Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΓΚΛΑΣΤΟΜΠΕΡΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ!!!


Στενός φίλος του Βρετανού πρωθυπουργού Κάμερον και αξιωματούχος του κυβερνώντος Συντηρητικού κόμματος βρέθηκε νεκρός στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι.
Ο Κρίστοφερλ Σέιλ, αξιωματούχος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος στη Βρετανία και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον βρέθηκε νεκρός στο μουσικό φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι στη νοτιοδυτική Αγγλία, όπως ανακοίνωσε χθες ο ιδρυτής του φεστιβάλ Μάικλ Ίβις.



"Η Σαμ (σύζυγος του Κάμερον) και εγώ είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κρίστοφερ. Ήταν πολύ καλός φίλος και παρείχε μεγάλη στήριξη την τελευταία δεκαετία στο δυτικό Οξφορντσάιρ. Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου χάθηκε ξαφνικά", δήλωσε ο πρωθυπουργός Κάμερον, για το γεγονός.

Ο Κρίστοφερ Σέιλ, πρόεδρος της Επιτροπής Συντηρητικών στην εκλογική περιφέρεια του ίδιου του πρωθυπουργού, το δυτικό Οξφορντσάιρ, βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής μέσα σε μία φορητή τουαλέτα στον χώρο πίσω από τη σκηνή, όπου βρίσκονται τα υψηλού επιπέδου καταλύματα, κοντά στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Ο επιθεωρητής Κρις Μόργκαν της αστυνομίας του Ειβον και Σόμερσετ δήλωσε ότι οι αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου του Σέιλ, που προς το παρόν χαρακτηρίζεται "ανεξήγητος". Αστυνομικές πηγές δηλώνουν ότι, για την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
ΠΡΕΖΑ TV
27-6-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: