Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ...ΕΧΕΙ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ 

ΠΡΕΖΑ TV
20-11-2011

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante re paparofatsa pou 8es kai ypourgeio
karagkiozi

Ανώνυμος είπε...

τί ξέρουν μωρέ οι αντιφασίστες από διακυβέρνηση;μόνο για μπύρες είναι και μπάχαλα. άντε σε κανα γήπεδο ρε τρόμπες

Ανώνυμος είπε...

ti einai ayto re preza?ego blepo en binteo montaz me mazoksi antifasiston -aganaktismenon pasokon, kai meta mia sygkentrosi laositon. giati den ekanes montaz kai ligo apo mikimaous sto telos na goystaroyme?

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος ειρηνικά αλλά και δυναμικά πέτυχε μια νίκη κατά του φασιστικού παραλογισμού. "Κύριοι" μπουμπούκοι ζήστε στο φανταστικό κόσμο των καναλιών προστατευόμενοι από τα ματ. Στον αληθινό κόσμο δεν βρέχει, σας φτύνουμε. Όταν παιδιά υποφέρουν από πείνα στα σχολεία, όταν γονείς μπαίνουν φυλακή από χρέη και αφήνουν τα μωρά τους στα ορφανοτροφεία, όταν ρουφιάνοι χτυπάν αδυνάτους, όταν μας λένε δεν υπάρχει ελπίδα, τότε δεν έχουμε κρίση αλλά φασισμό, και η αντίσταση με όλα τα μέσα είναι η λύση. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

psofos

Ανώνυμος είπε...

Και εχει και ενα σαδιστικο χαμογελο λες και απευθυνεται στην Αριστερα και της κανει πλακα.Σαν η Αριστερα στην Ελλαδα να ειναι της πλακας.Δυστυχως,καλα τα λεει ο Πρεζας.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

9:02 Εχεις χωρο και ακοινι να στησουμε τις κρεμαλες?Καπου απομερα ομως να μη μας δουνε και μας πανε για κακουργημα.Φερε εσυ αυτους που θελεις να κρεμασουμε και θα το συζητησουμε που θα κανουμε το σκηνικο.θα γινει η επανασταση ο κοσμος να χαλασει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φτάνει που τους έχουμε σε όλα τα κανάλια , δε φτάνει που οι φασίστες είναι μέσα στη βουλή , θα βλέπουμε βιντεάκια με το κράξιμο και έπειτα θα ακούμε τις μ...ιες του άδωνι???? Δηλαδή με ποια λογική να τους δίνεις κι εσύ βήμα ρε preza? Κρίμα είναι.

Ανώνυμος είπε...

φασιστες ειναι οι ακροαριστεροι μπαχαλακιδες!!!!ζωααααααααα!!γιατι πατε να κοψετε το λογο εστω και σε φασιστα???αρα ειστε 2 φορες φασιστες!!!μα ποσο δικιο εχουν τα ματ που σας δερνουν??και λιγες τρωτε..........

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 12:35 μμ: Γιατί η ΝΕΤ δεν έδωσε 5 λεπτά στους φοιτητές να πούνε εναντίον της Διαμαντοπούλου, γιατί τα κανάλια κάνουν προπαγάνδα, γιατί συλλαμβάνουν και κλείνουν όσους τους ενοχλούν, γιατί ρίχνουν χημικά σε παιδιά και γέρους, γιατί τους κλέφτες τους πας μέσα δεν τους κάνεις βουλευτές, γιατί απόλυσαν κόσμο, για τα ψέματα, για το κόψιμο μισθών, για τη μείωση συντάξεων, για τους εκβιασμούς .... για 11.000.000 λόγους. Διάλογο του στυλ "θέλεις να σε πυροβολήσω ή να σε μαχαιρώσω" δεν κάνουμε. Να δεις τι θα φάνε οι υπουργοί στο τέλος. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

οταν δεν αφηνεις εστω και φασιστα να μιλησει εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ οταν καις βιβλιοπωλειο φασιστα γινεσαι ΦΑΣΙΣΤΑΡΙο!!!!οταν επειδη δε σαρεσει ο αλλος των προπηλακιζεις εισαι φασιστας!!!ελεος ποια βαζεται μια ταμπελα αριστερος και οσοι δε συμφωνουν με τη σκατοιδεολογια σας ειναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!και για ποιους φοιτητες μιλας τους αναρχοαυτονομους???ρε ουστ φασιστες οξω απτην ελλαδα να παμε μπροστα...........και αν μητσο εχεις παει σε πορεια γιατι εγω παω σε ολες κανενα γερο και παιδι δε τρωει χημικα κατι φασιστοειδηαναρχομπαχαλοι τρωνε....ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΟΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.........

