Σάββατο, Αυγούστου 06, 2011

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΕ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή Λούτσες στην Κέρκυρα παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής να τη θέσουν υπό έλεγχο. Την ίδια ώρα κεραυνός είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς σε δασική περιοχή στη Σκόπελο στη θέση Καλόγερος, αλλά και στη Νικήτη Χαλκιδικής.


Στην Κέρκυρα στο έργο της πυρόσβεσης επιχειρούν 10 οχήματα της πυροσβεστικής με 24 πυροσβέστες, 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο.


Στη Σκόπελο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος.


Την ίδια ώρα μαίνεται και φωτιά στη Νικήτη Χαλκιδικής, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πευκοδάσος από κεραυνό και γρήγορα επεκτάθηκε εξαιτίας των δυνατών ανέμων, που πνέουν στην περιοχή. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, ενώ στην περιοχή έχουν κληθεί είκοσι πέντε πυροσβέστες με δέκα οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη. 


ΠΡΕΖΑ TV
6-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: