Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ , ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

Στην Ηγουμενίτσα εξελίσσεται εδώ και ώρες ένα μακελειό βίας και τρομοκρατίας κατά αθώων προσφύγων. Σακατεμένοι πρόσφυγες από το ξύλο πάνοπλων αστυνομικών, βρίσκονται είτε σε νοσοκομείο της περιοχής είτε μεταφέρονται αιμόφυρτοι και κατατρομοκρατημένοι σε κλούβες των ταγμάτων ασφαλείας.
Οικογένειες προσφύγων απειλούνται να αποκοπούν, γονείς να αποχωριστούν βίαια από τα παιδιά τους μιας και “σπρώχνονται” σε διαφορετικά κέντρα κράτησης


Η καταστροφή των πρόχειρων σπιτιών των προσφύγων έγινε με τυμπανοκρουσίες ως νικητών πάνω στα λάφυρα.
Πρωτοφανής αποκτήνωση και απανθρωπιά ενάντια σε ανθρώπους φτωχούς, πρόσφυγες…..
Όλη η επιχείρηση καλύφθηκε από πρεζορουφιάνο-“δημοσιογράφο’’ της περιοχής, άλλο ένα δείγμα της ηθικής που συνοδεύει συνολικά τις επιχειρήσεις κατά των αθώων προσφύγων.
Απόλυτη παρακμή, πλήρη απαξίωση ανθρωπιστικών εννοιών, ένα απολύτως διεφθαρμένο καθεστώς αυτό του Πασοκ κερνά αίμα και βία των προσφύγων στους υποτελείς σε αυτό ακροδεξιούς κύκλους που υποστηρίζουν τους απαραίτητους συσχετισμούς εξουσίας.
Συσχετισμοί εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και φασιστών που ξεπερνούν την Ηγουμενίτσα και που έχουν κριθεί αναγκαίοι για την επιβολή του σημερινού ολοκληρωτικού και εξευτελιστικού καθεστώτος, είτε πρόκειται για παπα-άριους “ημεδαπούς” είτε για αθώους φτωχούς πρόσφυγες..
Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες
Όλα συνεχίζονται….

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
9-6-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αισθάνομαι κάνενα ίχνος λυπης....κάτι..... για τους "πρόσφυγες"......Ούτε χαίρομαι βέβαια .... αλλά τι να κάνουμε ..... Ειμαι "ρατσιστής"....

Ανώνυμος είπε...

Μετά την δολοφονία ενός ανθρώπου που ήθελε να πάει την γυναίκα του να γεννήσει ,τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας (http://www.dailymotion.com/video/xj5jyd_ksylodarmos-gynaikas-stin-kypseli_news#from=embed) ,την δολοφονική επίθεση σε 79χρονο (http://www.youtube.com/watch?v=LCSAl8gf4f4&feature=player_embedded) και μερικά χιλιάδες ακόμα θύματα αναρωτιέται κανένας αν πρέπει να παραμείνουν οι λαθροδολοφόνοι.

Ανώνυμος είπε...

@και μερικά χιλιάδες ακόμα θύματα ??????????????

Που τα βρήκες τα χιλιάδες;

Ανώνυμος είπε...

Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αισθάνομαι κάνενα ίχνος λυπης....

Γιατι είσαι μουσχάρ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είσαι σκατόψυχος. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί βάζεις το ρατσιστής σε " ". Είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα έλληνακου που ζει μέσα στην άγνοια και την παραπληροφόρηση. Τράβα να βολέψεις το κώλο σου κ ύστερα περίμενε να ψοφήσεις , μπας και δει η ανθρωπότητα ανθρωπιά.

Ανώνυμος είπε...

καλά έτσι και έφευγαν οι πρόσφυγες απο την Ελλάδα θα είχαμε εκατοντάδες αυτοκτονίες από ακροδεξιούς και νεοναζί αφού δεν θα είχαν κανένα λόγο ύπαρξης.
απόδειξη οι εκατοντάδες ειδήσεις χωρίς σχόλια που αφορούν εκατομύρια ανθρώπους και δεν έχουν ούτε ένα φασιστικό σχόλιο...

