Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ» ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


Η αστυνομία του Ισραήλ συνέλαβε τους ιδιοκτήτες και έναν πρώην προπονητή της Χάοπελ Πετάχ Τίκβα, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε «στημένους» αγώνες. Μάλιστα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, οι οποίες «θα αποκαλύψουν συμμετοχή και μεγάλων ονομάτων του ποδοσφαίρου της χώρας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι Γκαλ Χάτζορ και Τόμερ Σινάι είναι οι δύο ιδιοκτήτες της ομάδας του Ισραήλ, που τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και σώθηκε στη διαδικασία των πλέι άουτ. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν στήσει δύο από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας τους και ένα φιλικό. Μάλιστα, λέγεται ότι ήρθαν σε συνεννόηση και με κάποιους παίκτες.

Ένα από τα παιχνίδια που θεωρούνται ύποπτα είναι η ήττα με 3-2 από την Χάποελ Χάιφα στις 16 Απριλίου, με το νικητήριο γκολ της Χάιφα να μπαίνει στο 88ο λεπτό, με… περίεργο τρόπο.

Ο πρώην προπονητής της ομάδας που επίσης εμπλέκεται στο σκάνδαλο είναι ο Γουβάλ Ναΐμ, ο οποίος κατηγορείται ότι μέσω ενός ανθρώπου του υποκόσμου έστηνε και αυτός παιχνίδια.

Επίσης, ανακρίνεται και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ισραήλ, ο Αβί Λουζόν, ο οποίος είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA και της επιτροπής προσφυγών της FIFΑ. Φυσικά, αρνείται κάθε κατηγορία…

ΠΡΕΖΑ TV
23-6-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: