Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2011

ΒΕΡΟΙΑ: ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


Εξώδικη δήλωση στον προϊστάμενο της ΔΕΗ απέστειλε σήμερα, με δικαστικό επιμελητή, η δήμαρχος της Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη, υλοποιώντας την απόφαση που λήφθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και αντιδρώντας στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων.



    «Σας καθιστώ υπεύθυνους σε περίπτωση που υποστεί κάποιος από τους συνδημότες μου βλάβη επειδή δεν λειτουργεί κάποια ηλεκτρική συσκευή π.χ. ψυγείο όπου φυλάσσεται φαγητό ή φάρμακα, για να στραφεί σε βάρος σας σε βαθμό υπαιτιότητας με ενδεχόμενο δόλο», αναφέρει στο εξώδικο η δήμαρχος.


    Επιπλέον, η κ.Ουσουλτζόγλου καλεί τον προϊστάμενο της ΔΕΗ στο υποκατάστημα της Βέροιας να δέχεται από τους δημότες μόνο το αντίτιμο του λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.
ΠΡΕΖΑ TV
21-11-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουραδα δημαρχινα,
αμα θες να βοηθησεις τον κοσμο
μειωσε η κοψε τα γαμημενα αχρηστα δημοτικα τελη.

μπουρδες αλλου.

Ανώνυμος είπε...

απορω πως ειναι δυνατον να υπαρχουν ακομα κατι τυποι σαν τον 1.31 που στηριζουν τα αποτελεσματα της συμπραξης μπατσοκ,δεξιας και ακροδεξιας. μα καλα ανθρωπε μου τι αλλο πρεπει να γινει για να παρεις γραμμη οτι αυτοι μας εχουν οδηγησει στον γκρεμο. δεν καταλαβαινεις οτι στηριζεις αδιστακτους τυχοδιωκτες ? ελεος πια με τα λοβοτομημενα κομματοσκυλα

Ανώνυμος είπε...

O 1.31 μαλλον ανηκει στους 23.000 αφισοκολλητες που βολεψαν οι δοσιλογοι "λεφτα υπαρχουν" εν μεσω κρισης, και τωρα απολυουν αλλους (παντα με κομματικα κριτηρια) για να κρατησουν τους αφισοκολλητες. Φυσικα κανενα κοματοσκυλο των δοσιλογων δεν τολμαει να βγει πια για αφισοκολληση, και ετσι "αφισοκολλουν" απο το πληκτρολογιο.

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε ζωαααα τι ειπε ο ανθρωπος(131)???δηλαδη οταν βοδια τοσα χρονια πληρωνατε τη ΔΕΗ αν εχετε πληρωσει ποτε δημοτικα τελη του κωλου δε πληρωνατε??ξερατε που πηγαιναν σας τατρωγαν οι δημαρχοι και διοριζαν και παρανομα και τωρα το παιζουν και επαναστατες!!!για να δειτε τη ζαααααααααααα ειστε και τη ΔΝΤ μας χρειαζεται και τη χουντα!!!!!γιατι κατι ζωααα σαν εσας τωρα επαναστατησαν και τοσα χρονια τους διναν ψιχουλα τους κατακλεβαν και ηταν κοιμησμενα!!!!λοβοτομοι εσας δε χρειζεται γιατι απλα ειστε κουτσουρα και μοσχοι!!!!μοοοοοοοο ζωααααααααααααα!!!!!!