Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Σχεδόν 500 άτομα, κάτοικοι των περιοχών της Κυψέλης, των Πατησίων και της Αχαρνών, μαζί με αναρχικούς-αντιεξουσιαστές αλλά και μετανάστες, συμμετέχουν στην αντιρατσιστική πορεία που ξεκίνησε από τις 6 το απόγευμα στην Πατησίων. Γύρω στις 8 το απόγευμα περίπου 50 άτομα, μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, πραγματοποίησαν πορεία προς την Αχαρνών.

Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να φτάσουν στην Πλατεία Αμερικής, κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας αντιρατσιστικά συνθήματα, αλλά τους εμπόδισαν οι δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες με 5 κλούβες έχουν αποκλείσει την Πατησίων στο ύψος της πλατείας αλλά και την οδό Ίμβρου. Τελικά οι συγκεντρωμένοι έκαναν στάση στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων.
"Ανοιχτοί δημόσιοι χώροι για όλους", είναι από τα κεντρικά συνθήματα των συγκεντρωμένων, οι οποίοι παίζουν "κλεφτοπόλεμο" με περίπου 50 άτομα ακροδεξιών οργανώσεων.
Η ομάδα των 50 ακροδεξιών, πραγματοποίησε και εκείνη πορεία στην Πατησίων, μέχρι το ύψος της Κεφαλληνίας, όπου και την έστριψαν δεξιά, κατεβαίνοντας προς την Αχαρνών.

ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: