επισης να εχετε τα κοτσια να αφησετε τις κορες σας κ τα παιδια σας να κυκλοφορουν βραδυ σε αυτες τις περιοχες, αλλα απο λογια ειστε πρωτοι οπως παντα αλλωστε..

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη αμα σε εχουνε αποκλεισμενο και πεινασμενο και σε ελλεινο επιπεδο επιβιωσης και υπευθυνος για ολα αυτα μονο εσυ δεν εισαι (δες πως παει η δικη μας χωρα και το μεριδιο ευθυνης των πολιτων στην τωρινη κατασταση) τι θα κανεις;;θα κατσεις να πεθανεις σε μια γωνια απο τη πεινα για να μην ενοχλησησεις τους υπολοιπους που εχουνε τα αναγκαια για την επιβιωση τους;;και οι οποιοι οποτε μπορουν σε εκμεταλλευονται και αυτοι με το τροπο τους επειδη εισαι το ευκολο θυμα...