Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2011

ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ


Ο μετανάστης Ελχαφέντ Χαντούσι, που πραγματοποιεί απεργία πείνας από την Πέμπτη 24 Νοέμβρη, μετήχθη σήμερα από τα Χανιά στο Ηράκλειο.
Η μεταγωγή έγινε με καθαρά γκανγκστερικό τρόπο. Ανακοίνωσαν στον απεργό πείνας ότι θα τον πάνε στο νοσοκομείο και μετά θα τον αφήσουν ελεύθερο. Στη συνέχεια, τον έβαλαν σε μια κλούβα και τον μετέφεραν στο Ηράκλειο, όπου κρατείται στο Μεταγωγών.



Ο Ελχαφέντ Χαντούσι ήταν ένας από τους απεργούς πείνας της Υπατίας. Συνελήφθη μετά από μηνυτήρια αναφορά Ελληνίδας, με την οποία έχει προσωπικές διαφορές. Ενώ, όμως, ο εισαγγελέας Χανίων τον άφησε ελεύθερο, η Αστυνομία συνέχισε την κράτησή του, παίρνοντας απόφαση για απέλαση 


Επειδή η παράνομη κράτησή του συνεχιζόταν, ο Χαντούσι ξεκίνησε απεργία πείνας, ενώ διά της συνηγόρου του Αννυς Παπαρρούσου υπέβαλε αίτηση θεραπείας, ζητώντας να ανακληθεί η απόφαση για την απέλασή του και να αφεθεί ελεύθερος.


Προκειμένου να του σπάσουν το ηθικό, απομακρύνοντάς τον από το φιλικό του περιβάλλον, αλλά και να αποσοβήσουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης στα Χανιά, όπου κατοικεί το μεγαλύτερο μέρος των πρώην απεργών πείνας της Υπατίας, αποφάσισαν τη γκανγκστερική μεταγωγή του. Ενώ απαγορεύεται η μεταγωγή κρατούμενων που πραγματοποιούν απεργία πείνας, αυτοί τον έριξαν σε μια κλούβα και τον μετήγαγαν, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος γι’ αυτό.


http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=14925&pos=4&cat_id=48
ΠΡΕΖΑ TV
28-11-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε συ, αυτος είναι που αποπειραθηκε να την βιασει και τις εκλεψε και το αυτοκινητο και το στουκαρε!

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζονα ημαρτον ποια!!ανακαληψες τον βιαστη ανωμαλο και θα μας τον κανεις και ηρωα πολεμου!μηπως να του παρουμε και σπιτι και να του κοψουμε και συνταξη???αλλα δε φταιει αυτος τα ζωα που μας κυβερνουν του ακροαριστερου πασοκ!αν ηταν αυτα τα κατευθυνομενα προβατα που ποιος ξερει ποσα τσεποσαν σε κανα οργανωμενο κρατος οπως γερμανια γαλλια ζαιρ τουρκια και οχι στο ελλαδισταν της υποκρισιας και της αναρχιας θαχαν ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ!!ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ και ειχαν και απαιτησεις θα τρωγαν και κανα λιτσαρισμα απτον κοσμο!!αλλα ειπαμε εδω κατι τετοια τομαρια που εχουν και απαιτησεις εχουν καποιους προδοτες φασιστες που τους περνουν και πιπες!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια απόδειξη της στοργικής σχέσης των αριστεροφασιστών με τους κοινούς εγκληματίες! Αντε και σε ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

H απόπειρα βιασμού για τον Πρέζα είναι "Πρωσοπικές Διαφορές"


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ


Έτσι θες λένε αμα σου γαμήσουν το κολαράκι Πρέζα?????? Ότι έχει πρωσοπικές δοαφορές?????