Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ


Σήμερα το πρωί κατα τις 11.15 δημοτόμπατσοι συνοδευόμενοι απο 2 διμοιρίες και 1 απορριματοφόρο, επιτέθηκαν στους μετανάστες έξω απο την ασοεε και πέταξαν την πραμάτια τους στο απορριματοφόρο. Κάποιοι αλληλέγγυοι φοιτητές βγηκαν απο τη σχολη χωρίς να προλάβουν να αντιδρασουν γιατι οι μπάτσοι είχαν ήδη φύγει. Απ'ότι μάθαμε δεν υπήρξαν συλλήψεις παρα μόνο καταστροφή εμπορευμάτων.






ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΛΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ







INDYMEDIA 


ΠΡΕΖΑ TV
29-11-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!

HLIAS197 είπε...

ΜΠΡΑΒΟ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΑΠΛΙΤΟΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

aisxos....kai .pio poly gia ta dyo proigoymena fasistosxolia apo to zevgaraki

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΛΙΤΟΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ

Τον πούλο και τα ανορθόγραφα φασιστόσκατα.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη τι πρεπει να γινει ρε πρεζονα να τους αφησουν να κονομανε τον αμπακο οι μαυροι με ολες τις μαιμουδες και να καταπατουν οι ιδιοι το ασυλο?βρε γιαυτο το καταργησαν και καλα καναν!!τους μαγαζατορες εκει κανενας δε τους σκεφτετε εκει αμα κλεισουν αυτοι δε θα μεινουν στο δρομο κοσμος??καλα εκανε και αργησαν κιολας οι μπατσοι!!ΑΜΕΣΟ ΜΑΖΕΜΑ καθε λαθρο που κονομαει σε βαρος των ελληνων και μη νομιμων καταστηματαρχων!!!ελεος τελος στον παραλογισμο εξω οι φασιστες αναρχομπαχαλοαπλυτοι που υπερασπιζονται τους ορκ!!

Ανώνυμος είπε...

ρε μπασταρδακια του ΛΑΟΣ, γιατι δεν σχολιαζετε και το προηγουμενο ποστ? αυτο ντε, με τις συλληψεις των ομογαλακτων σας στη Γερμανια...

δεεεν θα υπερασπιστητε τις εκει επιθεσεις σε ξενους? ε?

με ιδια ακριβως λογικη που εσεις θελετε να φυγουν οι ξενοι απο την Ελλαδα, θελουν κι εκεινοι να φυγουν οι ξενοι απο τη χωρα "τους" - λεπτομερεια: ξεκοιλιασαν κι εναν Ελληνα τα αδερφια σας, δεν πειραζει ε?

αϊντε "ελληνες" της πορδης, παριστανετε και το καμποσο, βλακες

Ανώνυμος είπε...

Klasiki provokatores pou kapelonoun to laiko kinima k ta aderfiamas pou erxonte gia ergasia meta apo katastrofes xwron apo natoikes k amerikanikes epidromes! !!i lelapa tha erthei stin kalpi me dinamiki komounistiki arvila

Ανώνυμος είπε...

1010 πρεπει να τρως χοντρο π... απτον μαυρακο τον μικροπωλητη ε?τοσα κονΟμαει απτα λαθραια αυτος θα ναι ο αντρας του σπιτιου και εσυ η βρωμογκομενα του!!εκει θα του μαγηρευεις θα τον πλενεις θα σου ριχνει και κανα πουτσο αν αντεχει την ΜΠΟΧΑ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΕ!!ζωοοο στη γερμανια ολο αυτο το μπαχαλο εξω απτα ιδρυματα δε θα υπηρχε γιατι ειναι οργανωμενο κρατος!εσεις εδω θελετε την ανομια και την αναρχια!!αλλα δε θα σας πειρασει!!ντου και ψυλο απτα ΜΑΤ οπου σας πετυχαινουν!!αληθεια ποσα ζευγαρια παπουτσια εχεις αφησει πισω ζωοοοοο?ποσα ραμματακαι εχουμε ζωοο!!καλους αγωνες μπετον αρμε!!και να προσεχεις τους γαμιαδες σου κουραδα!!σαν καλη ΚΥΡΙΑ!!