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Και επειδή είναι "αναρχοαυτόνομοι" (που δεν είναι) οι φοιτητές να μην τους αφήσουμε να μιλήσουν, ε δημοκράτη; Ωραία δημοκρατία! Για το μαγαζί του Άδωνη δεν ξέρω ποιός έβαλε τη φωτιά. Ήταν ασφαλισμένο; Η πρώτη ερώτηση που κάνει η πυροσβεστική, αναρωτιέμαι γιατί. Επειδή έχω τη συνήθεια να πάω σε πορείες, σου λέω ότι τα χημικά είναι αέρια και ότι έχουν μια τάση να εξαπλώνονται, τα άτιμα. Βλέπεις, αν τα ρίξεις στο δρόμο πάνε και μέσα σε σπίτια που είναι κοντά. Απλή φυσική. Είναι πολύ δημοκρατικά αυτά που λες για «σκατοιδεολογία», μπράβο σου. Είμαι εναντίον των απολύσεων, των μειώσεων των μισθών, του κοψίματος των συντάξεων, των ανισοτήτων, της φτώχιας. Ναι, είμαι Αριστερός. Ναι, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Ναι, οι μετανάστες είναι άνθρωποι. Για τους πολιτικούς, λυπάμαι, αμφιβάλω. Αν δεν σε λεν Ευγενία ή Άδωνη, γιατί δε λες κάτι για το "δημοκρατικότατο" τρόπο που πληρώνουμε το χαράτσι της ΔΕΗ και που στηρίζει με την ψήφο και τη συμμετοχή του ο κύριος μπουμπούκος; Δε με νοιάζει τι λέει ο Άδωνης, αλλά τι κάνει και τι ψηφίζει. Αν δεν το πήρες χαμπάρι, γι αυτό κυρίως τους κράζει ο κόσμος. Για τις ολέθριες πράξεις τους. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως. Κατάλαβαν όλοι γιατί δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος με φασίστες. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Υποκριτές αριστεροί.Τώρα που έβγαλε το λαος υπουργό βγάλατε γλώσσα,τόσα χρόνια που ήταν στη βουλή όλοι μόκο.Αλλά έτσι είναι,σας βολεύει η ύπαρξή του μέχρι κάποιο σημείο.Εγώ βλέπω την αριστερά να έχει τύψεις γιατί με μια ελάχιστη συνεννόηση θα μπορούσε να παίξει αυτή τον ρυθμιστικό ρόλο που θα έχει από εδώ και πέρα το λαος και να αποτρέψει πολλά δεινά.Τρώει όμως τις σάρκες της και αντί να κάνει αυτοκριτική θυμήθηκε τον Άδωνι.Από τη στιγμή που το παιχνίδι λέγεται δημοκρατία θα παίξεις με τους κανόνες της.Τον ψήφισαν συμπολίτες σας,αν δεν σας αρέσει μην το παίζετε δημοκράτες γιατι καταντάει γραφικό.

Ανώνυμος είπε...

10.26

Συμμετεχετε στην κυβερνηση, γιατι ο προεδρος σας ειναι τσανακι του συστηματος.
Συμμετεχετε στη κυβερνηση, γιατι εγινε συνταγματικη εκτροπη.
Συμμετεχετε στη κυβερνηση, γιατι η διαδιακασια με τη οποια φτιαχτηκε αυτη η κυβερνηση δεν προβλεπεται απο το συνταγμα.
Συμμετεχετε σ αυτη τη κυβερνηση, γιατι ειναι μια ξενικινητη χουντα.
Γιατι με το 5% δεν θα εισασταν διαφορετικα σε καιμια κυβερνηση.
Και αν νομιζετε, οτι θα ανεβουν τα ποσοστα σας, κοιμαστε ορθιοι, οπως ολα τα κομματοσκυλα εκ δεξιων μεχρι αριστερων.

Και κατι ακομα. Οταν ο κοσμος προπηλακιζε Πασοκους υπουργους, δεν βγαινατε να τους πειται φασιστες. Τωρα που προπηλακιζουν τους υπουργους του Λαος σαν μελη της κυβερνησης, οι ιδιοι ανθρωποι γιναν φασιστες; Οποιος ειναι μελος της κυβερνησης θα γευτει και τ αρνητικα. Σε οποιον δεν αρεσει, να παραδωσει τη καρεκλα στον επομενο προθυμο, αλλα ειναι γλυκια η ατιμη.

Ανώνυμος είπε...

μητσο το μαγαζι που καιγεται 17φορες ασφαλεια δεν εχει απτην 10κατι τουλαχιστον!!ρωτα να μαθεις!!ποιοι το καινε διπλα στη λοντου με μεσσολογγιου??τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια!!!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!!!ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΑΥΤΟ!!!ΑΛΛΑ ΝΑ τη χουντα μας φεραν οι επαναστατες του πολυτεχνειου να τη θα πληρωσουμε..με το πεπλω του αριστερου να τη εκανε ΠΑΣΟΚ απτο ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ στο λεφτα υπαρχουν!!!δεν ειμαι με κανενα κομμα ειμαι μετη λογικη γιαυτο σου μιλησα για ασυλο μιλησα για τα χουλιγκανια που κατεβαινουν στις πορειες τα σπανε τα καινεαναγκαζουν τους μπατσους να αμυνθουν με χημικα γιατι και εσυ νασουν στη θεση τους θα αμυνοσουν απτους χουλιγκαν και αναγκαζουν εμενα και σενα να τα πινουμε!!και ναι το κκε περιφρουρει τα αλλα αναρχομπλοκ τι κανουμ??μηπως προσφερουν ασυλια στα τσογλανια??την επομενη φορα παρατηρα αυτο!!!για μενα που πορευομαι ειρηνηκα να μπουν και καμερες και να δωσουν πλαστικα!!να σου πω εγω μετα και οικολογια και ακριβεια!!για αδωνη τον εχω χεσμενο και αυτο και τους ομοιους του αλλα ΠΟΙΟς ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΒΙΒΛΙΑ??γιατι δεν εχουν αποψει ακομα και αυτοι??τους ψηφησε λαος και παραπανω απτο συριζα!!ποιος ειναι ο φασιστας??δεστο λογικα..να πανε και αυτοι καθε φορα που μιλαει το μογγολο ο τσιπρας να τον διακοψουν??μετα θα λετε φασιστες!!!γιαυτο συχαχικα αυτο το χωρο γιατι ειναι μεστο ψεμμα.......

Ανώνυμος είπε...

KΚΕ 20% ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΚΙΑ