Τρίτη, Ιουλίου 05, 2011

ΧΑΝΙΑ: ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

«Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα οι αυτοκινητιστές στα Χανιά καθώς αντιδρούν στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Η κινητοποίηση ξεκίνησε στις 5 τα ξημερώματα σήμερα και όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Χανίων Ηλίας Καραπατάκης,και θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ διευκρίνισε ότι θα εξυπηρετούνται περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως είναι η μεταφορά ασθενών στα νοσοκομεία.


Επίσης όπως δήλωσε ο ίδιος ανάλογη απόφαση έχουν πάρει τα σωματεία ταξί και άλλων περιοχών της χώρας.
ΠΡΕΖΑ TV
5-7-2011

1 σχόλιο:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π. είπε...

ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟς ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΕς ΜΕ 200,100 ΧΙΛΙΑΔΕς ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑς ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ? ΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΔΗΛ Ο ΡΕΠΠΑς ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΑς ? ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕς ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΑΦΟΥ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ .ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕς ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΙ ΜΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ.ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ !! ΠΟΙΟς ΘΑ ΜΑς ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !!!