Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΟΙ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ»

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ...
ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ,ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΚΑΘΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ...
ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ,ΑΥΤΗ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΦΑΡΣΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.


Για φαρσοκωμωδία έκανε λόγο η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στις διαβουλεύσεις της Τετάρτης. Υπογράμμισε πως το κόμμα της θεωρεί πως μέσω εθνικών εκλογών πρέπει να ματαιωθεί το δημοψήφισμα, ενώ εξαπέλυσε βολές προς τους «αγανακτισμένους».
"Για εμάς θα περάσετε σαν μια κυβέρνηση που θα 'κλείσει' την ελεγχόμενη χρεοκοπία, που βεβαίως είναι ανεξέλεγκτη, διεθνής και ισόβια για τον λαό , και θα εξασφαλίσει τους διάφορους πιστωτές να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους σε όσο το δυνατό μικρότερο χρόνο για να επανακάμψει η κερδοφορία τους", είπε στην ομιλία της στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η γ.γ. του ΚΚΕ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους πολίτες που συγκεντρώνονται τις τελευταίες εβδομάδες στις πλατείες, τους οποίους περιέγραψε ως τους πρώην συμμάχους πρωτίστως του ΠΑΣΟΚ.
"Αυτοί που πάτησαν τα κουμπιά στο διαδίκτυο ποιοι είναι; Είναι το μεσαίο στρώμα που είχατε μια πολιτική συμμαχιών εσείς και εν μέρει η Ν.Δ. για να διασπάσετε την κοινωνική συμμαχία, να φτάσετε εκεί που φτάσατε το συνδικαλιστικό κίνημα" είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό. "Αυτοί οι πρώην σύμμαχοί σας είναι τώρα στις πλατείες και μουτζώνουν και λένε 'κρεμάλα στους 300' ή στην κάτω πλατεία που είναι οι καθηγητές πανεπιστημίων που, όχι όλοι βεβαίως, έχουν διαπρέψει σε διάφορα λόμπι… Ολο αυτό το καταστάλαγμα θα το μετατρέψετε σε δημοψήφισμα όπου θα είναι οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη λειτουργία του πολιτικού, του κομματικού συστήματος στην Ελλάδα… Αυτά θα τα κάνετε σαν μέσο για να διαμορφώσετε νέες συμαχίες σε αντιστάθμισμα με αυτές που σπάτε τώρα…." τόνισε.


Απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό η Αλέκα Παπαρήγα εκτίμησε πως η κυβέρνηση δεν θα κάνει απλώς ιδιωτικοποιήσεις. "Θα υποθηκεύσετε τις κρατικές επιχειρήσεις, την κρατική περιουσία… Ο,τι εισπραχθεί από αυτό που θα πουληθεί θα πάει εξ ολοκλήρου για δάνεια και την επανάκαμψη της κερδοφορίας".
"Πρέπει να ματαιώσουμε αυτό το δημοψήφισμα και ένα εργαλείο είναι οι εκλογές" τόνισε, ενώ αναφερόμενη στις διαβουλεύσεις της Τετάρτης τις χαρακτήρισε ως φαρσοκωμωδία. "Μερικοί από άλλα κόμματα πήραν το Ευαγγέλιο να ορκιστούν υπουργοί και παρατρίχα δεν έγιναν".

ΠΡΕΖΑ TV
19-6-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παπαριες λενε οι αγανακτισμενοι δηλαδη οσοι ειναι στη συνελευσοι ,ποσοι οταν λενε και ξαναλενε να καταργηθουν τα κομματα και ισοπεδωνουν τα παντα οσο θα υπαρχουν ταξεις θα υπαρχουν κομματα,η ισοπεδωση δειχνει την ελλειψη επιχειρηματων καιεπισης ελλειψη σεβασμου σαυτους που αντιστεκονται πολεμουν απεργουν απολυονται για τη δραση αυτη,οι πλατιες δεν ειναι μονο αυτοι που κληρωνονται να μιλουν και να ψηφιζουν στις συνελευσεις ειμαστε και πολλοι αλλοι που ειμαστε εκει και δεν συμφωνουμε με τις παπαριες που διατυμπανιζετε

Ανώνυμος είπε...

παπαρας εισαι εσυ που εγραψες το σχολιο!μηπως νομιζεις οτι ηρθαν απο παρθενογεννεση οι πολιτες που διαδηλωνουν?ή ξεχνας οτι τα 2 κομματα εβγαζαν μεχρι προσφατα 90% στις εκλογες?οταν γραφεις ενα αρθρο ή το σχολιαζεις εστω,σκεψου πριν βρισεις.και σε προλαβαινω,δεν ειμαι του κκ,απο δεξια οικογενεια προερχομαι.και θελει κοπο και κουραγιο να αποτιναξει κανεις απο πανω του φαντασματα που του εχουν επιβαλλει.

Ανώνυμος είπε...

