Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ MC DONALDS ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ- VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ

ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ασφαλιτης που ηταν αναμεσα τους δεν ειχε λογο να τρεξει. Οι υπολοιποι το κανανε το 60αρι σε χρονο Ολυμπιακων αγωνων. Σε ολο το κοσμο πολυεθνικες οπως Mc Donalds, και τραπεζες, καιγονται απο αντιεξουσιαστες. Εδω ολα οι μπατσοι τα καινε? Το ξερουμε οτι ασφαλιτες βαζουνε παντου, και εχεις δειξει και εσυ σε βιντεο, πως ενας κουκουλοφορος ξαφνικα πιανει εναν αλλο κεφαλοκλειδωμα και τον σερνει πισω απο τις ασπιδες τον ΜΑΤ.

Δεν ξερω αν εισαι κομπλεξικος, η εγκαθετος απεναντι σε οσους διαλεγουν τη βια ως μεσο αντιδρασης, σιγουρα ομως τους αδικεις καταφορα.

Ειμαι ενας απο αυτους που διαβζουν το μπλογκ σου χρονια, αλλα τελευταια σε κραζουν. Και εμενα πρακτορα με εβγαλες επειδη διαφωνω μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

Οποιοι επιλεγουν να σπανε και να καινε παρεα με τους ασφαλιτες-προβοκατορες εχουν διαλεξει πλευρα: την απεναντι. Καλοι δουλοι του συστηματος, και δουλευουνε και τσαμπα.

Αναρχια σημαινει και συλλογικη αυτονομια, οι μπαχαλοι τα σπανε χωρις να τους νοιαζει τι λενε οι αλλοι, ατομικιστικα, αλλα οι πραξεις τους βαρυνουν το συνολο των διαδηλωτων.
Καμια φιλια με συνεργατες των ασφαλιτων!

Ανώνυμος είπε...

τελικα για να γινεις ματατζης περνας απο ψυχολογο.....οταν ο ψυχολογος πει οτι εχεις ψυχολογικο προβλημα....σου βαζουν την στολη,σου δινουν την ασπιδα.το αεριο-καρκινο και σεστελνουν στους δρομους να το παιζεις μαγκας και ας εισαι δαγκας!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3.59 κανεις δεν επιλεγει να σπαει με ασφαλιτες προβοκατορες. Οι ασφλιτες ειναι που χωνονται απο μονοι τους η για να κανουν προβοκατσια, η για να μαζεψουν πληροφοριες.

Οι ασφαλιτες ειναι αυτοι που θα σπασουν μικρομαγαζα, τυχαια αμαξια, και θα καψουνε και τρεις (μαρφιν) για να δυσφημησουνε τους αντιεξουσιαστες. Οι αντιεξουσιαστες, σπανε τραπεζες, πολυεθνικες, και επιτηθεντε στην αστυνομια. Μεχρι τωρα, η βια ηταν ανεδαφικη, αλλα τωρα ειναι ο μονος δρομος. Με καθιστικες διαμαρτυριες δεν θα φυγουνε. Πιστεψε με, αυτοι αντεχουν περισσοτερο στα θερετρα πολυτελειας τους, απο οτι αντεχεις εσυ νακανεις ειρηνικες πορειες και καθιστικες διαμαρτυριες.

Αναρχικος ειναι καποιος που δεν συμφωνει με την υπαρξη εξουσιας και εξουσιαστικων μηχανισμων. Αυτο μονο και τιποτε αλλο. Πανω σε αυτη τη γραμμη σκεψης, προκυπτουνε απειρες προεκτασεις και φιλοσοφικες θεωρησεις και ρευματα. Πρινα αρχισεις να μας αναλυεις περι αναρχιας, καλο θα ηταν να ανοιξεις κανα λεξικο τουλαχιστον αν οχι κανενα αλλο βιβλιο.

Ο ατομικισμος απο την αλλη, ειναι φιλοσοφικο ρευμα που ξεκινησε απο τον Δημοκριτο. Μην τον μπερδευεις με το εγωισμο η τον ατομισμο, που ειναι παθολογικες καταστασεις.

Ανώνυμος είπε...

3.59 Αναρχια θα πει χωρις εξουσια. Ολες οι υπολοιπες προεκτασεις, ειναι αυτο ακριβως προεκτασεις.

Αλλο ατομικισμος, αλλο ατομισμος, και αλλος ο εγωισμος. Ο ατομικισμος ειναι φιλοσοφικο ρευμα με ιδρυτη τον Δημοκριτο.

Αυτοι που εσυ λες εχθροι σου και φιλους του συστηματος, ειναι οι μεγαλυτεροι εχθροι του συτηματος, και για αυτο κανουν τα παντα για να τους αμαυρωσουν στη συνειδηση σου. Γιατι αν 200.000 ατομα μερναμε τους βουλευτες με τις πετρες, τοτε οι μπατσοι δεν θα μπορουσαν να μας σταματησου. Γιατι μην ξεχναμε οι μπατσοι δεν ειναι ο εχθρος. Οι μπατσοι ειναι ενα εμποδιο. Ο εχθρος ειναι οι πολιτικοι, οι μεγαλοκαρχαριες και τα καναλια.

Εσυ δεν καταλαβες ακομα οτι απο μονοι τους δεν φευγουν?