Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛ!!!



ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ-ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ-ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 4:20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΠΡΕΖΑ TV
30-6-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

afoy einai ethel ti na kanoyme? des edo..http://www.trelokouneli.gr/2011/06/10_29.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ βολικό 4:10 πμ. Έχω όμως δύο απορίες. 1. Γιατί οι "εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ" δεν επικοινώνησαν με τα κανάλια, να λυθεί η παρεξήγηση, να μας πουν και το όνομά τους. Στο blog απ' ότι είδα γράφουν "Αγανακτισμένοι Έλληνες Αναγνώστης". 2. Το σίδερο που κρατούσε στα χέρια τι το ήθελε; και γιατί οι μπάτσοι προστάτευσαν αυτούς (σωστά αν θέλεις, εφόσον αυτό είναι αλήθεια), ενώ ταυτόχρονα τσάκισαν στο ξύλο άλλους που δεν κρατούσαν τίποτα; Αναφέρομαι στο video όπου μπατσοειδές χτυπά στο κεφάλι αγανακτισμένο αν και του λεέι "μη με χτυπήσεις".

Ανώνυμος είπε...

Βγηκε ο προεδρος της Εθελ στο Αλτερ και ειπε οτι αυτοι οι 2 ειναι οδηγοι της εθελ και οτι τα γκλομπ τα κρατουσαν επειδη νωριτερα αναρχικοι τους ειχαν εγκλωβισει γιατι κρατουσαν Ελληνικη σημαια και οι οδηγοι πηραν τα γκλομπ απο τους αναρχικους!! Χθες βγηκε ενας μπατσος και ειπε οτι αυτοι οι 2 ειναι συναδελφοι του!! Ας αποφασισουν τι θα πουν , για ποσο μαλακες μας περνανε ρε πουστη μου!!!!!!ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ!!!!