Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ-ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ,ΜΕ ΟΡΓΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ;;;
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΔΕ,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ VIDEOS Ή ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
Με έγγραφα για τη διαβίβαση των βίντεο που προβλήθηκαν με τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα απέστειλε στα τηλεοπτικά κανάλια η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου.
Η εισαγγελέας ζητά τα βίντεο που προβλήθηκαν χθες στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και στα οποία φαίνονται πολίτες με καλυμμένα πρόσωπα, ένας εκ των οποίων κρατάει λοστάρι, να συνομιλούν με άνδρες των ΜΑΤ και στη συνέχεια να συνοδεύονται από άνδρες με πολιτικά στον προαύλιο χώρο της Βουλής.
Η εισαγγελία θα εξετάσει τα βίντεο και θα κρίνει για το αν θα χρειαστεί να επέμβει αυτεπαγγέλτως για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλώς τα ζητάει, από που να τα ζητήσει; πήγε κάποιος επώνυμα να τα δώσει σε εισαγγελεα τα βίντεο όλα που κυκλοφόρησαν; αυτή είναι η διαδικασία.. το θέμα είναι τι θα κάνει με τα βίντεο. θα έχουν τα κότσια για ποινικές διώξεις ή όχι. και όταν λέω διώξεις δεν εννοω τον μπάτσο μόνο αλλά και αυτόν που του έδωσε την έντολή. αλλά σιγά τώρα..τα είδαμε πως δουλεύει το σύστημα της δικαιοσύνης

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται οτι με τις περικοπες δεν αφησαν στην εισαγγελια ουτε τηλεορασεις ουτε internet.