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσεις οι αριστεροχαρουμενοι κουλτουριαρηδες κανετε το μεγαλο λαθος να βαζετε στο ιδιο τσουβαλι διαπραχθεντα εγκληματα απο Ελληνες και αλλοδαπους. Για να καταπολεμηθει η εγκληματικοτητα πρεπει να γινουν μια σειρα απο κινησεις οι οποιες, ετσι οπως εχουν καταντησει την χωρα μας, ειναι σχεδον αδυνατον να πραγματοποιηθουν. Η εγκληματικοτητα των μεταναστων απο την αλλη μερια αντιμετωπιζεται ευκολα. Μαζεμα, πακεταρισμα και μπουλο.
Το ποιο ευκολο πραγμα ειναι να μιλας για την αγαπη και τον σεβασμο ΟΛΩΝ των λαων και εθνικοτητων και να κατηγορεις τους αντιθετους για δηθεν ξενοφοβια ρατσισμο βολεμα κτλ. Οταν το προβλημα ειναι υπαρκτο και ηλιου φαεινοτερο δεν υπαρχουν ταμπελες και υπεκφυγες. Φυσικα και διαφωνω με την ωμη βια αλλα ποιο πολυ διαφωνω με αυτους που κλεινουν τα ματια τους στο προβλημα και κρυβονται πισω απο το αριστερο παραπετασμα ανθρωπιας αποκαλωντας οποιονδηποτε διαφωνει μαζι τους φασιστα. Αισχος.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί που φωνάζουν για τα δικαιώματα των μεταναστών, που κράζουν τους υπόλοιπους που θέλουν να τους διώξουν, γενικά κάνουν τίποτα ή μόνο μιλάνε?? Για όλους τους υπόλοιπους ταλαίπωρους της γης ενδιαφέρονται καθόλου? Για τα παιδιά που πεινάνε, που πεθαίνουν κάθε μέρα κάνετε τίποτα?? Για τους πληγέντες από πολέμους, από σεισμούς, από καταστροφές δώσατε ποτέ κανά Ευρώ? Διαμαρτυρηθήκατε ποτέ? Κάνατε ποτέ τίποτα ή μόνο μιλάτε? Η αγάπη σας προς τους συνανθρώπους μας γενικά εκφράζεται και με κάποια πράξη ή μόνο με λόγια?

Ανώνυμος είπε...

Πρός 07:40 - 8:23....
Εγώ δίαβαζα Πρέζα απο τότε που ηταν στην AthensVoice , θυμάσε Πρέζα?????.
Τώρα για την παραπληροφόρηση και άγνοια που λέτε , σας λέω ότι τον Πρέζα και στα Bookmarks μου τον έχω , για να είμαι και αντικειμενικός στις ειδήσεις που διαβάζω....Τα εισαγωγικά τα έβαλα στο ρατσιστής γιατί για εσάς τους (αναρχό-κπλ) είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , αλλά για τον υπολοιπο κοσμάκι είμαι Πατριώτης. Τώρα το θέμα είναι οι δικές σας παροπίδες που φοράτε και δέν σας αφήνουν να δείτε τα πράγματα οπώς ειναι.... Τι να πώ ...

Ανώνυμος είπε...

προς 3:49
οταν μιλας για παραποπιδες εσυ και μου το δικαιολογεις με τα επιχειρηματα που γραφεις μου θυμιζεις τη χαρακτηριστικη λαικη ατακα:
ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ..!

Ανώνυμος είπε...

διορθωση απο 4:29 στο προηγουμενο μηνυμα μου:λογω κεκτημενης ταχυτητας εγραψα παραποπιδες αντι για παροπιδες

Ανώνυμος είπε...

4:29 μμ : Mε τα επιχειρηματα που γραφεις μου θυμιζεις τη χαρακτηριστικη λαικη ατακα:
ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ..!!!

Lol

Ανώνυμος είπε...

Πάντως έτσι όπως το πάτε σε λιγο 04:29 θα λές την παροιμία "Σφάξε με αγά μου, ν' αγιάσω"........