πρεζα τον παιζεις?? αν καποιος τοσα χρονια φωναζει και διαμαρτυρεται ειναι μονο η αριστερα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ)..δεν ερχομαι σε κοντρα με το κινημα των αγανακτισμενων γιατι και εγω ειμαι αγανακτισμένος και συμμετεχω στις "πλατειες"..αλλα ειμαι αγανακτισμενος και συμμετειχα και στισ φοιτιτικες κινητοποιησεις και στις κινητοποιησεισ για τα αντι-ασφαλιστικα μετρα και στην εξεγερση του Δεκεμβρη και και...ξερω οτι ετσι οπως το θετω δεν εχει νοημα γιατι δεν εχει σημασια ποιος την εχει μεγαλυτερη και ποιοσ οχι ΑΛΛΑ δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα..Η αριστερα που εσυ κραζεισ ειναι αυτη που τα φωναζει και τα λεει ολα αυτα τοσα χρονια..και κυριως απο τοτε που το ΠΑΣΟΚ μεσουρανουσε με τα σχεδια της μεγαλης οικονομικης ελλαδασ..Και αν τοσα χρονια δεν ειχαν δωθει τοσοι αγωνες και δεν τα λεγαμε ολα αυτα νομιζεις τωρα θα υπηρχε τετοια συμμετοχη???..Και κατι τελευταιο. Κανενα κινημα δεν ειναι αποπολιτικοποιημενο..και οσο συνεχιζεται να προσπαθειτε να παρουσιασετε ετσι τα πραγματα τοσο πιο πολυ βοηθατε την κυβερνηση και τους εξουσιαστες μας να περασουν αυτα που θελουν..Συμμετεχουμε στισ πλατειες αλλα κυριως πρεπει να συμμετεχουμε στις συλλογικοτητες που αναπτυσσονται στο χωρο της δουλειας μας και στο χωρο που μενουμε..Παλευουμε στισ πλατειεσ αλλα η πραγματικη μαχη δινεται στο χωρο της εργασιας με τα αφεντικα...

Ανώνυμος είπε...

ειμαι αυτος που εγραψε παραπανω!δεν αναφερομαι στον πρωτο ανωνυμο που σχολιασε,αλλα στο κεντρικο αρθρο,που λεει "αυτες τις παπαριες λες Αλεκα και μας γυριζεις...".για να μην παρεξηγηθω..

Ανώνυμος είπε...

εχει καποιο δικιο η αλεκα..τι δηλαδη ολοι αυτοι που ειναι στις πλατειες σε ολη την ελλαδα ειναι απο τα αριστερα κομματα???καποιοι απο αυτους υποστηριζουν νδ κ πασοκ κ το χειροτερο ειναι οτι ΙΣΩΣ τους ξαναψηφισουν...

Ανώνυμος είπε...

Η συντροφισα καλα θα κανει να επιστρεψει αυτη και οι φιλοι της πασοκ νδ και το λοιπο καραγκοοζοκλεφτοτσουρμο τα κλεμενα πουχουν καταληστεψει απο τον ελληνικο λαο τοσες δεκαετιες και μαλιστα γρηγορα ,, Αλλα που να βρεθει φιλοτιμο στους κλεφτες.. Τωρα περιμενει με τον φιλο της το αμερικανακι Γαπ, να καλοπιασουν λιγο τον λαο,, και μετα σε ανυποπτο χρονο παλι οι ιδιοι βρωμοκλεφτες πολικαντηδες να επιπεσουν παλι σαν τις ακριδες πανω στον λαο αυτο που εχουν "ορκιστει" να υπηρετουν και να προστατευουν!!!!!!!!!!!!! Για να δουμε αν τα καταφερουν και παλι.. Και βεβαια μονο με την βοηθεια των χοροφυλακων του παπουτση, οπου ηδη χωρις αυτους τους ανεγκεφαλους χοροφυλακες ηδη θα ειχαν ξεκοθμπιστει ολοι και ολες απο δω

Ανώνυμος είπε...

ειναι τυχαιο τωρα που ολοι σχολιαζουμε κατω απο τις δηλωσεις της παπαρηγας ΚΑΙ ΜΟΝΟ???????????
ολες τις αλλες δηλωσεις των αρχηγων των προβατων εε σορι κομματων ασχολιαστες τις αφησατε..γιατι τοσο μενος με την αριστερα ρε???

Ανώνυμος είπε...

6.01 εγω ασχολουμαι με την αριστερα γιατι μονο αυτοι πιστευω οτι μπορουνε να κανουν κατι και μονο αυτους εχω ψηφισει.Αλλα δε διαφωνω οτι υπαρχει μενος για την αριστερα γενικοτερα. Σκεψου μονο τοι για το καπελωμα απο την ακροδεξια κανενας δεν μιλαει.Ολοι τον συριζα φοβουνται..

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα κοψε τα ναρκωτικα και ακου καλα τι ειπε η παπαρηγα και ασε τα προβοκατορικα σχολια!!
http://www.youtube.com/watch?v=0s9M0mtp95w&feature=feedlik

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν ειμαστε ολοι ιδιοικαι δεν ειμαστε ολοι συνυπευθυνοι!Εσυ"πρεζα'που λες αυτα για την αριστερα παρακολουθουσες ολες τις συνεδριασεις τις βουλης και ειδες οτι τα δυο κομματα της αριστερας δεν καταγγελανε σκανδαλα, η απλα ετσι σε ενημερωσε το μεγα και ο σκαικαι τωρα εσυ αναπαραγεις την προπαγανδα;Για να ειμαστε σοβαροι πρεπει ναξερουμε τι λεμε γιατι διαφορετικα ειμαστε απλα παπαγαλακια τυπου Πρετεντερη και Καψη!